REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Se vor introduce case de marcat în shaormerii. Teodorovici anunță o modificare radicală

Se vor introduce case de marcat în shaormerii. Teodorovici anunță o modificare radicală

Replica API 6 august 2018 | 16:12 288

Eugen Teodorovici

Măsura va impune implementarea în toate shaormeriile a casei de marca online, care să transmită datele online către Fisc.

Totodată, ministrul de Finanțe a anunțat în mod categoric că cine nu va avea casă de marcat legată la nivelul central nu va mai opera pe piață începând cu 1 noiembrie.

„Oamenii știu foarte bine și chiar și colegii mei de partid. Abordarea mea e un mai liberală să zic așa. Trebuie să vezi lucrurile în ansamblul lor. Cu privire la această conectare la sistemul central, noi am dat o ordonanță prin care am prorogat termenul. Legea a fost dată în 2014. Normele acestei legi au fost făcute în februarie 2018.

După aceste norme se poate face softul pentru ca respectivele casele de marcat să răspundă cerințelor. Eu am spus foarte clar. Am dat normele legii. Din acel moment firmele de profil au început să își facă treaba cu softul. E adevărat că e un număr redus de firme autorizate care pot să le aducă pe piață.

Statul aici trebuia să facă altceva. Când a dat această regulă, trebuia să fie el cel care cumpără casele și să le pună la dispoziția operatorilor care să plătească chirie pe lună de 1 euro sau 2 euro. Așa trebuia să facă statul nu să se pună presiune pe agentul economic.

Termenul rămâne final. De la 1 noiembrie cine nu are casă de marcat legată la nivelul central nu mai operează!”, a declarat Eugen Teodorovici la DC NEWS.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu cred ca va reusi
0
0
inainte dew a intra voi in astfel de probleme stigente, ar fi indicat sa ajungeti si voi ca restul bugetarilor, oricum nu va puteti aseja la aegalitate cu acestia intrucat analfabetismul in cazul vostru este la o cota de avarie, ajungeti la salarii decente nu de lux si apoi ganditi si altceva. Atata timp cat bagati mainile pana peste coatew in buzunarele noastre, cat duceti o viata de lux, cat toate odraslele voastre ce nu reusesc sa se iscaleasca sunt plantate pe posturi banoase- este o rusine ptr voi sa mai comentati. Imi este scarba, la propriu, numai cand va vad
1
0
sa se introduca case de marcat si la cabinetele medicale !!!!!!!!
2
0
introduceti si manusi. Sa nu mai faca aia saorma dupa ce sau sters la cur, iar romanul prost mananca..... si cacat daca i dai. Alo protectia consumatorului ... se aude .... nimeni in Constanta si Mamaia nu prepara si nu serveste mancare cu manusi. Pofta mare la cacat .....
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614