REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Se poate şi altfel! Un restaurant din centrul comercial VIVO!, dat exemplu de comisarii de la Protecţia Consumatorului

Se poate şi altfel! Un restaurant din centrul comercial VIVO!, dat exemplu de comisarii de la Protecţia Consumatorului

Replica API 14 iunie 2017 | 00:00 344

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului s-a prezentat la un control la restaurantul Chopstix, aflat în zona food din centrul comercial VIVO!, marți, 13 iunie a.c. Controlul a avut loc în urma unei reclamații făcute de un client în cursul zilei de marți. Aceștia au găsit totul în regulă, iar un alt restaurant a fost dat exemplu pozitiv pentru alți agenți economici.

Au fost luate la puricat toate restaurantele din zona food court, unde nu au fost găsite nereguli.Aceștia au verificat și restaurantul Spartan, din Maritimo, unde nu au fost găsite nereguli, ci din contră au fost dați exemplu pozitiv.

În urma controlului desfășurat, au fost găsite mici nereguli, potrivit comisarului-șef Horia Constantinescu, care a precizat că totul era în regulă în proporție de 90%, pornind de la etichetare, spații de depozitare și cântare. „Există această locație, căreia nu am avut ce să-i reproșăm”, a precizat Horia Constantinescu.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e muiala. Nu vin astia la sesizari reclamatii decat cu interventii. Ori e articolul scris de cacat,ori imformatiile eronate. Oricum, nu vine CJPC la mall fara sa anunte inainte. Asta e mangla ca a facut pulea sesizare. Pai ce mallul e al nimanui? CJPC nu ia spaga tot de la mall,sau ne facem ca ploua ? Daca faceau control pe bune, la ce jeguri de restaurante sunt acolo si ce angajati infecti care nu respecta legea,avea lacatul de mult pus mallul.
1
1
Daca astia care 90% sunt in regula sunt acceptati, nici nu pot sa-mi imaginez ce se poate gasi la unul care i se suspenda activitatea...
4
0
Deci se poate ! ,,Din dragoste pentru Costinesti '' fa putine ordine si la tine acasa .Incepe cu tarabele si termina cu restaurantele .Confirma ca esti corect si egal cu toti comerciantii.In campanie doar ai promis ca ti-ai aranjat ploile si dus ai fost .
0
0
Cum pvla mea este in regula 90% si trece cu brio, felicitari si apaluze controlul??? daca, in pvla mea, eu halesc din aia 10% si intind copita? Tovarashu Horia ai asigurare de malpraxis?
3
1
pofta buna la mall , coclitilor! va pute curu a branza si voi mergeti in mall sa respirati besini de dive si cocalari.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614