REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Se lucrează la suspendarea lui Tusac?!

Se lucrează la suspendarea lui Tusac?!

Replica API 25 septembrie 2011 | 00:00 123

"Peste 5 zile se vor împlini două luni consecutive de când CL Mangalia nu s-a mai întrunit. De la întâi octombrie, orice cetăţean poate cere instanţei divolvarea de drept a CL Mangalia. Dacă vor fi alegeri, cred că vor ieşi din CL formaţiunile mici : FD, PC şi PRM, iar noua majoritate va fi alcătuită din aleşii PDL şi PNL. Perspectivele nu par prea încurajatoare pentru Tusac care are obligaţia să convoace lunar şedinţe ordinare ale CL", notează, pe blogul personal, consilierul PNL Lucian Vişa.

Contactat de Replica, Lucian Vişa a precizat că este posibil ca o şedinţă de consiliu să fie convocată, iar atunci nu va mai exista nici un risc de alegeri, însă, a menţionat el, postarea sa se doreşte a fi, de fapt, un semnal: "Doresc să atrag atenţia că nu există democraţie cu privire la deciziile care se iau la nivelul conducerii oraşului". Referitor la primarul PSD al Mangaliei, Claudiu Tusac, consilierul Lucian Vişa a mai menţionat că acesta i-a făcut plângeri până şi la conducerea centrală a PNL, prin care reclama că liberalul obstrucţionează buna funcţionare a USL în sudul litoralului: "Tusac aşa înţelege democraţia. PNL Constanţa a înţeles care este situaţia aici, că nu putem da afară toţi membrii pentru că aşa vrea Tusac", a mai spus Vişa. Si tot el a comentat că, din semnalele de până acum - conferinţa de presă a prefectului Claudiu Palaz, dar şi o declaraţie mai veche a deputatului PDL Zanfir Iorguş, "posibil să se pregătească o nouă suspendare a lui Tusac". Chestionat pe această temă, deputatul Zanfir Iorguş a declarat că el nu este adeptul suspendării! "Sunt adeptul parteneriatului şi dialogului", a declarat, pentru Replica, Iorguş. Dar tot el a ţinut să precizeze că Tusac este, pentru el, "cea mai mare dezamăgire".

Vom reveni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102