REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Se promit sancţiuni pentru lipsa de transparenţă a Spitalului de Boli Infecţioase

Se promit sancţiuni pentru lipsa de transparenţă a Spitalului de Boli Infecţioase

Replica API 31 mai 2016 | 00:04 101

De la Făgădău zicere:

De la Făgădău zicere:

În cursul zilei de 30 mai a.c., s-a întrunit ultima şedinţă de Consiliul Local din acest mandat. Pe ordinea de zi, s-a regăsit un proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managerului Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa şi a componentei comisie de evaluare şi de soluţionare a contestaţiilor. „Toţi managerii unităţilor spitaliceşti depun anual un raport de activitate şi vor fi evaluaţi. Dincolo de autoevaluare, această evaluare trebuie făcută de comisie (…)”, a precizat Făgădău. De asemenea, i s-a adus la cunoştinţa viceprimarului cu atribuţii de primar lipsa de transparenţă în cazul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa. Ca şi o soluţie primară, Făgădău a menţionat că această problemă trebuie adusă în vizorul noului Consiliu Local, ce va fi format în urma alegerilor de la data de 5 iunie. Însă, în cazul în care va fi ales să ocupe funcţia de primar al municipiului, el însuşi va lua măsuri.

“Trebuie adusă la cunoștința noului Consiliu Local. Eu sunt adeptul dialogului, transparenței și în funcție de rezultatul votului, voi milita pentru îndreptarea acestei situații. Și nu numai la acest spital, ci la toate instituțiile coordonate sau subordonate Consiliului Local. Ne propunem să întegrăm într-o aplicație unică tot acest proces de transparentizare și de consultare. Mi-aș dori, ca și cetățean, să știu din partea Spitalului de Boli Infecțioase numărul pacienților , cauzistica bolilor și modul în care s-au rezolvat. Comunicarea și răspunsurile date la timp trebuie să le dea atât beneficiarilor, cât și prestatorilor un parametru și anume, încredere.”, a adăugat candidatul PSD.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218