REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

SE SPARGE PSD. Dragnea îi numeşte 'şobolani' pe cei care au provocat plecările din partid

SE SPARGE PSD. Dragnea îi numeşte 'şobolani' pe cei care au provocat plecările din partid

Replica API 26 mai 2018 | 00:57 366

În ultimele zile mai mulți parlamentari ai PSD și-au anunțat public plecarea spre PRO România, partidul lui Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu. Potrivit informațiilor noastre acesta este doar partea publică a ceea ce se vede în aceste zile și așa s-ar justifica ieșirea foarte dură a președintelui PSD, Liviu Dragnea, care fără să pronunțe nume a vorbit despre ”șobolani” referindu-se la doi foști premieri ai PSD (surse susțin că e vorba Victor Ponta și Mihai Tudose).

”E o atitudine de șobolan a doi foști premieri ai partidului. Rod puțin, dar nu se dărâmă casa de la un șobolan sau doi șobolani. Majoritatea rămâne. (...) Miza finală nu este guvernarea. Sunt dispuși să sacrifice orice, inclusiv securitatea României” a spus președintele PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tara te vrea in costum de brad!
0
0
Sa va iau neamurile in poula!!!
0
0
ti s-au iritat buzele , vorbesti pe nas . Noroc cu botoxul , la varsta ta nu mai aveai clienti .
2
0
Victoras strange toti acoperitii din politica ca ne trebuie ca aerul un alt UPMR iar tu vrei sa fii un Oprea izmenarul mai tanar.
2
0
Coaie, ai belit-o sa ma ierti! Fugi in brazilia cat mai poti.
0
2
fumigene in ochii lumii --- PSD-ul se imparte ca sa poata castiga alegerile si sa mai guverneze inca un mandat --- iar opozitia care se cearta intre ei vor fi din nou pierzatori --- PSD e vesnic
4
1
partidul asta e pe duca, dupa cum se vede situatia
3
2
Musteata lui.....Nu mai au mult ,sa avem rabdare....
3
2
Ce valoare avem noi romani isi bate joc de o tara niste Nenorociti din Teleorman nu mai sunt oameni in Ro care mai gandesc.
6
2
Si daca el este amenintat inseamna ca si Romania este amenintata.Bleah ..! Hai sictir,marlane,Dragnea ! In tot cazul,nici cu Ponta nu mi-e rusine.Baietii astia sunt cam uituci.Chiar Dragnea a fost un sobolan prin plecarea lui din PDL.PSD la randul lui are o groaza de sobolani proveniti din PNL,PDL si UNPR.Mama voastra de talhari ! Mi-e scarba !
9
2
E cam groasa! Daca ii mai pleaca ceva deputati si senatori, Ponta poate sa ceara infiintarea unui grup parlamentar si apoi trece la negocieri. Asa ca psd-ul si alde nu or sa mai fie la butoane. Asadar, cred ca e un lucru bun. Apropo, astia care pleaca sunt sobolani, dar aia pe care i-ai dat afara cum se numesc? Cei care raman se numesc COCOSATI? Fira-ti ai dracu de lepre ! Am auzit pe surse ca sunt mai multi psd-istii in joc de glezne spre pro-Romania! Sobolaniilor !
10
1
Orice ar face tot prin gunoaie ai gasim, si asa traiesc toata viata!
9
1
psd si pro trebuie desfiintate, doctrina psd trebuie interzisa pentru ca este mostenirea lu ilescu catre slugile kgb
10
2
Si matale esti guzgan
8
2
Majoritatea sobolanilor raman........
16
2
Nu ma pacalesc ei. Sa nu uitam ca a fost votat Iohanis doar ca sa nu iasa Ponta! Ponta nu vrea decat sa rupa de la psd..si nu numai, scopul fiind reintoarcerea intr-un psd fara dragnea...asa ca miscarile astea au ele un scop ascuns
14
1
Da, sa se sparga PSD-ul, asa nu se mai poate. Diabolicul, penalul si dictatorul Dragnea, este vinovatul principal.
19
3
Cand corabia se scufunda primii care fug sunt sobolanii pentru ca ei stau ascunsi prin colturi greu accesibile si vad primii fisurile.
14
3
Numai pedofil nu era, dupa mintea ta, Dragnea. Bine sau nu ti a placut perdendisu kui ?
2
3
Si pe BADESCU LAURENTIU manager la AMBULANTA sal dati afara din PSD ca mia stricat culcusul din dispecerat unde luam 80 milioane salariu si ma urcat pe masina. O sa fac greva la ambulanta ca eu nu am muncit miciodata si nu pot nici acum. O sal reclam la Parchet ca ma pune sa muncesc
4
4
Trebuie date de urgenta legea raspunderii parlamentarilor si legea raspunderii magistratilor.
10
0
Sobolani sau sunt alesii nostrii care in loc sa ne reprezinte interesele se tin de bisericute, aranjamente, smecherii fiindca nu raspund de faptele lor in fata alegatorilor.
13
1
I-al PE pedofilul Dragnea de ,,scula,,si du-te direct la puscarie,CA Pina la urma tot la puscarie ajungeti,panaramelor,ciumelor,puroaielor,si te rugam sa-i faci clisma ,Lui Dragnea,in fiecare zi,ca-l maninca sobolanii,ii maninca curul ala de pedofil
14
1
Ori ce ar fi te vom urma pe dumneata. Doar sobolanii rai pleaca. Viva PSD !
2
18
A sosit vremea cand pesedeii se autointituleaza sobolani! Tatuca ilici anchetat pt revolutie.Nasol!Sigla noua de partid sobolanul
18
2
vezi ca ramai fara soldati.folosind termenul de sobolan include-te in primul rand pe tine care esti un sobolan vopsit in rosu.tomberonul de gunoi al istoriei te asteapta.
21
2
Undeva departe sa nu.mai.stim de el
21
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920