REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

SE RUPE PSD! Și Bănicioiu DEMISIONEAZĂ pentru partidul lui Ponta

SE RUPE PSD! Și Bănicioiu DEMISIONEAZĂ pentru partidul lui Ponta

Replica API 25 mai 2018 | 00:29 664

Social democratul Nicolae Bănicioiu a anunțat că își dă demisia din Partidul Social Democrat. PSD pierde teren în fața opoziției, după ce mai mulți membri de partid au plecat la partidul ProRomânia, condus de Victor Ponta și Daniel Constantin. De asemenea, sunt speculații că Ecaterina Andronescu și Mihai Tudose. ”Nu mai vreau să fiu în gașca de PDL-iști conduși de Liviu Dragnea”, a declarat Bănicioiu.

Iată că Bănicioiu se va alătura prietenului bun, Victor Ponta, în noul partid. „Eu sunt convins că vine la noi, nu are unde să se ducă în altă parte. Cu doamna Andronescu nu am discutat, dar pe domnul Bănicioiu l-am văzut pe la noi pe la grup. Sunt aproape sigur că vine la ProRomânia pentru că este apropiat de Victor Ponta”, a declarat Mircea Banias, din cadrul ProRomânia.

Și Mihai Tudose ar putea ajunge la partidul ProRomânia, acesta purtând mai multe discuții cu Victor Ponta. „Cu domnul Tudose m-am salutat, dar nu am discutat cu el. Pe domnul Ponta l-am văzut că a stat mult de vorbă în această săptămână cu Tudose”, a punctat Banias.

Mihai Sturzu, fost președinte la Tineretul Social Democrat, face parte din echipa ProRomânia, cunoscut și ca fost membru al trupei Hi-Q.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se apropie alegerile europarlamentare si raman fara posturile bine platite, prin urmare inventeaza un nou partid ca doar prosti sunt multi care sa ii voteze.
0
0
Poate scursura asta de Banicioiu isi face timp sa-si mai spele si parul ala, slinos peste limita prevazuta de lege...
4
1
Nici cu ponta mickey mouse nu mi-e rusine. Un oportunist latrau, incapabil si dispus sa se plece in fata cui da mai mult. Nici nu ma mira ca e in cardasie cu generalul izmanar oprea. Baietii astia tebuiau zburati de mult din viata politica, si ei isi fac partid nou. Se rotesc mafiotii, coruptii, bisnitarii si tradatorii xenofili la conducerea tarii mai des decat roteste un fermier recoltele pe ogor.
2
0
dragnea cu siguranta deranjeaza chiar si in latrina psd.exista oameni educati-vreo 2-3-care sigur se satura de acest bolnav mintal de putere si care zice ca le stie pe toate.dictatorii daca priviti in istorie cu rare exceptii au murit de moarte buna.acest gunoi din teleorman va sfarsi injunghiat chiar de cei mai apropiati de fapt tot indivizi lipsiti de scrupule.asteptam emisiunile de la haznaua 3 cu sustinatorii dictatorului.
4
2
PSD nu moare , nu dispare , ci se transforma ! Din '89 incoace , PCR-ul securist a luat forme dintre cele mai mizerabile , umpland cu cacat toate partidele din acest spatiu blestemat de soarta . De ce sa ne bucuram ca secaturile si-au gasit o alta umbrela protectoare ? Sa vezi minciuni , ca vor face cacatul praf ...
8
3
Se rupe in 14
2
0
Da, o alta Marie cu aceeasi palarie.
5
0
Se rupe un cacat pentru alt cacat!
14
0
naparca de banicioiu, cel care il gasea pe capatana curat ca la nufarul mereu.. jigodie
8
3
Bravo domnule Banicioiu ! Ati demonstrat ca aveti coloana vertebrala si principii serioase dupa care va ghidati !
5
9
nu votez cu tradatori,,,
5
4
Se divide haznaua, mare stire.
12
1
Mare scena de teatru ! PSDistii se fac ca se cearta si se urasc, pregatindu-se de opozitie si de urm alegeri. Tactica e simpla: vor sa dea impresia ca Partidul e bun, dar Dragnea e rau.Daca ati observat, mare parte din votantii PSD nu-l suporta pe Dragnea, dar despre Partid sau despre membrii care l-au votat in unanimitate nu sufla nimic.... Este o Capcana !!
9
0
Un alt tradator de neam. A fugit repede sub fusta Dacianei care sta la bratul pisoiului Ponta.
6
4
Nicu rosu e cu Baphomet.
4
0
asteptam demisionarea dnei Andronescu , asta ptr a dovedi ca este cinstita, corecta si este adepta democratiei, altfel- numai voebe contrazise de fapte
9
4
Toti sunt niste jigodii ordinare...dragnea e un cacat de om..care ajuns sus vrea el sa amparta hotia...ponta vrea el sa revina..si le promite la toti alte hotii...mie scarba de romania..oameni buni furati toti de unde puteti ca sa dat liber la furat,,,,,
15
3
pun si eu o intrebare ,oare valul de achitari din ultimul timp din justitie este pe bune ? Sau cei achitati trebuie sa -si plateasca serviciul facut prin crearea unui nou UNPR care sa darame guvernul PSD. Pica PSD -ul si ce pun in loc un Boc un Ciolos??Despre caractere nu mai vorbim in Romania. daca astia mari sunt de rahat, de noi plebea ce sa mai zicem mai ales ca ii luam de model ,doar ii alegem .....tradatori hoti ,fara caracter astia ne reprezinta si totul este permis chipurile in numele luptei politice Ha,Ha, Ha, ce-mi plac glumele mele !
13
4
Acum daca se sparge PSD aveti de unde sa alegeti, dintre Belzebut si Satana.
20
2
PONTA PRESEDINTEEEEE
7
25
partidul se duce la fund, asa se pare
25
5
Primul lucru bun pe care il faci.
26
7

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369