REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Se prezintă drept primarul din Ion Corvin, ca răspuns la acuzaţiile că-şi bate nevasta

Se prezintă drept primarul din Ion Corvin, ca răspuns la acuzaţiile că-şi bate nevasta

Replica API 7 octombrie 2013 | 00:00 105

A pus pe jar poliţiştii:

A pus pe jar poliţiştii:

Din ciclul "ce nu fac românii să le fie bine", un constănţean a ales să facă o sesizare prin intermediul unei identităţi false. Luând asupra sa calitatea de primar, bărbatul a reclamat că a fost bruscat de poliţişti. S-a dat drept Dumitru Nedea, menţionând că poliţiştii din cadrul Secţiei IV au venit peste el în casă, făcându-l "pedofil". De cealaltă parte, oamenii legii au spus că este vorba de o sesizare din partea unei femei care a fost bătută, iar fata îi era ţinută sechestrată. În plus, cel acuzat ar fi un anume Dumitru Nedelea, şi nu Nedea.

Un apel telefonic a pus poliţiştii din cadrul Secţiei IV pe jar. Este vorba despre o femeie care reclama că nu mai are viaţă bună cu soţul, că o bate şi îi ţine fiica sechestrată. Poliţiştii au ajuns la faţa locului, unde au constatat că femeia reuşise deja să fugă, profitând de o clipă de neatenţie a bărbatului, lucru pe care l-a făcut şi fiica lor, în momentul în care a văzut oamenii legii la uşă. Evenimentul s-a petrecut luni seara, în jurul orelor 19.30, pe strada Alexandru Odobescu din localitate, poliţiştii declarând pentru "Replica" faptul că respectivul bărbat se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi că a dat dovadă de un comportament nu tocmai adecvat. Poliţiştii au întocmit un proces verbal de constatare, urmând să se stabilească dacă se va întocmi şi dosar penal de cercetare. Toate bune şi frumoase, numai că de aici a început haosul. Bărbatul acuzat de loviri şi sechestrare, care s-a recomandat a fi Dumitru Nedea, primarul din Ion Corvin, spune că a fost făcut de ruşine întrucât poliştii au venit la uşa lui cu două dube şi au făcut scandal. "Au intrat peste mine, m-au făcut pedofil. Mi-au spus că-s psihopat. Păi ce, eu iau pastile, să dovedească ei că sunt psihopat? Cum să-mi ţin fata sechestrată? Are şi prieten. Soţia mea este de vină, suntem despărţiţi, dar locuim în aceeaşi casă şi vrea să-mi facă zile fripte. Mă tot reclamă la poliţie şi ei vin peste mine şi mă jignesc. Au văzut şi vecinii. Ştiţi cine sunt eu, nu? Sunt primarul din Ion Corvin, poate că aţi auzit de Dumitru Nedea! Da, sunt acolo primar, dar locuiesc în Constanţa, am aici locuinţă", a spus bărbatul. De cealaltă parte, oamenii legii au menţionat că nu este vorba de aşa ceva, bărbatul era clar foarte agitat şi pus pe scandal. Însă, un alt amănunt ce a ieşit la iveală este acela că individul nici nu se numeşte Dumitru Nedea, ci Dumitru Nedelea. Ca atare, simţindu-se încolţit din toate părţile, a hotărât să-şi ia o nouă identitate, că tot se asemănau numele şi prenumele, şi pe aici ţi-e drumul. Doar că planul de acasă nu prea i s-a potrivit cu cel din târg. Primarul din Ion Corvin nu a putut fi contactat, acesta aflându-se în concediu. Viceprimarul, Florin Doşcu, nu a făcut decât să se amuze pe seama situaţiei, declarând că nu ştie nimic despre aşa ceva.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218