REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Se prelungeşte avertizarea de viscol!

Se prelungeşte avertizarea de viscol!

Replica API 26 ianuarie 2012 | 00:00 189

Avertizarea de viscol în zona de sud-est a ţării va fi prelungită pentru noaptea de joi spre vineri, urmând să se menţină codul portocaliu în Constanţa şi Tulcea, iar pentru Călăraşi, Ialomiţa , Buzău, Vrancea şi Brăila se va emite o avertizare de cod galben. "La ora 18.00, avertizarea de cod portocaliu va fi ridicată pentru judeţele de la Mehedinţi la Ilfov, inclusiv Capitala, întrucât, chiar dacă va mai continua să ningă, vântul va înceta", a precizat directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu.

De asemenea, poliţiştii rutieri acţionează, alături de autorităţile publice locale, pe toate arterele de circulaţie din municipiul Constanţa şi din judeţ şi recomandă tuturor conducătorilor auto să reducă deplasările cu propriile turisme pentru a evita situaţiile neplăcute din trafic. Începând de joi noapte, poliţiştii rutieri, alături de autorităţile publice locale, sunt prezenţi pe toate arterele de circulaţie din municipiul Constanţa şi în tot judeţul. "Până în prezent nu există artere rutiere viabile între municipiul Constanţa şi municipiul Bucureşti, dar în judeţul Constanţa nu sunt semnalate probleme deosebite. Totuşi, se circulă în condiţii de iarnă, vizibilitatea fiind scăzută, anumite zone din judeţ prezentând risc de formare de suluri de zăpadă pe arterele de circulaţie", se arată într-un comunicat emis de Centrul Infotrafic. În aceste condiţii, poliţiştii rutieri recomandă tuturor conducătorilor auto să limiteze deplasările cu turismele, iar în cazul în care se deplasează cu acestea, să se asigure că sunt echipate corespunzător pentru iarnă şi corespund din punct de vedere tehnic. Totodată, se recomandă conducătorilor autovehiculelor de mare tonaj să nu pornească la drum în această perioadă, cu precădere către Bucureşti, având în vedere drumurile blocate şi condiţiile meteo.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614