REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Se reaprinde flacăra sportivă la Constanța: două bazine de înot în zona stadionului Badea Cârțan

Se reaprinde flacăra sportivă la Constanța: două bazine de înot în zona stadionului Badea Cârțan

Replica API 24 martie 2018 | 00:54 777

Sportul constănțean mai are o șansă! Primarul Decebal Făgădău vrea ca să transforme zona stadionului de rugby Badea Cârțan într-un complex sportiv de top. Urmează a fi construite două bazine de înot în zona unde se află acum stadionul. Din păcate, în momentul de față nu există niciun stadion sportiv în subordinea municipalității, dar Primăria Constanța face eforturi pentru a reuși să intre în administrarea mai multor locații aflate în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului (MTS).

Revenind la stadionul Badea Cârțan, la finele ședinței de Consiliu Local Municipal, edilul Constanței a reamintit faptul că în zona Badea Cârțan urmează a fi construită Sala Polivalentă. De asemenea, cele două bazine de înot vor deservi atât profesioniștilor, cât și amatorilor, mai precis, un bazin va fi pentru înotătorii de performanță, iar celălalt pentru constănțeni. Edilul dorește ca toți copiii constănțenilor să știe să înoate.

"Am făcut o revenire către Ministerul Tineretului și Sportului pentru a trece în administrarea municipiului Triunghiul și ce a rămas din Badea Cârțan pentru că nu pot să spun că avem stadionul de rugby, ci doar ce a rămas din Badea Cârțan. De asemenea, știți foarte bine că baza sportivă Triunghi există doar pe hârtie. În realitate este o pârloagă, iar noi ne dorim să le luăm în patrimoniul nostru, să le administrăm redându-le comunității. În zona Badea Cârțan avem Sala Polivalentă. Împreună cu Râzvan Florea, cu nea Ilie Floroiu lucrăm pentru bazinele de înot pentru că nu vom face doar unul, ci două, unul pentru performanță și unul pentru a învăța copiii noștri să înoate", a precizat primarul Constanței.

Pentru ca aceste planuri să fie trecute la fapte, este necesar avizul MTS, iar această procedură poate fi, într-adevăr, de durată. Însă edilul pare mai convins ca niciodată că acest proiect este pe drumul cel bun pentru a putea fi implementat în mandatul său.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
va rog sa fiti drepti , primarele fagabou este un al doilea videanu , el a inlocuit bordurile, a pus stalpi si case pentru tigani
5
1
Asa a zis si porcul de constantinescu ca face sala polivalenta si a fugit drogatul cu banii
5
1
Pe draqu ...doar promisiuni marca Fagadau...un oras mai mizerabil decat Constanta nu cred ca exista ! Un Primar, flancat de 2 viceprimari complet incapabili !
8
1
Atat de mult ii place acestui primar sa manance cacao, ca am inceput sa ma obisnuiesc cu astfel de abureli, am devenit imun la vrajelile lui, deja ma amuza. Bai inconstientule, de cand esti primar ai facut ceva pentru orasul asta ? Lasa-ne cu vrajelile astea electorale, cu bunele tale intentii si promisiuni pe care niciodata nu le-ai onorat. Chiar nu mai ai pic de jena, panarama ce esti ?!
7
1
Fagadau este fratele meu !!!
4
1
Fabrici zone industriale
4
0
Pentru 3- 4 babutze aceste bazine sunt foarte utile avand in vedere ca ele se pregatesc pt olimpiada la stilul fluture.Asadar babutzelor olimpice li se falfaie de bazinele voastre.
3
0
Putin.. Doar 2 bazine ? Puteti mai mult...
6
0
Pai care ar fi naivul sa puna botu la vrajeala asta?? Pai primaria nu e capabila sa renoveze cazinoul si ne vorbesc de proiecte utopice.
10
1
Astia nu sunt in stare sa gestioneze stadionul Faru, care era unul dintre cele mai moderne din tara si acum a ajuns o rapciuga si vor sa aprinda flacara sportului curului cu bazine de inot aruncate asa, la misto,pentru fraierii de la malul marii. Nu stiu daca toti dar cel putin un constantean se pisa in bazinele voastre de inot. Daca mai e cineva, votati.
14
0
Face 2 bazine pe 1000 mp si restu se retrocedeaza pentru a se construi blocuri .... se dau batalii pentru fiecare metru patrat din tomis nord iar complexul badea cartan este mina de aur
15
0
pariem?o sa ne sufocam sugrumati de betoane si o sa ne dam in capete pentru un loc de parcare-toate astea se vor intampla intr-un"oras european"-chipurile.de ce p.l.m nu face acolo de exemplu un loc de joaca,sau un loc de gratar,sau ceva cu pomi sau gazon.Cine p.l.m merge sa inoate la bazin cand avem marea la 2 pasi?sau de ce nu face o parcare sub sau supra-terana sa mai descongestioneze zona??
10
0
In complexul badea cartan a existat bazin de inot dar a fost lasat in paragina zeci de ani. Acum vine cu balivernele astea si se asociaza cu razvan florea pentru voturi. Proiectul privind sala polivalenta din aceiasi zona e mort si ingropat din fasa
12
0
Nu mai aruncati promisiuni pe care nu le puteti respecta. Rusine!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218