REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.1° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

SE OFERĂ RECOMPENSĂ pentru un câine dispărut în zona Campus!

SE OFERĂ RECOMPENSĂ pentru un câine dispărut în zona Campus!

Replica API 14 ianuarie 2019 | 00:21 2453

Proprietarii unui câine de rasă fac apel în atenția cetățenilor! Patrupedul a dispărut acum circa două săptămâni și se oferă recompensă celor care au informații despre câine! Recompensa a fost mărită la 2.000 de euro!

Este vorba despre o femelă Rottweiller pe nume Blacky, ce s-a pierdut în zona Campus, Taverna Sârbului din Constanța, în urmă cu două săptămâni. Stăpânii acesteia oferă o recompensă de 1000 euro pentru cei care au informații despre cățelușa Blacky și o pot face la numărul de telefon 0743423423/ 0724669795.

Menționăm că Blacky are zgardă și medalion inscripționat cu numărul de telefon al stăpânului.

Cu două zile înainte de dispariția acestui câine, a mai dispărut, din aceeași zonă, și un Husky, prin urmare nu este exclus ca animalele să fi fost ținta hoților.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Kameo Tu esti un prost ce urmeaza sa descopere cat de prost e.
2
0
Cainii astia periculosi nu au ce cauta pe strazi. Toti frustratii cu p mica isi iau potai mari si fioroase ca sa arate cat sunt ei de smecheri. De banii aia recompensa du'te si cumpara haine dulciuri si jucarii la copii orfani. Oricum cainele e mort demult.... nu e atat de pretios incat sa il rapeasca careva.
1
7
eu stiu diferenta. daca nu as fi stiut-o, crede-ma ca nu aveam actiuni civile in care parati sunt lucratori MAI, nu aveam dosare penale in care inculpati sunt tot de la lucratori MAI... cert e ca la un dosar penal, mai pui si o contraventie pe deasupra, asa de ornament... deduci tu restul
2
1
Uimitor cate comentarii veninoase, venite probabil din partea unor secaturi aflate la prima generatie incaltata. Zicea bine cineva mai jos, nimic nu e mai distructiv decat prostul moralist.
3
2
Civilizati-va si vorbiti frumos.
8
0
Sper sa o gasiti, sa nu o fi luat-o pentru lupte cu caini sau pentru inm ultit. De aia trebuie castrate animalele macar nu ajung in vreun subsol si sunt transformate fabrici de catei, vai de ele. Sper ca era castrata.
5
1
Daca potaia o fi alergat si a cazut in vreun canal cine s-o mai gaseasca.
5
5
Nici acum n au gasit potaia?
4
5
Eu pregatesc o teava....
2
4
Cand a aflat de valoarea nesemnificativa a recompensei cateaua a marait ca vrea o shpaga-n plic....
5
2
Cateaua sa-ti faca la fel si tie!
2
4
sa va iau curu' n pl de kkti avortati!sa-i dati limbi in pizda catelei,jegosilor!
3
4
Da,s-au specializat hotii fix in furtul potailor cu medalion!!! Alte tentatii nu mai aveau?!!! Nu a mai vrut cateaua sa urmeze cursuri de dresaj si a plecat unde a vazut cu ochii!!!!Acum e libera la mare si.... sta cu burta la soare
8
3
a fost furat de hoti specializati caci altfel cine draq punea mana pe el sau zgarda lui
3
1
....ca ratzele.....Da nu e agresiv cainele!!! Ca e pui,ca e dresat.... ia priviti in foto de ce lesa are nevoie sa reziste la smuciturile sale.Macaniti cam mult si ocoliti subiectul principal : proprietarul cainelui nu l-a scos regulamentar din curte si acum se uita in zare dupa el.Da,e posibil sa fuga de zgomotul petardelor ca naluca si cand daca e prins de cainii maidanezi ii mai gasiti zgarda....
7
3
sa va iau muianu'n pl!cacati avortati,voi aveti inima ceva?siti in plm ce inseamna sa cresti un ciine,jegurilor?sa va duceti in plm de avortoni,cocalari,imbecili si dobitoci!mai mult ca sigur ciinele s-a speriat de petardele date tot de imbecili ca voi,rupti in cur si nemincati,da' cu tfn luat in rate!basinosilor!
5
11
Atat de prost esti incat nu stii diferenta intre contraventie si penal .
6
1
Pentru toti comentatorii sefi care daca vad un caine pe strada, au primul instinct sa il loveasca cu bocancul, va pot spune doar atat ... imi e mila de voi.
10
5
Bine ca esti tu inteligent... pisa-te ca vine trenul...!!!
7
5
Cand spui caine disparut in zona Campus se interpreteaza cam asa: in afara locuintei, nesupravegheat, lasat liber.Daca era cumva scapat din lesa si o lua la fuga iar tu proprietar nu reuseai sa -l convingi sa se intoarca si ii pierdeai urma atunci anuntul era ,pierdut caine in zona...bla,bla.
9
4
Comentariile ofera o imagine excelenta a cantitatii de venin si rautate pe care o pot acumula niste oameni cu IQ mai mult decat modest. Nimic nu e mai nociv decat prostul moralist.
