REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Se montează limitatoare de viteză pe strada Traian!

Se montează limitatoare de viteză pe strada Traian!

Replica API 24 septembrie 2018 | 14:26 288

Oraşul Constanţa a devenit un adevărat şantier în lucru, pe lângă lucrările de asfaltare, autorităţile locale constănţene s-au mobilizat şi au demarat lucrări de montare a limitatoarelor de viteză. Din nefericire, doi minori au fost răniţi chiar pe trecerea de pietoni, la interval de oră, vineri, 21 septembrie a.c., pe strada Traian din municipiul Constanţa, locul unde se desfăşoară astăzi lucrările.

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, montează, în luni dimineaţă, limitatoare de viteză pe strada Traian, în zona Liceului Teoretic Traian. La sfârșitul săptămânii trecute au mai fost montate astfel de limitatoare pe strada Cișmelei și pe strada Dobrilă Eugeniu.

Scopul acestor acțiuni este de prevenire a accidentelor rutiere care au loc pe trecerile de pietoni situate în apropierea unităților de învățământ. În acest sens reamintim că săptămâna trecută, vineri, 21 septembrie a.c., doi minori au fost loviţi de maşină chiar pe trecerea de pietoni de pe strada Traian, în interval de o oră.

În timpul lucrărilor, circulația rutieră va fi blocată pe câte un sens de mers.

"Rugăm conducătorii auto să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se efectuează lucrări.", au declarat reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Citeşte şi:Strada Traian din Constanţa, locul unde doi minori au fost răniţi, la interval de o oră!

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru soferii inconstienti ar trebui suspendat carnetul pe mai multe luni si amenzi mari. De ce sa-mi stric masina pentru cei care nu sunt atenti? Atunci sa punem limitatoare din 200 in 200 de metri sa nu mai fie accidente.
1
1
Nu mai comenta aiurea mmm! ca copii- spune multe despre nivelul de inteligenta. Felicitari autoritatilor pentru promtitudine!
2
1
deci trebuie sa calce copii pe trecerea de pietoni pentru ca sa puna limitatoare. Pe cand limitatoare si pe Baba Novac ca nu te lasa nici naiba sa treci strada pe trecere.
1
2
pentru ca copii idioti. pentru ca primar cretin. pentru ca se circula bine oricum pe strada aia
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920