REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Se organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de şef la IPJ Constanţa

Se organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de şef la IPJ Constanţa

Replica API 4 iunie 2014 | 00:00 245

După o lungă perioadă în care pe fotoliul principal din cadrul IPJ Constanţa au stat mai mulţi împuterniciţi, iată că Inspectoratul General al Poliţiei Române a decis să seorganizeze concurs astfel încât noul şef să se instaleze cu acte în regulă.

Inspectoratul General al Politiei Române, cu sediul în Municipiul Bucureşti, Str. Mihai Vodă nr. 4 - 6, Sectorul 5, organizează, pentru ocuparea funcţiei de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean I la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, prevăzută la poziţia 1 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă. Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu sediul în Str. Mihai Vodă Nr.4-6, Sectorul 5, Bucureşti, la data de 25.06.2014, începând cu ora 9.00 şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu pe subiecte profesionale.

În vederea înscrierii şi participării la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ, următoarele condiţii minimale: să fie ofiţeri, cu următoarea pregătire de bază: pentru cei care au absolvit anterior organizării studiilor universitare în sistem "Bologna": - studii universitare de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă; pentru cei care au absolvit studii universitare în sistem "Bologna": - studii superioare de licenţă, ciclul I de studii universitare. Să aibă pregătirea de specialitate: pentru cei care au absolvit anterior organizării studiilor universitare în sistem "Bologna" : studii universitare de lungă durată, cu diplomă de licenţă/ echivalentă în una din specializările următoarelor domenii fundamentale de ştiinţe: ştiinţe juridice, ştiinţe economice ori ştiinţe militare şi informaţii sau cursuri postuniversitare ori de masterat (studii de master) în specializarea management sau în una din specializările următoarelor domenii fundamentale de ştiinţe: ştiinţe juridice, ştiinţe economice ori ştiinţe militare şi informaţii. Pentru cei care au absolvit studii universitare în sistem "Bologna": studii de master, ciclul II de studii universitare, în ramura de ştiinţe - ştiinţe economice sau în unul din următoarele domenii universitare de masterat: drept, ştiinţe militare, informaţii şi securitate naţională, ordine publică şi siguranţă naţională ori management.

De asemenea, participanţii trebuie să fi obţinut în ultimii 3 ani calificativul de cel puţin "Bine" la evaluarea de serviciu/ aprecierea profesională individuală; declaraţi "apt" medical şi psihologic, pentru promovare în funcţii de conducere; să deţină gradul profesional de minimum subcomisar de poliţie; să aibă 5 ani vechime în unităţi ale M.A.I.; să aibă 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei; să aibă 3 ani vechime în funcţii de conducere în unităţi ale M.A.I.; să nu fie sub efectul unei sancţiuni disciplinare şi să nu fie puşi la dispoziţie în condiţiile art. 65 din Legea nr. 360/2002, cu modificările şi completările ulterioare; să îndeplinească cerinţele specifice din fişa postului. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat "admis" candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă este declarat "admis" la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat "admis" candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs. Notele la proba interviu nu pot fi contestate. Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia Management Resurse Umane din Bucureşti str. Mihai Vodă nr.4-6, Sector 5, pe bază de raport, depus până la data de 06.06.2014, orele 16.00.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614