REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SE PREGĂTEŞTE O REMANIERE GUVERNAMENTALĂ

SE PREGĂTEŞTE O REMANIERE GUVERNAMENTALĂ

Replica API 8 septembrie 2018 | 01:41 365

Va exista o remaniere guvernamentală! Este o chestiune care trebuia discutată încă de la CEx-ul desfăşurat la Neptun, însă situaţia a fost amânată, având în vedere scandalul Gabriela Firea - Liviu Dragnea.

Urmează însă un CEx, cel mai probabil peste două săptămâni, când ar urma să fie tranşate problemele, inclusiv cea a remanierii. Premierul Viorica Dăncilă a declarat, de altfel, că a început evaluările la nivelul ministerelor.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal ca dracnea inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
3
0
remanierea, daca se impune si , cu siguranta se impune- la cati analfabeti avem- este obligatoriu, cap de afis- premierul, este cel mai analfabet dintre toti, nu inteleg cum a reusit ea sa verifice, ce?
5
0
Hai , gata , la sapun cu ei ! Se recomanda solutia europeana : asomarea !
4
0
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
1
7
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe Invers Chiolhannis.
1
10
intre timp hotii pesedei fura pe rupte. Agita spiritele, se fac ca se musca intre ei ca sa distraga atentia fraierilor. In paralel ei isi vad de furaciuni. Nu fac absolut nimic pentru tara. Manca-mi-ati cacatul de olteni hoti !!! Muie dragnea,muie pesede !!! Cu cacat !!!
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614