REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Se repetă istoria! Cati Hristu, dosare PENALE pentru MITĂ electorală

Se repetă istoria! Cati Hristu, dosare PENALE pentru MITĂ electorală

Replica API 9 septembrie 2020 | 23:27 4752

Mită electorală şi la Cogealac. Potrivit unor surse, candidatul PNŢCD-PSD, Cati Hristu, s-a ales cu dosare penale.

Cati Hristu nu s-a învăţat minte din trecut şi abordează aceeaşi modalitate pe care a pus-o în practică în 2012, pentru a câştiga voturi.

La acea vreme, Hristu a dat câte 500 de lei vechi alegătorilor pe care-i punea să jure cu mâna pe Biblie că îl vor vota pentru un nou mandat. Iată că istoria se repetă, iar candidatul PNŢCD-PSD la Primăria Cogealac a ajuns, din nou, în atenţia poliţiştilor. Acesta ar fi promis că le acită ratele oamenilor, în schimbul promisiunii că le va achita ratele dacă îl votează.

Cati Hristu s-a ales cu dosare penale, la fel şi angajatul instituţiei nebancare.

"Oamenii înscenează fel şi fel... N-am nicio treabă. Câştig 100 %, lumea ştie că o să câştig. N-am fost chemat, n-am fost sesizat", a spus Cati Hristu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu il sustin pe Stere ! Decat sa ia Paka sau Macavei mai bine sa ia Stere Palas ! Palas Primar !
1
1
Forta cati
2
1
Partidul lui Sorin Sapte un partid de futaciosi..a mers la eoliene cu amanta din tariverde si se lauda ca i-a crescut pula asa mare si a fost atat de apt ...ca a doua zi erau toti futaciosi la eoliene cu amantele.....curvarii dracu ,pedofilor...cu fete de 16 17 ani javrelor
9
0
Haide Cati ca esti Nr 1. Cainii latra, ursu merge.
3
3
https: www.sfin.ro vanturile-dobrogei-aduc-dosare-penale-traseul-unei-spagi-de-15-milioane-de-euro
3
0
Ce va mai place sa mancati rahat unii de altii,frustratilor..cei care comentati aiurea va este ciuda ca voi nu primiti nimic, ca ala da, ba altul ia,stati parcati nebunilor...asa va place sa va mancati precum cainii ,dar daca vine vreunul si va flutura putin pe la nas uitati cat de cinstiti si necorupti sunteti
5
1
Am batut palma cu Cati si ii dau paine sa dea la Ramnice .Costel Zguma si cu Emil Miron impart cartelele de paine la lume pe baza de liste
4
3
Alooo, eu cind vin la cogealac vreu sa fiu tratat ca un print, si doar nepotelul sorin ma poate linge in kur asa cumm vreau eu, nu va mai legati de el, e un dobitic deosebit
5
4
Cati este un cipan veritabil. Tupeist si prost. Un adevarat cogealac.ist .
17
1
Primaru nostru Cati. A ajutat multa lume amatata.
4
13
Ia sa vedem cati bani au scos din primarie Macavei Catilu si Paca! Ne spune si noua cineva? Ca sa stim de ce se inghesuie astia ca mustele la caca.
8
2
CATI PRIMAR !!!!
3
11
Sa-i sugeti pula lui Stere , ofticatilor !
5
8
Ori asta,ori unul care ii seamana bine,este toata ziua pe la mesele din Vivo!
4
1
na marilena muzekiaru stere al tau nici consilier nu iese vai de voi jaf de partid
11
4
paka o sa ia primar la pulivara ca sunt martori care zice cum a impartit banii cu cutu cutu si cu biju . ati uitat cum imparteati banii pentru macavei o sa va duceti si voi la bulau . la paka kaka maka sau strans toti curvarii obositi . toti codosii pana ieri ii sugeati pula lu cati cate miliarde ati incasat de pe carca lui ? paka cate materiale ai vandut la primarie ? 25 de miliarde te-a facut cati om ca erai cioban la ferma 8 . la ramnic lucrarea de 6 miliarde nu ai terminato ingamfatule si acuma vrei primar . ai pus iarba 50 mp si ai facut cogealacu mare . la puscarie
15
5
Cati si macavei se agudesc intre ei si dau vina pe altii. Atat de idioti si glari sunt ca se duc amandoi la parnaie. Vin in curand si filmarile cu banii, cu Doctora cu toti. Cati nu te mai scapa nici mama Bucurestiului de data asta. La poarta alba au pregatit astia o celula pentru tine si macavei si toate sagetile voastre. Jardele ai grija ca esti tanar si la parnaie astia tineri scapa sapunul cel mai repede. Rabdare!
10
7
Cum ma sa achiti ratele la provident la oameni. Bagati cateva sute de mii si scoateti dupa milioane. Maidanezi cu acte sunteti. Daca mai ramaneti tu si macavei o sa mute astia Cogealac in Africa, ca oricum asa arata ca satele din Africa. Vrem sa ne mutam in cogealac cu familiile cu afacerile, dar parca e Africa.
12
4
Cand naiba scapam de maimutoii de cati ei macavei? Sa il ia si pe Relutu cu ei si pe Tanti Doctora. Vin dosarele in curand. Sa vedem cine mai ia paine moca sau lemne. Hai cu banii la oameni sa va filmeze pe ascuns sa grabim plecarea voastra. Am pregatit deja sa va filmeze, nici nu va asteptati cine o sa o faca. Arhiva de filmari facem cu voi si sagetile voastra. Asa prosti sunteti ca va bagati si copiii in parnaie si rudele apropiate. Hai cu catusele.
9
5
Luna alba luna neagra ti a venit soroco cati-uska. Si tu si Macavei si toti aia de langa voi va duceti la mititica. Sa va luati sapunul cu voi. O sa vina si doamna Doctor dupa voi. Relu e pe faras cu voi deja.
10
5
Ai vrut sa ma arzi de la primarie sa vii tu in locul meu 2 saptamani, dar te am ars eu cu mita ta electorala. Prieteni prieteni dar casu e pe bani. De cate ori ai repetat clasa bai repetentule. Te dai prieten cu mine si vrei sa ma dai jos cu mucanu ala prost de Relu. Hai cu subsemnatul acolo la IPejeu, Cati.
10
7
bai catilule tu nu sti sa dai bani. Ia.ti si tu un fraier de Liviu si 2 puscariasi si ii pui pe fraierii aia sa dea bani pentru tine!
8
2
cercetati mai bine ca a dat si de data asta cite 500 de lei la lumea din tariverde prin consilieri lui ca ciobanu vasilica ca doctora pindichi care iau oameni in spatiu cu viza de flotant si inpart bani la lume si le da piine cercetatii si pe lulu de la tariverde si doctora pindichi pe ciobanu vasilica la un magazin din tariverde la mihai sa dus sa le achite datoriile la la oameni personal cercetati pe toti
9
8
Gata Cati,pana aici tia fost! Vine pitbuluuuu
20
3
Poate 500 lei noi nu vechi
12
4
Bate clopotul in dunga ?
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218