12
6
la navodari,unu cu un rottweiler. iese cu el fara lesa,fara botnita. e caine cu potential agresiv si deci..nu aveti idee cati copii s-au speriat cu parintii langa ei si...in cadrul unui dosar penal pe care il are stapanu,am pus si clipuri cu cainele cum se plimba fara lesa,fara botnita..si cand se va uita procurorulul,sa vezi ce ditamai amenda isi va lua.stapanu se duce la puscarie ca a facut altele fapte penale iar o sa ramana la hinghieri. inregistrati cainii cu stapanii pe langa ei,ca sa probati contraventia si ala sa nu zica ca nu e al lui,si trimiteti politiei locale,pe whatsapp
12
5
un caine destept stie sa se intoarca singur la casa stapanului, doar nu a zburat pe luna ... inseamna ca a fugit de disperare nu se mai intoarce
8
7
Mai jos cineva spune ca din curte a disparut cainele.Dar a cui e problema de cum se asigura cainele si pe strada si in curte?In curte trebuie sa ai grija sa nu se deschida poarta si sa-ti iasa cainele pe strada pt ca raspunzi pt el.Altul spune ca rottweillerul nu e caine agresiv!!!!Oha! Poate nimereste un rottwiler care deschide accidental poarta proprietatii si iese pe strada.
2
6
Un rottweiler cu coada am vazut la inceputul anului pe A. Vlaicu in zona Arabesc incoltit de cainii comunitari. Era foarte speriat si nu am putut opri ca nu am avut unde. Sa il caute pe la depozitele de lemne pentru foc.
8
2
Sa-mi bag pula in gura tuturor celor cu comentarii rautacioase vis-a-vis de faptul ca e rottweiler si e caine agresiv etc....caini sunteti voi bai cacati amputati ce sunteti....un caine indiferent de rasa poate fi agresiv sau nu...depinde de cum il cresti...dar pe voi mamele v-au crescut cretini ca voi oricum erati fara speranta inainte de a fi cacati pe lumea asta....cretinilor care faceti umbra degeaba Pamantului...un caine e mai valoros decat niste spurcati ca voi....
12
8
Iti vand eu un pikinetz cu 500 eur - campion la judo.
17
9
Sa-mi suga pula catelu tau.
10
13
Ba prietene ce bine era sa fie asa, daca fugea pe strada fiind cu mine, macar stiam unde sa o caut. Si nu o mai cautam ca bezmeticii in toata Constanta si localitati limitrofe. Va spuneti parerea doar ca sa va aflati in treaba!!! Cat despre husky nu stiu cum s-a pierdut, in cautarile alea disperate in frig, ploaie si noroi, nu din fotoliu cum vi se pare voua, am aflat si despre husky, pierdut la 2 strazi distanta.
11
2
Cum sa dispara si un husky?!!! Bai baietasi ce anuntati voi? Disparitie sau furt?Dintr-o proprietate un caine nu dispare pt ca nu sunteti decrepiti sa lasati poarta deschisa si nici posibilitatea s-o deschida persoane straine.Asadar,voi baietasi,nu cumva ati scos cainii la plimbare fara lesa si daca au fugit de langa voi i-ati pierdut pe strada iara acum va mascati fapta prin inducerea ideii de furt?!!!
4
8
Stai ba!tu esti moralist din ala pana de curand la liberalul tariceanu trecut printre fusta pesedistei gabi firea fara sa-ti dea cu malaiul ...sau mararul ...in mufa.si daca tot spui ce bland e rottweillerul sa-ti lasi copilul cu el.Cand nu te astepti si cu tot dresajul ...sa vezi ce poate face ...in joaca.
4
6
Ba numai niste retardati pot da astfel de comenturi !!!! Trebuie sa fii limitat mital sa crezi ca un animal devine agresiv de capu lui si nu din cauza animalului de stapan !! Cacatii care sustin ca rottweilleri omoara copii sunt tot cacatii care voteaza PSD si pe urma se mira de ce nu ne revenim !!! Terminati in plm cu toate mizeriile astea si ajutati omu daca puteti, daca nu mai cautati in sacosa care v-a dat-o PSD poate mai aveti niste malai sa moca sa puneti de o mamaliga sa aveti ce manca.... ca va ghiortaie matzele fonistilor limitati mintal!!!
14
10
Catelul minune valoreaza mai mult de 10.000 de euro. Daca ca a participat la cateva conferinte si seminarii e deja...doctor.
16
10
sa marit la 2000 si te duci cu cainele si el te asteapta cu politia ca cainele are cip carnet etc.. si te mai baga si la belea vrei aal gasesti iesi din casa de la caldura ia geaca si cautal putoare
10
10
Sper sa-ti stea copilul in fata unui caine de rasa,neinsotit si fara a putea cere ajutorul stapanului sa-si tina cainele aproape.Javre de oameni care lasa posibilitatea cainilor sa iasa din curte s-au mai vazut.Si apoi nu le venea a crede cum ai lor caini atacau oamenii pe strada.Si tot pui,si tot dresati.Dar javrele de oameni stau in casa si nu vad ce fac ai lor caini pe strada.
13
11
