REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Se strâng semnături pentru demiterea primarului USR Clotilde Armand

Se strâng semnături pentru demiterea primarului USR Clotilde Armand

Replica API 2 august 2021 | 19:27 1370

Liderii PSD au decis să ia măsuri cu privire la criza interminabilă din Sectorul 1 pornind o campanie de strângere de semnături împotriva primarului USR-PLUS Clotilde Armand.

De asemenea şi bucureștenii din Sectorul 1 cer demiterea lui Clotilde Armand, după ce aceasta a declanşat un scandal imens cu firma care se ocupă de ridicarea gunoiului din sector. Situația de pe străzile și trotuarele din Sectorul 1 este una îngrozitoare, de luni bune locuitorii se confruntâ cu munți de gunoaie şi şobolani.

PSD: Locuitorii Sectorului 1 se „răcoresc” semnând pentru demiterea lui Clotilde Armand

Social-democrații strâng semnături, sâmbătă, pentru demiterea primarului USR PLUS, de la Sectorul 1, Clotilde Armand, din cauza situației în care se găsește zona, cu străzi și trotuare pline de gunoaie.

În postare de sâmbătă, de pe contul de Facebook al social-democraților (FOTO) se pot vedea imagini cu modul în care bucureștenii din Sectorul 1 au decis să își arate nemulțumirea faţă de Clotilde Armand.

Social-democrații au postat, sâmbătă, pe Facebook, imagini cu modul în care bucureștenii din Sectorul 1 „s-au răcorit”, semnând pentru demiterea primarului Clotilde Armand., deși afară sunt peste 35 de grade.

„Am fost, din nou, alături de echipele de voluntari, într-o campanie door-to-door, în zona de case de pe Șoseaua Chitilei și la blocurile din Bd. 1 Mai. Am vorbit cu foarte mulți locuitori revoltați de halul în care a ajuns să arate #capitalacapitalei. De ce semnează oamenii? Uitați-vă pe imaginile surprinse pe Str. Bacului, Str. Liniștei și multe altele, în această dimineață în #sectorul1”, subliniază Alexandru Petrescu, vicepreședintele PSD Sector 1.

„Sectorul este neadministrat, spațiul urban este căzut în degradare”

Potrivit acestuia, străzile laterale și trotuarele sunt pline de grămezi de gunoaie, trunchiuri de copac și crengi, iar oamenii sunt profund nemulțumiți de debandada administrativă. „Sectorul este neadministrat, spațiul urban este căzut în degradare”, a concluzionat Alexandru Petrescu.

„Echipa PSD Sector 1, împreună cu membrii TSD au început să se implice activ în campania de strângere de semnături pentru inițierea referendumului de demitere al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Zilnic vor fi echipe pe teren gata să discute cu oamenii și să adune semnături de la aceștia, din cauza haosului creat de către administrația USR-PLUS”, se arată într-o altă postare pe contul de Facebook, conform evz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine chemati hingherii,in franceza.Allez dans le van,vitte,Vita incaltata!
2
1
nici poola mea. Se semneaza intre ei pesedeii.
3
4
disperare imensa la hotii pesedisti demufati de la furtul banului public.
7
6
pentru ce sa o dea afara?.Ca a distrus mafia pesedista.Nu mai intra cascavalul la barosanii psd???
8
6
Sa plece infractoarea limbuta.
9
7
....demitere pentru ca va scoate mizeria de sub nas...este doar propaganda pesedista...cei care semneaza sunt pacaliti ca au castigat premii la festivalul Ciolacu-niada...
10
12
Bravo catelusii mei sa ma linjeti la mingeac
4
10
Nu asa se demite un alogen pus de straini sa distruga. Trebuie luat de par si dat afara
20
10
babele pesediste semneaza .
17
17
pesedeii il vor inapoi pe fostul si el bineinteles ca nu si a onorat obligatiile si a luat comisioane degeaba
13
18

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218