REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Se schimbă sensul de circulație pe strada Pescarilor!

Se schimbă sensul de circulație pe strada Pescarilor!

Replica API 16 octombrie 2019 | 01:04 370

În cadrul lucrărilor de resistematizare din cartierul Faleză Nord care vizează reabilitarea trotuarelor precum și asfaltarea mai multor artere se caută soluțiile optime pentru fluidizarea traficului în zonă.

În acest sens, începând de miercuri, 16 octombrie, se schimbă sensul de circulație pe străzile Pescarilor, Grozești și Dragoslavelor.

strada Pescarilor: sens unic dinspre strada Grozești spre strada Yokohama

strada Grozești: sens unic dinspre strada Unirii spre strada Pescarilor

strada Dragoslavelor: sens unic dinspre strada Pescarilor spre strada Unirii.

"În acest fel, cele trei străzi vor prelua traficul de pe strada Unirii pentru ca cei care vor să întoarcă în zona școlilor să o poată face pe strada Pescarilor și nu pe bulevardul Mamaia. Pentru o mai bună circulație în zonă se are în vedere și schimbarea timpilor la semaforul de la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Ion Rațiu iar pe tot acest parcurs, administratorul tramei stradale monitorizează valorile de trafic, astfel încât să poată lua măsuri urgente de reconfigurare în cazul în care se va impune acest lucru", se arată într-un comunicat al Primăriei Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba fagabou,ba ciobanilor cipani,de parcari etajate ati auzit?De spatiu verde ati auzit.Ba,cind va duceti la Varna,uitati-va ce parcuri au fata de mizeria din cta mazare pirnaie.
5
0
O fi sau nu o fi var cel care construieste cu golanul vice babu , dar un lucru este sigur: incompetentul asta s-a zbatut pentru acest sens unic pe Unirii. toti din primarie si mai ales din comisia de circulatie cunosc interventia idiotului babu pentru aceasta hotarare , care desigur este facuta in urma unei spagi mari pentru machidonul prostanac...
4
0
BINE BINE CU PARCAREA AM INTELES, DA CU SPATIUL VERDE CUM RAMANE ? SE COSTRUIESTE PE TOATA SUPRAFATA TERENULUI
4
1
nu mai dezinforma, in primul rand nu sunt veri si in al doilea rand are 40 de ap cu parcari la subsol si demisol
2
5
Hai stergeti comentariile jigodiilor...Sa va vad, cum faceti selectia comentariilor!Cine suna primul...De la primarie sau de la judet...Cacatilor, cu ziarul pwlii
5
0
ala cu blocul de aprox 200 de apartamente de pe Unirii este VAR PRIMAR cu golanul vice babu dumitru...!!! pentru ala s-a facut sens unic , dar nu s-au gandit idiotii ce va fi la vara in sezon... ce sa-i ceri prostului cu freza aranjata de catre frizerul de la casa albastra si cu fatza de tractorist din Beidaud... Trezeste-te si tu Dancu C-tin , Sobaru sau cosaru' !!!
19
4
A lasat sensurile giratori si a inceput cu sensuri unice prin tot orasul prost prima
7
2
dom primare, avem oferta la frigidere. . Alea de le ai cred ca s-au umplut.
12
1
Dle "primar" ...de unde veniti cu aceste viziuni ? Va inspirati din traficul din Bangkok ? Oricum ...daca un om ca tine a ajuns primar .. Bine in plm ca nu te-ai facut medic , ca Ciomu ar fi fost minciuna pe langa tine.
25
1
Bataie de joc,dimineata este coada de la delfinariu pana la capitol.Voi stati in birouri pe salari de sute de milioane si mai unflati si bani de la licitati..o sa vedeti la alegeri ..
15
3
Daca tot vrei sens unic pe Unirii fa-l dracu dinspre Delfinariu pana la intersectie cu Ratiu si lasa restul strazilor cum erau...Mare bou de primar
16
0
'Te dreak cu unicele tale.Vot de la mine pas!
17
1
Bai pula de primara Cacadau in mortiimatii cine pula mea te-a invata sa faci tu sensuri unice? Cemortii matii ai cu soferii din Constanta? Nu faci nimic pt ei ci doar faci ca sa se circule cat mai greu. Ai facut o suta de giratorii fara rost, ai facut peste tot parcare numai cu plata prin sms, ai facut tu sensuri unice ca asa te taie pe tine capul al sec si frezat de machidon. Ceva bun ai de gand sa faci in orasul asta?
23
5
o sa ajungem un oras numai de sensuri unice
12
3
hahahahah ce ma rad de voi oligofrenilor...hahaha... baaa n-am nevoie de voi. imi trebuie voturile mumiilor. voi la rahat
9
3
Bravo Fagadau cel mai mare primat din istoria orasului
24
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218