REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Se ridică un imobil cu 7 etaje pe malul lacului Siutghiol! Terenul a fost atribuit în mandatul lui Mihăieşi

Se ridică un imobil cu 7 etaje pe malul lacului Siutghiol! Terenul a fost atribuit în mandatul lui Mihăieşi

Replica API 29 ianuarie 2020 | 00:00 498

Un nou mastodont va răsări în staţiunea Mamaia, pe malul lacului Siutghiol. Este vorba despre un imobil cu 7 etaje, cu destinaţia de locuinţe colective. Primăria Constanţa a dat undă verde marţi, 28 ianuarie, investitorului Silvia Maria Măinescu, pentru construirea imobilului ce va fi situat vizavi de hotelurile Venus şi Riviera.

Terenul a fost obţinut în mandatul lui Gheorghe Mihăieşi, în baza hotărârii de Consiliul Local 82, din februarie 2000. “Hotărâre privind atribuirea în proprietate a terenului situat în Constanta, Staţiunea Mamaia la vest de hotelul Riviera, pe malul lacului Siutghiol, în suprafaţă de 463,90 mp numiţilor Mainescu Silvia Maria si Mainescu Gheorghe Preda”, se arată în hotărârea specificată.

Gheorghe Mihăieşi a fost primar al Constanţei din 1996 până în iunie 2000, atunci când au fost organizate alegeri locale în urma cărora tânărul independent Radu Mazăre îl detrona, având aproximativ 50.000 de voturi. Pe locul doi s-a situate Tudor Baltă, de la Partidul Democraţiei Sociale România.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa se faca investitii la ma-ta si cu ma-ta
1
0
Ziar de cacat, unde T.M. nu stie decat spagi, mangle si interese. Candva, pe cand Neagoe si Mihaiesi, umflatul de T. M. era sef si apoi director de serviciu, Disciplina in constructii si Urbanism, unde anu a miscat un deget fara spaga.Un nemernic care acum pozeaza in jurnalist si ...om de afaceri. O jigodie, un nemernic care se vinde si pt un scuipat, daca-i gratis.Ori pe bani.. Dovada ca orice subiect care-l vizeaza pe Stroe ori RAJA, nu pot fi comentate. Nu de alta,dar reclama RAJA costa,ce daca Stroe ori Babu sau alti nesimtiti, fac de ras Constanta!Ce spui, Fagadaule, om de paie ce esti !?
4
2
cracanatii pitici cu nasu mare au invadat mamaia, uratele care si o trag in fundulet mushatele
7
0
Construiti, construiti ca in curand o sa platim ca in bucuresti timbru sa circulam cu masinile pentru ca ei au dat autorizatii sa se distruga orice petic de iarba si sa taie copacii si acum numai masinile sint de vina futuvan aripa de nemernici.
6
0
RIDICATI, RIDICATI, POATE VA RIDICA PANA LA CER SI PE VOI. CA NU VA MAI AJUNGE, CONSTRUITI IN AFARA ORASULUI FTM
9
0
Muie golanului pesedist Babu
11
1
Sunt romani, nu machidoni, atat Mihaesi cat si investitorii. Nu mai mancati rahat....
1
7
Daca se vrea binele acestui oras si al statiunii Mamaia, ca sa nu devina un cartier al Constantei, toate terenurile statiunii care au fost trecute din domeniul public in domeniul public-privat si apoi vandute de 'duetul' Mazare-Constantinescu si de predecesorul Mihaiesi, sa fie confiscate de primarie si reintroduse in domeniul public, ca fiind obtinute ilegal, prin trafic de influienta si in detrimentul municipalitatii si al constantenilor. Daca apar cereri de despagubire, primaria sa despagubeasca pe reclamanti in cuantumul inregistrat in actele de vanzare cumparare, fara alte comentarii.
12
0
Fugiti...au invadat machidonii analfabeti c-ta si mamaia
21
3
Golaneala este maxima in Constanta. Daca carte nu e , nimic nu e!
18
1
La o asemenea imobil or sa apara numerosi oameni si te intrebi unde e loc de o parcare, un spatiu verde, un loc de joaca pt copii aferenti , unde stationeaza salvarea pompierii, politia si alte utilitati in caz se nevoie?Si daca la fiecare 470m2 plantam cite un bloc, atunci cum ar arata orasul?Evul Mediu
14
0
Au pus mana pe oras
20
1
Ce bine ca sa facut investiti in Mamaia
3
11
are teren dar NU are autorizatie DAR o cumpara
12
0
Nu vom mai vedea lacul, nu vom mai vedea marea. Nu vom mai vedea soarele, vom sta numai la umbra blocurilor.
26
1
Aloo..Continentalul l-a demolat drogatul de Mazare!
20
1
Mai exista " tenismenul " asta ? A distrus Hotelul Continental ... idiotul !
21
3
Dispare spatiu verde dar si PSD fagabou gata pana aici ai distrus si la lupoaica
25
3
Betoane, betoane.Pentru Marea Neagra cand dau aviz de betonare? Cu genii d'alde Mazare si porcushor Constantinescu praful s-a ales de orasul asta, de latrai ca Fagabou e inutil sa mai vorbim.
31
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218