REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Se va înființează adăpostul permanent pentru oamenii străzii la Constanţa

Se va înființează adăpostul permanent pentru oamenii străzii la Constanţa

Replica API 15 martie 2019 | 02:27 556

Membrii Comisiei nr. 1 de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța din cadrul Consiliului Local s-au întrunit în ședință pentru a analiza mai multe poriecte de hotărâri. Printre acestea, se numără și proiectul de hotărâre privind aprobarea înființării „Centrului pentru persoane fără adăpost Sfânta Filofteia” în subordinea Direcției generale de asistență socială –Direcția sprijin comunitar, în cadrul căruia vor funcționa două servicii adresate persoanelor fără adăpost: „Adăpost de noapte” și „Centru de zi pentru integrare/reintegrare socială”. Proiectul va fi introdus pe convocatorul ședinței din această lună.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt jegurile umane,ale acestei societati bolnave...indivizi care n-au avut curiozitatea de-a merge vreodata la ascoala...indivizi care au varste inaintate si n-au una zi de munca...indivizi certati cu legea,care noptile le petrec in carciumi,in anturaje periculoase...indivizi care comit atrocitati de nedescris,iar noi venim cu ploconul...SA-I ADAPOSTIM SI SA LE DAM SI...PAPA-BUNA...sa ne fie rusine...trimiteti aceste lepadaturi la munca....
5
0
Nu toti oamenii strazii sunt lenesi, sunt oameni care au ramas pe drumuri dupa ce si-au pierdut casele in incendii sau femei care au fost alungate de sotii lor.
1
0
Cine este autoarea articolului sau autorul sa stie lumea cui ii ureaza de bine.
1
0
E bine daca se va infiinteaza!
4
0
Nu ne prindeti voi acolo,am citit despre tacticile comuniste,ne adunati pe toti la un loc,ajustati hrana cu vitamine si apoi spuneti ca n-am avut noroc pe lume,ca am fost alergici la cornul abundentei....
3
3
Persoanele fara adapost, MAREA MAJORITATE A LOR, nu sunt defavorizate, sunt lenese, nepasatoare fata de regulile unei societatii normale si le place sa profite de bunatatea celor care muncesc pentru a se intretine. Concluzia: Vom intretine din banii celor care muncesc alte cateva zeci de profitori puturosi - la figurat si la propriu! PS: Pentru tinerii olimpici sau care au performante in diferite domenii cand deschide primarul un Centru?
1
4
IN SFARSIT O VESTE BUNA SI PENTRU ACESTE PERSOANE DEFAVORIZATE!!! Bravo, ma bucur ca se gandeste cineva si la ei!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369