REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se va construi o pensiune agroturistică la Corbu

Se va construi o pensiune agroturistică la Corbu

Replica API 3 octombrie 2016 | 00:06 271

Investiţie

Investiţie

Localitatea Corbu s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani şi a început să fie preferată de tot mai mulţi turişti. Pe această premisă a mers şi Traşcă Anişoara, care s-a adresat Comisiei de Analiză Tehnică din cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului, pentru a cere autorizaţii pentru un proiect imobiliar. Potrivit documentelor depuse la APM, se doreşte construirea unei pensiuni agroturistice categoria 3 margarete, cu regim de înălţime – P+1E+M, foişor din lemn cu loc de făcut grătar, trotuare betonate, loc de joacă pentru copii, zonă pentru cultivare legume, zone de flori de gradină, spaţii verzi cu gazon, parcare şi zone circulabile pietruite.

Pensiunea agroturistică va fi o structura de primire turistică, care va oferi servicii de cazre, masă bazată pe produse agrozootehnice şi activităţi de relaxare şi recreere, făcând posibilă cunoaşterea naturii, a culturii locale şi a formelor tradiţionale de viaţă din regiune. Agropensiunea va fi o afacere de familie, căile de acces proprii şi spaţiile înconjurătoare vor fi bine întreţinute, accesul în camerele de dormit şi în grupurile sanitare se va face în mod direct, fără a trece prin alte camere folosite pentru dormit şi vor fi asigurate racordurile la utilităţile publice. cazarea se va face în pensiunea propusă spre finanţare, alimentaţia pe cont propriu al turiştilor, va fi bazată pe bucătăria locală, specifică regiunii şi va fi servită în stil familial, la ore stabilite de clienţi, cu meniu fix.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108