REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Se organizează o nouă licitaţie pentru închirierea sectoarelor de plajă

Se organizează o nouă licitaţie pentru închirierea sectoarelor de plajă

Andreea VREJOIU 31 mai 2023 | 00:00 1799

Administrația Națională ,,Apele Române”, prin ABADL, continuă licitațiile privind închirierea unor sectoare și subsectoare de plajă. Mai exact, în cursul zilei de marți, 30 mai a.c., a fost lansată procedură de licitație pentru subsectorul b1, sectorul I – Năvodari, cu o suprafață de 4.883 metri pătrați, dar și subsectorul VIII-a, sector 1, în stațiunea Mamaia, cu o suprafață de 8.466 de metri pătrați. Termenul limită de depunere a ofertelor este 19 iunie a.c., licitația având loc pe 20 iunie a.c. Durata închirierii este de la data semnării contractului și până pe 31 decembrie 2025.

Se organizeaza o noua licitatie pentru inchirierea sectoarelor de plaja

Administraţia Naţională "Apele Române" a lansat în cursul zilei de marți, 30 mai a.c., o procedură de licitație publică în vederea închirierii unor sectoare de plajă. Este vorba despre Năvodari I - 1b (suprafaţa 4.883 mp., nr cadastral 109990), dar și Mamaia VIIIa- 1 (suprafaţa 8.466 mp., nr cadastral 227328). Închirierea plajelor în scop turistic se poate face de către operatori economici care administrează structuri de primire turistice, de proprietari ori administratori de ansambluri rezidenţiale care desfăşoară activităţi de turism, de operatori economici care desfăşoară activităţi de divertisment, agrement şi/sau sportive şi de autorităţi ale administraţiei publice locale, care pot încheia contracte de închiriere cu titularul dreptului de administrare a plajelor.

Se organizeaza o noua licitatie pentru inchirierea sectoarelor de plaja

Nu are dreptul să participe la licitaţie persoana care a fost desemnată câştigătoare la o licitaţie publică anterioară privind bunurile statului aflate în administrarea A.N. Apele Române - Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral în ultimii 3 ani, dar nu a încheiat contractul ori nu a plătit preţul, din culpă proprie. Mai multe entităţi (persoane juridice/persoane fizice autorizate/persoane fizice) au dreptul de a se asocia cu scopul de a depune o ofertă comună, prezentând în acest sens un acord/contract de asociere, în original, semnat şi stampilat de asociaţi, din care să rezulte liderul de asociere, respectiv persoana juridică/fizică autorizată cu care se va perfecta contractul de închiriere.

Se interzice participarea la licitația publică a unei persoane fizice în mod individual sau în asociere cu o altă persoană fizică.
Pentru desfăşurarea procedurii licitației publice este obligatorie participarea a cel puțin 2 (două) oferte valabile pentru fiecare bun propus pentru închiriere. Data limită de depunere a ofertelor este 19 iunie 2023, ora 16:00. Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul A.B.A. Dobrogea-Litoral din Constanţa, str Mircea cel Bătrân, nr. 127, în data de 20 iunie 2023, ora 10:00.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dați ba banii la profesori jegurilor și voi marsh la weceu istoriei penelesipesede curwe și lepre in cumetrie , lipitorile dracului !
0
0
Bă jegurilor! Mai vreți niște.marunt futuvangura de lepre ce sunteți! Plaja la.pulime scârbelor!!!! Nu am epitete sa vafutingura cate meritați!! Marsh cu baldachinele voastre.infecte pt.bombardieri și cheazde de au plătit o taxă . Sa se instituie taxa de bombardier și de.lepra vrem!!! Și vouchere pt șezlong futuvangura cu pesedeu și peneleu morțilorvostri și cu cine i.a votat. Și cronkanis paliu securist uscaiar brânză pe ranjetu ăla zglobiu!!
0
0
Plaja e un bun national Avocatul poporului și curtea constituțională ar trebui să intervină La ce foame de bani au unii paraziți ar pune taxe și pe trecerea la mersul prin parc
2
0
,Se pare ca asta i boala grea. Pai credeam ca deja sa împărțit plaja, ca ntre preteni.Ca doar sunt aceeași. Ce o lugesc atâta, ca doar n a venit vre un nou în club.Or fi plictisiți?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367