REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Se ridică vilă după vilă în Mamaia! Răsare încă un imobil cu opt etaje în zona de nord

Se ridică vilă după vilă în Mamaia! Răsare încă un imobil cu opt etaje în zona de nord

Replica API 19 ianuarie 2017 | 00:46 260

Vad bun, lume cu bani

Vad bun, lume cu bani

Staţiunea Mamaia s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, mai ales în zona de nord. De aceea, mai mulţi investitorii decid să îşi ridice hoteluri sau cluburi. Acesta este şi cazul lui Vasile Neagu, care intenţionează să ridice în staţiunea Mamaia, zona Caraiman o vilă de 8 etaje. Proiectul pentru construirea imobilului P+7-8E arată că noul hotel va fi realizat în zona de nord a staţiunii Mamaia, zonă cunoscută drept „de lux”. Terenul pe care doreşte să realizeze investiţia are o suprafaţă de 1000 mp.

Zona prezintă mare potenţial turistic şi de agrement. În jur există mai multe structuri de primire cu funcţiune de cazare turistică, agrement, servicii şi alimentaţie. Principala arteră de circulaţie este bulevardul Mamaia. Prin intermediul acestei investiţii beneficiarul îşi doreşte construirea unei vile turstice care va înbunătăţi şi moderniza infrastructura existentă. Imobilul va avea un regim de înălţime P+7-8E renuntându-se la edificarea unui nivel de demisol, din cauza structurii terenului de fundare.

Imobilul va avea o capacitate totală de cazare de 122 locuri şi va fi structurat astfel: la parter va exista casa scării, două spaţii tehnice şi un spaţiu pentru colectarea deşeurilor. Etajele 1-4, vor avea câte 9 apartamente pe nivel: 1 apartament cu trei camere; 7 apartamente cu două camere şi o garsonieră. Etajele 5-6 va avea 7 apartamente cu trei camere, 5 apartamente cu două camere şi o garsonieră. Etajele 7-8 vor avea câte 1 apartament cu trei camere şi 4 apartamente cu două camere. Se vor amenaja un număr de 29 de locuri de parcare pentru autoturisme şi unul pentru autocar. Prin proiect se propune amenajarea unei suprafeţe de 503 mp.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aici sunt bani dunevoastra,,PIB Romaniei,
1
0
si care e luxul? probabil lux makedonesc cu mult rigips si mult roz si binenteles far loc de parcare ca acolo vine cocalarul sa bea sampanie cu artifica de la selgros si sa dea cu servetele pe tavan in corturile alea numite cluburi
3
2
De ce nu are cum spune legea, atatea locuri de parcare cate apartamente?
2
0
Vad bun... plin de interlopi, cocalari, manelisti, curve, pitipoance si politicieni. Vila dupa vila... cu 8 etaje? Oras de rahat, presa de rahat...
3
1
Ahahahaha...Vila dupa vila...vila cu 8 nivele!
3
0
Mihaela Ungureanu esti o cretina, la fel ca cei care te si platesc sa scrii cacaturile astea de publicitate mascata. Numesti vila o constructie de 8 etaje? Plm.
5
1
Ziaristi prosti, e zona unde se construieste acum, e nou ... nu de lux. Lux e cand ai casa ta transformata in palat, nu cand faci hotel si bagi all inclusive, i d i o t i l o r. App m u i e psd pnl alde usr pmp udmr sa nu ma ierte aia pe care i-am uitat. M u i e si lor
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614