REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Se munceşte la foc continuu în Mamaia. Hotelierii pun la punct ultimele detalii

Se munceşte la foc continuu în Mamaia. Hotelierii pun la punct ultimele detalii

Replica API 12 aprilie 2017 | 00:00 325

Stațiunea Mamaia nu arată prea bine, asta deși mai sunt câteva săptămâni până la începerea sezonului estival. Cu toate că mulți ar spune că mai este timp, cunoaștem cu toții ritmul în care se lucrează în România. Nisip pe promenadă, materiale de construcţii, gunoaie, aşa arată la această oră Mamaia, cea mai căutată staţiune de pe litora, însă agenţii economici şi nu numai au început să pună la punct ultimele detalii în ceea ce priveşte restaurantele, hotelurile şi cluburile. În cursul zilei de marți, 11 aprilie, a.c., reporterii Replica au luat la pas stațiunea Mamaia. Se lucrează intes la construirea de noi blocuri și vile, dar și la amenajarea restaurantelor și plajelor. Pentru ca turiștii să fie așteptați așa cum se cuvine, sute de angajați ai hotelurilor muncesc continuu. Unii renovează, iar alții schimbă designul unităților de cazare.

De asemenea, pentru un trafic ca la carte autorităţile locale au început să refacă şi marcajele rutiere din staţiunea Mamaia. Din aprilie, turiştii din ţară şi din străinătate vor putea ajunge mai uşor pe litoralul românesc. De exemplu, vor fi introduse zboruri interne spre Constanţa din Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara şi Oradea. Va fi suplimentat şi numărul trenurilor. Operatorii de turism speră că studenţii care călătoresc gratuit cu trenul şi bugetarii care vor primi tichete de vacanţă le vor creşte profiturile. Pregătiri pentru sezonul estival sunt şi pe Autostrada Soarelui. Compania de Drumuri a anunţat că va începe reparaţiile de primăvară, care ar urma să fie încheiate până la finalul lunii aprilie. Primii turiști care vin pe litoral și-au confirmat prezența și au cumpărat pachete turistice pentru perioada sărbătorilor pascale.

Sezonul estival 2017 se deschide cu un concert pe plaja din staţiunea Mamaia

Ca în fiecare an, Asociaţia Litoral - Delta Dunării organizează un eveniment ce marchează deschiderea sezonului estival pe litoralul românesc. Anul acesta evenimentul ce va deschide oficial sezonul estival 2017 constă într-un concert ce va avea loc pe data de 30 aprilie în aer liber, în stațiunea Mamaia. Evenimentul de deschidere a sezonului estival 2017 din acest an va avea loc pe 30 aprilie 2017, între orele 16.00-23.00, pe Plaja Flora din staţiunea Mamaia, şi va cuprinde concertele artiştilor: Ionuţ Galani & Band, Trupa Provincialii şi Trupa Vunk.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
statiunea se numeste "maia" si "apartine" cipanilor migratori. preturi mari, servicii proaste, rezidentiale amestecate cu hoteluri, japca pe fata. noroc ca exista prosti care servesc un astfel de cokteil.
2
0
nu se face nimic frumos, numai jegmaneala si preturi enorm de mari in comparatie cu spania, numai machedoni ,fosti ospatari s au facut mari patroni.., si numai frectii
4
1
hahaha mare deschidere mare concert ionut galani si vunk hahaha madona nu era disponibila ? haha madam martin de ce nu-ti vezi de penalii din familie si ne stresezi cu imbecilitatile tale ?
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218