REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Se PREGĂTEȘTE DEBARCAREA lui FĂGĂDĂU și de la conducerea PSD Constanța!

Se PREGĂTEȘTE DEBARCAREA lui FĂGĂDĂU și de la conducerea PSD Constanța!

Replica API 9 octombrie 2020 | 23:48 5386

După ce a fost înlocuit de Marcel Ciolacu, președintele PSD, de la șefia Ligii Aleșilor Locali a PSD, fostul primar Decebal Făgădău și-a pierdut, automat, și funcția de vicepreședinte al partidului. Iată că i se pregătește o altă surpriză: debarcarea de la conducerea municipală a PSD.

Decebal Făgădău

Potrivit unor surse, săptămâna viitoare va avea loc Biroul Permanent Județean al PSD Constanța, urmând să participe la eveniment și conducerea centrală.

Marcel Ciolacu

Asta, după ce miercuri, Marcel Ciolacu i-a chemat pe șefii tuturor administrațiilor locale din țară la București. Vor avea loc schimbări majore la nivelul Organizației PSD din Constanța, iar cap de listă ar fi Decebal Făgădău, perdantul alegerilor locale din 27 septembrie. Eșecul de la Constanța a dezamăgit pe șefii de la București care sunt deciși, se pare, să facă ordine și să numească în fruntea partidului pe altcineva, lăsându-l pe tușă pe Făgădău. După aproape 8 ani la conducerea Organizației Municipale a PSD, fostul edil este pe punctul de a-și pierde și această funcție.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bsiat bun, dar nu a putut decide el totul.
0
3
hai ma baieti nu va mai certati ca va i a brailoiu partidul si se duce si primul pe lista la senat!aaa si visan la deputati..
2
0
Ce o sa-mi faceti? O sa imi beliti berbecul !
1
3
sa puna pe nea ghita
0
0
Si eu cu taticul meu Horia stam la rand sa stiti.dar momentan nea prins dansul pinguinului doar in primele locuri.
1
1
O celula langa Mazare nu se pregateste ?
4
2
Eu si seful meu Deci o sa l dam afara pe porcul de Felix! E depasit, gata. Ajunge Felixe! Mars la cusca!!
4
1
Oare cum o fi sa fii un om atat de iubit si apreciat in orasul tau? Cum o fi sa te injure si sa te dispretuiasca trei sferturi de Constanta, dupa ce ai stat 6 ani jumate in scaunul de Primar???
8
1
Il arunca la wc si trag apa. S-au folosit de iepuras cat au
8
2
ce facem cu muistul porc hot felicsel !!! Parnaia pe capul lui sec !!! Si muia cu cacat !!!
5
0
Afla informatii noi despre cine formeaza Statul Paralel si ce averi au cei din Statul Paralel. Folositi adresele web: v55gs5i46t7j6ksy.onion.ws Folositi adresele web: v55gs5i46t7j6ksy.onion.pet
0
3
N o sa pui mana pe municipiu niciodata, felix. Ne ai vandut la comanescu si acum vrei sa iei si municipiu?! Iti vine ceasul si tie. Cat de curand!
8
1
Trebuia mai demult sa se coteasca manglitorul.
8
1
S-a terminat cu noi.Nu exista viata dupa PSD.Se vede ca ciuma rosie are apucaturi de bolsevici.Ti-ai Dracu ! Dupa 20 de ani de pesedism si de furturi acum le pare rau ca nu au castigat alt mandat.Bleah !
12
1
Daca pleaca Fagadau sa plece si Felica in plm ca astia doi prin imaginea lor de tot kktul au scufundat PSD ul la Cta! P.s. cred ca Felica scapa ca e securist !
11
1
Sa-l vedem si pe Chitac ce brinza face !----nu cred in el n-a avut program !
12
13
Debarcati l la Mazare si Nicusor...sa vada numai betoane,asa cum vedem cei mai multi dintre noi!!
13
1
Sa dispara detot si sa plece la origini in judetul Tulcea de unde a venit cu o cohorta de mache dupa el.
18
2
Bai , titlul de cel mai prost viceprimar e a lui Babu, nimeni nu il detroneaza. O sa ramana in istorie ca exemplul de cel mai prost viceprimar
14
1
MWIE fagadau
14
8
Atentie cu praduiala terenurilor, sunt cu ochii pe tine, cacalau
11
4
O NULITATE ESTE ACEST FAGADAU. UN OM DE NIMIC CARE A DOSTRUS PSD DIN INTERIOR. CEL MAI PROST VICEPRIMAR. CEL MAI PROST PRIMAR. CEL MAI PROST PRESEDINTE DE PARTID. UN OPORTUNIST MINCINOS SI AROGANT. SA DISPARA ACEST INDIVID.
26
5
Ala primul nu il mai pupa in cur pe Rosu ca si el o mica sluguta, un servitor, care mental e zero. Psd e mort complet,nu mai este nici macar in moarte clinica, asa ca toti trebuie sa dispara si sa aduca oameni noi . Sunt multi in Constanta care sunt prin institutii, tineri si care nu sunt in partide sau au fost refuzati de mafia lor. Inclusiv ala pe care il lauzi tu Rosu e manjit.
6
0
Schimbati garda
10
0
lege proasta, alegerile au fost in 27 si martalogul asta inca e primar, si poate sta vreo 2 luni, timp in care face ce vrea
16
9
Sunt un sugaci. Ce imi zice felix, aia zic. Scapati ba pesedistilor de bosorogii astia comunisti si de pupincuristii astia si lasati tinerii in fatq!
30
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367