REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Se poate! Constănţeanul care şi-a marcat locul de parcare cu o BUTELIE, AMENDAT de poliţiştii locali!

Se poate! Constănţeanul care şi-a marcat locul de parcare cu o BUTELIE, AMENDAT de poliţiştii locali!

Replica API 19 septembrie 2018 | 00:04 310

Poliţiştii locali constănţeni au acţionat pentru un climat optim în municipiul Constanţa, sesizându-se în urma articolului publicat de "Replica de Constanţa" şi acţionând pentru aplicarea sancţiunii în privinţa faptelor ce contravin legii. În acest sens, autorul buteliei dintr-o parcare din Tomis Nord a fost sancţionat contravenţional pentru fapta sa.

Astfel, potrivit poliţiştilor locali constănţeni, a fost amendată cu suma de 500 de lei persoana care a depozitat pe domeniul public butelia de dimensiune mică din material metalic, pentru delimitarea locului de parcare, fapt ce este interzis de către administraţia locală.

Reamintim că un constănţean şi-a marcat locul de parcare de pe strada într-un mod inedit... cu o butelie fixată într-un petic de ciment. Capodopera constănţeanului a fost surprinsă de un alt constănţean care a trecut pe strada Margaritelor din municipiu. Acesta a fotografiat isprava şoferului şi a făcut publică fapta sa chiar şi în mediul online.

Citeşte şi:ÎŢI BUBUIE MINTEA! Ce mai ‘inventează’ constănţenii pentru UN LOC DE PARCARE!

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum m-am prins de unde s-au inspirat aia, cind au numit vacuta din reclama Paula!!!!!!!!!!!!
2
0
Draga mea,Paula...sper din tot sufletul sa nu locuiesti in zona,pentru ca imi doresc ca daca ar fii asa in veci sa nu gasesti vreun loc de parcare disponibil. Nu am nimic cu tine ca om,dar ca jurnalist esti zero...pe tine te platesc ca sa scrii timp de 2 zile,articole despre un loc de parcare si o mini butelie? Eu zic ca sunt mult mai multe subiecte grave in orasul asta pe care sa le dezbati....asa fac jurnalistii de top.
2
0
Eu nu inteleg cum de mai platesc oamenii bani la primarie pentru locurile de parcare, daca nu le pot folosi in timpul zilei. Practic, ai plecat, ti-a ocupat un strain locul, si astepti pana cand vrea respectivul sa plece. Sigur, dupa ora 17, poti sa suni la locala sa alfi ca nu au echipaje sau ca vin peste 2 ore, timp in care tu unde parchezi ?
2
0
Draga Poula Solomon, atit poti? Sa scrii despre o butelie? Sper sa nu locuiesti in zona... De ce n-ai scris despre prostituatele aflate la mai putin de 30m de butelia cu pricina! Despre amatorii de sex care vin chiar in parcarea respectiva!!! Te-ai mutat, cu chirie, in zona si vrei sa ai loc de parcare? Plateste fata!!! Chiar "Scoala ajutatoare de presa"!
4
2
Tinem masina din 1977,din 1981 suntem membri ACR.Stam in bloc din 1975,de cand s-a construit.Locul de parcare il avem sub balcon,stam la etajul 1.Acuma,cum sa vina un martafoi din asta tinerel,sa ne ocupe locurile de parcare?Jur ca ii vars o oala cu apa clocotita in cap!Oala goala i-o pun fiicei noastre mai mari in mana,care sarmana,are scleeroza multipla in placi gradul I!Nu poate sa ii faca nimeni nimic!
3
4
O sa-mi fac parcare , cu sarma inghimpata , cu curent electric , plus un punct de observatie de 8 metri inaltime , dotat cu AKM 47 .......merge suntem in Constanta....
0
3
In zona garii langa Nicomedica.. desteptii au conuri rutiere pe locurile de parcare, ar iesi vreo 7 amenzi lejer, aviz politiei locale
2
2
Locuiesc la casa, am garaj, dar pot sa-l folosesc pt k in imediata apropiere exista blocuri, accesul e blocat tot timpul de locatarii-soferi ai blocurilor... Cica e spatiu public intrarea in garaj... Propun sa platec si eu impozit pe 15 mp de teren, k la bloc, nu 200 mp cu deschidere....
2
1
Normal ca tinem placutele ridicate fire-ati voi sa fiti de pomanagii,vreti sa parcati pe degeaba pe locurile noastre,sa mergeti si voi la primarie sa platiti,ca sa vedeti ce bine e!Prind eu unul din asta care parcheaza pe locul mieu platit!Pac i-am zgariat masina cu surubelnita,de la cap la coada!Huo pomanagiilor!
6
15
De ce ati vandut locurile de parcare multi tin placuta rudicata si restu nu gasesc loc din cauza voastra care
4
4
caini marcheaza locul cu pipi, de ce nu cu butan!!!!!
2
3
Sa se mearga pe Rachitasi, Tabla Butii sa vedeti cum pun sticle de plastic ori iti murdaresc manerul de la usa masinii cu vaselina!
13
0
Am o speta cu o vecina. Pe Dobrogeanu Gherea la nr 5 la cabinetul dr. Dogan care nu mai functioneaza, nevasta acestuia, unguroaica, face un taraboi daca parchez masina in fata cabinetului. Face o galagie ca la tigani, amenintand pe toata lumea ca ea e mare si tare ca face si desface. As dori sa stiu cum sa procedez? Multumesc.
17
0
Dar o scandura cu niste cuie are voie?
8
8
E plin orasul de bulani dastia!!
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920