REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se va lua o decizie de ÎNCHIDERE a Bucureștiului?

Se va lua o decizie de ÎNCHIDERE a Bucureștiului?

Replica API 1 aprilie 2020 | 14:36 3287

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat la Digi24 că decizia de a carantina Suceava s-a luat după o analiză amplă și după consultarea cu specialiștii. Ministrul a precizat că în prezent nu există niciun proiect în sensul de a se închide o altă localitate.

"Decizia de a carantina Suceava a fost luată după o analiză amplă.

Decizia nu o iau eu pentru că aș putea fi subiectiv sau aș putea greși.

Sunt proceduri clare științifice, luate împreună cu medici epidemiologi, infecționiști, cu ceilalți colegi care să facă analize de perspectivă cu Institutul de Sănătate și cu Ministerul Sănătății.

Se fac proiecte, evaluări, estimări, pentru a analiza perspectiva extinderii infecțiilor.

Preventiv, pentru a nu se ajunge în situații gen Italia sau alte state care nu au oprit la timp această extindere, împreună luăm decizia și eu emit ordonanța militară, dar nu singur, ci cu specialiștii.

În București, nu pot estima acum că se închide sau nu, sunt reguli foarte clare.

Nu există azi vreun proiect, pot să vă garantez că nu vom închide mâine - poimâine o altă localitate. Aceste lucruri, dacă se vor face, doar în funcție de cazurile înregistrate", a declarat Marcel Vela, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe tine si pe seful tau kwj muistul sef de la treicoceni???
8
1
sa mi bag p..a in mortii matii de jeg cu vela si iohannis si orban sa va iau f ....a in p...a nu avem in Constanta nici masti nu gasesti o sticla de spirt pt. o frectie este un oras sub asediu armatei degeaba.Oameni buni E TIMPUL SA NU MAI STAM IN Case .Mai bine murim cu ei de gat decat ca niste prosti in patul nostru.Astia isi bat joc de noi.Ei isi salveaza odraslele si prietenii in timp ce noua ne mor cei dragi ,parinti si bunici.
9
2
mai putem scapa ,dar de incompetenta politicienilor mioritici ba Scapa cine poate...
12
1
Trebuiau inchise granitele de tot acum o luna jumate cand a inceput nebunia. Dar guvernantii tin la voturile diasporezilor si la alegeri anticipate
10
3
panica asta este cu intentie, ei castiga bani din panica asta, uitati-va ce s-a-ntamplat atunci cand au inceput cu panica, au crescut vanzarile la supermarketisti, panica asta iti tine pe oameni focusati pe tv si un om panicat nu mai gandeste rational si inghite orice kkat se spune la RTV. Panica a devenit o arma sau un mijloc de a obtine anumite lucruri speculand prostia de care da dovada populatia
7
2
asa, bagati panica in lume, nu destul avem noi grijile noastre de pe o zi pe alta. Frustratilor
15
2
Toate tv-urile induc panica.
16
1
Terminati dracului cu panica!cretinilor!voi si aia de la rtv,niste cretini!
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108