REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Se modifică legea salarizării! Majorări de 20% de la 1 ianuarie 2020 pentru unii bugetari

Se modifică legea salarizării! Majorări de 20% de la 1 ianuarie 2020 pentru unii bugetari

Replica API 17 octombrie 2019 | 00:00 633

Veşti bune pentru două categorii de bugetari: veniturile li se vor majora substanţial de anul viitor.

Legea salarizării se modifică din nou în Parlament. Noi majorări de salarii sunt anunțate pentru anumiteb categorii de bugetar. Conform modificărilor făcute la legea salarizării, majorările sunt valabile pentru angajații din sistemul de stat. Mai exact, este vorba despre angajații din Autoritatea Navală Română, dar și de cei care lucrează în Inspectoratul de Stat pentru Control în Transportul Rutier, anunţă România TV.

Potrivit proiectului de lege, veniturile se majorează cu 20%. Această majorare a salariilor va fi aplicată însă de la 1 ianuarie 2020. Inițiatorii proiectului de lege spun că astfel se elimină toate inechitățile în ceea ce privește salariile celor care lucrează în sistemul de stat. Săptămâna viitoare deputații vor da votul final pe acest proiect de lege, care va ajunge pe masa lui Klaus Iohannis pentru promulgare.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai pus punctul pe i. Buna remarca. In institutiile de stat, acolo unde se angajeaza amante, sotii, copii, nepoti habar n-au sa tasteze macar la calculator.Spun asta pt ca am vazut cum tasteaza o militianca veche in meserie.Cu astfel de oameni nu se poate face nimic in tara.E ceva de neinchipuit ce se intampla.Iar dosarele stau la militie cu anii pt a fi cercetate.Asta e motivul dezastrului din toate institutiile bugetare.Alt motiv: programarea la poligraf la 4 luni pt ca n-au aparate. Cum e posibil asa ceva? Orban, daca vrei sa fii votat cumpara dracu poligrafe sa nu mai aibe motive ca nu pot
0
0
Am cheltuit milioane de euro si-am realizat aproape cea mai tare retea IT din lume! Toti stam in fata unui PC si putem emite, semna , aviza online orice document pe care, cu un simplu clik, il trimiti tuturor celor responsabili. Documentul respectiv este semnat prin semnatura electronica si retransmis prin mail decidentilor! La ce draku am umplut noi primariile cu atatia trantori care se uita la un PC ca la o oglinda! Habar nu au de un excel, sa realizeze un tabel sau folder cu documente..De oameni competenti si eficienti avem nevoie nu de obedienti ca asta ne costa pe toti!
1
0
Un partid social democrat care creeaza mari decalaje salariale intre categorii de salariati. Nu e social democratie ! Sa nu uite ca venim la vot!!!
2
0
La urmatoarele alegeri ii pupi in cur pe toti PSDistii, Te astept...
1
4
Fratilor, la votul din 26 Mai romanii au spus STOP furtului banului public de la buget de psd-eii astia hoti si misei! Acum guvernul PSD este PA, cum p-ula mea mai arunca asta bani obedientilor!! La urmatoarele alegeri stergem pe jos cu pzd-eaua asta ciumata!!
4
2
Sper sa ti taie pensia Orban cu 20 la suta
2
3
cu ce drept faceti voi promisiuni si pe spinarea cui, jigodiilor ordinare. La puscarie cu toti, tradare
5
2
la mai mare, ca muncjm de ne spetim!
4
0
de ce gura matii nu spui frumos ca se maresc pentru unii nu baga toti bugetarii in aceiasi oala.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614