REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Se ‘munceşte’ în PNL la o strategie de ‘debarcare’ a lui Ţuţuianu de la conducerea CJC

Se ‘munceşte’ în PNL la o strategie de ‘debarcare’ a lui Ţuţuianu de la conducerea CJC

Replica API 29 iunie 2018 | 00:00 201

Pe surse:

Pe surse:

Horia Ţuţuianu

În PSD Constanţa este linişte şi pace – aşa se spune, aşa s-ar fi ordonat de la centru, chiar în data de 21 iunie, adică fix cu o zi înainte de şedinţa în care a fost reconfirmată conducerea RAJA Constanţa, mai exact directorul general Felix Stroe. Însă această aşa-zisă linişte urmează să fie tulburată de PNL, după se vehiculează de câteva zile.

Să recapitulăm însă nişte informaţii mai vechi: preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa ar fi vrut să-l „mazilească” pe Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, de la conducerea RAJA. Asta, ca „răspuns” la o tentativă a liderului PSD Constanţa de a „scăpa” de Ţuţuianu de la conducerea CJC.

Evident, aceste informaţii sunt, oficial, „gogoriţe” şi „neadevărate”, „intoxicări” şi aşa mai departe. Data de 22 iunie a demonstrat că în PSD e armonie, deci nu a fost „mazilit” nimeni de la conducerea RAJA. Sau... a dat ordin Marian Neacşu (secretarul general al PSD la nivel naţional) să se pună „cruce războiului” – cine ştie? Este şi asta tot o speculaţie!

Aşadar, rămânem la varianta oficială că în PSD e linişte, numai că ar urma ca liberalii să tulbure apele, impulsionaţi de o sete nebună de a se face remarcaţi. Au încercat să se facă remarcaţi şi în data de 22 iunie, când au împrăştiat informaţia cum că, din greşeală, la şedinţa în care Stroe a fost reconfirmat director general RAJA, s-ar fi votat înjumătăţirea preţului la apă pentru tot judeţul Constanţa. Greşit! Fake news, cum s-ar zice. Reprezentanţii RAJA au explicat clar şi au prezentat documente care atestă că liberalii “au bătut câmpii”, iar preţul la apă rămâne neschimbat.

Mergem mai departe însă: se discută la nivelul anumitor liberali ca la o viitoare şedinţă a Consiliului Judeţean Constanţa să propună şi să se susţină schimbarea lui Horia Ţuţuianu din funcţia de preşedinte. S-ar baza liberalii, în socoteala pentru numărul de voturi necesar unui astfel de demers, pe voturile celor de la ALDE şi PMP.

Evident, cei de la PNL nu confirmă o asemenea „monstruoasă coaliţie” împotriva social-democratului Ţuţuianu. Adică, dacă data trecută li s-a pus „în cârcă” tentativa de „faultare” a lui Stroe, de mână cu anumiţi PSD-işti, acum de ce ar fi „responsabili” pentru un asemenea gest, şi anume să întoarcă armele împotriva lui Ţuţuianu? De ce? Pentru că aşa ne-au obişnuit politicienii din Constanţa că se lucrează – comentăm noi.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218