Da,s-a mai vazut! medic nesimtit in societate s-a mai vazut! Nu e o ,,specie,, care nu se comporta ca un cocalar. S-a mai vazut medic cocalar care se uita frumos cand cainele sau de rasa ,,sofisticata,, isi face nevoile pe spatiul public.E vorba de simtul de raspundere fata de ce se poate intampla cu animalul.Cam greu de crezut ca se fura un rottweiller de talia celui din foto dintr-o curte cu poarta inchisa asa cum ar trebui de catre stapanul constiincios.E penibila explicatia cu grija pt animale.Mai sunt si alti iubitori de animale,diferenta e ca unii pun pe primul plan siguranta semenilor.
14
10
de euro il ai intr- o ora baietel
14
10
Catelusul din articol a fost identificat cu succes si celeritate de catre un vietnamez in piata agroalimentara centrala din Hanoi, era agatat intr-un cinghel in zona delicatese...
22
14
In cazul in care o sa fie totusi gasita, va invit pe toti cretinoizii de mai jos sa o pupati tare si apasat sub coada. Nimeni ne se asteapta la compasiune din partea unor rupti in cur plini de venin, care au vazut cum arata 1000 de euro doar cand S-au indatorat pe 5 ani la banca.
20
16
Cainele a disparut din curte, nu de pe domeniul public. Atunci cand nu ii poti ajuta pe cei din jur este bine sa iti vezi de treaba ta.
23
14
au grija tot de javre
18
12
Cocalarul are suflet si a fost crescut de niste Oameni cu minte pt ca a fost invatat sa iubeasca un suflet nevinovat ca un copil doar ca nu poate vorbi. Cel mai periculos si nenorocit animal e omul prost crescut cu frica de animale domestice dar le mananca la orice masa. Poate respectivul cocalar de care tot vorbiti urat e medic si poate ajungeti pe mana unui Om pe care voi il numiti cocalar si care stie sa respecte si iubeasca un suflet curat si il ingrijeste mai bine decat va ingrijiti unii dintre voi.
18
17
Stapanu la Palazu Mare internat de urgenta!
21
13
Ca sa se considere furat un caine trebuie sa se fi aflat pe sau in proprietatea stapanului.Proprietarul cainelui are cumva mosie toata zona Campus????E ingradita mosia??? Lesa, ioc,deci caine de rasa agresiva scos ilegal pe domeniul public.
18
14
Nu merge explicatia.Orice caine agresiv se stie ca nu suporta sa fie lovit.Ori,asta e prima reactie a unei persoane pe strada,sa caute un obiect contondent cu care considera ca trebuie sa se apere de un asemenea animal.Deci pericolul e in strada si din vina unui om fara judecata care isi inchipuie ca al sau caine e cuminte ca la dresaj cand e singur pe strada!!!!Tu esti zdravenel?
15
10
O javra care nu are cum sa se piarda daca e tinuta in lesa!!!!
17
15
dupa cum arata cainele este grasut ,cred ca este in oala cu sarmale,,
14
15
Cainele era extrem de cuminte . A fost depusa plangere penala pentru furt . Pentru ca sigur a fost furata . Cainele este disparut de pe data de 28 decembrie deci incercam orice varianta . De asta am si oferit recompensa respectiva . In pozele din parc era pui si se afla la dresaj . Alti bagatori in seama poate ne ajuta macar sa o gasim . Platim inclusiv informatii ce ne pot ajuta sa o gasim . Este microcipata si inregistrata .
16
17
Ce vrei sa spui? Care rost???? Ca e posibil ca un copil sau mai multi copii sa fie mutilati din cauza descreieratului de stapan care nu constientizeaza ca trebuie sa aiba grija de un asemenea caine mai mult decat pt sine???!!! Ce simplu anunta el ca si-a pierdut animalul!!! In primul rand sa anunte populatia din zona ca sa stie sa se fereasca.Asta trebuia sa faca proprietarul tampit al animalului.Dar lui nu-i pasa de oameni.Politia sa-i faca un control,sa vada ce psihic are pt ca a neglijat un caine periculos.
18
14
Politia romana bese in pantaloni?! Acest caz e similar cu al cocalarilor care sunt amendati dupa ce filmeaza acul vitezometrului de la bordul masinii peste limita legala pe drumuri publice.Acum,politistii constata ca un cocalar anunta ca si-a pierdut cainele dar nu realizeaza ca trebuie sa-l amendeze pt ca individul nu si-a tinut animalul in lesa conform legii.Sa le spuna cineva politistilor ca rottweiler e rasa agresiva.Si cocalarul ar trebui sa nu astepte sa mai gaseasca urme de rottweiler
17
16
Desi apreciez umorul, aici nu isi are rostul.
9
16
Amendaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
13
12
Bucatarul de la Taverna Sarbului a dorit sa incerce un preparat nou !
16
17
Daca se aduce doar zgarda se mai ofera recompensa???? Oricum,cativa chinezi au avut o cina satioasa....
20
17

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369