REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Se vor moderniza străzi în orașul Hârșova

Se vor moderniza străzi în orașul Hârșova

Replica API 26 septembrie 2018 | 23:17 371

Primăria Hârșova intenționează să îmbunătățească infrastructura orașului, din acest motiv a fost depus un proiect la Agenția pentru Protecția Mediului (APM), conform documentului ”O viață sănătoasă într-un oraș sănătos- MODERNIZAREA STRĂZILOR LIBERTĂȚII, VÂNTULUI (PARȚIAL) ȘI CELEA MARE ÎN ORAȘUL HÂRȘOVA”.

Necesitatea unei astfel de investiții, constă în starea degradată a străzilor, lipsa trotuarelor, pietonii fiind principalii nemulțumiți, dar și lipsa infrastructurii destinate circulației bicicletelor.

Degradările pe suprafețele carosabile destinate traficului auto au apărut datorită lucrărilor de modernizare a rețelelor de apă-canal. Aceste degradari apar sub diferite forme: decolmatarea rosturilor și deschiderea rosturilor longitudinale, fisuri, crăpături, rupturi, gropi, tasări ale dalelor și denivelări, rupturi ale bordurilor, denivelări și cedări ale capacelor căminelor de vizitare și ale gurilor de scurgere. Trotuarele, în zonele unde acestea există, sunt de asemenea degradate, au suprafața deteriorată și nu mai permit circulația pietonală continuă și în siguranță.

Proiectul vizează reabilitarea și modernizarea trotuarelor și a zonelor pietonale inclusiv pentru persoanele cu dizabiltăți, lucrări pentru dirijarea circulației, amenajarea trecerilor de pietoni, modernizarea părții carosabile și asigurarea scurgerii apelor pe străzile: Libertății, Ardealului, Vântului, Celea Mare.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
2 se bat si viorel primar
2
1
Bravo. Mai trebuie sa aduceti un investitor care sa dea de munca la 50,100 persoane , gazele care sunt tot mai aproape si veti fi primar pe vecie
4
0
felicitari domule primar. tinetio tot asa
6
0
Foarte bine .Un om care face.Ceilalti primari au facut mai nimic.
6
0
Poate asfaltati si portiunea din str. Vadului de la spital spre Ciobanu si mai lasa-ti orgoliile d-lor primari
8
5
De proiecte suntem satui. A inceput si asta,la fel cum au procedat si predecesorii lui.Abureli si "Papa de bani".Asa cum s-au facut si Helipotul,Stadionul si alte maruntisuri esentiale pentru comunitate."Asa natiune,halal sa ne fie"! Tot inainte cu tupeu!
5
8
Foarte bine, foarte frumos. Acestea sunt lucruri normale pentru o societate normala, daca se doreste evolutie. Am totusi o curiozitate. De unde stie simplul cetatean de mai jos ca sunt proiecte de la dl Nadrag? Eu nu am mai auzit pana acum de acest proiect. Dar oricum nu asta conteaza. Conteaza ca se face.
8
0
acestea sunt ramase din priectul initiat de domnul Nadrag!totusi e bine ca se continua asfaltarea in orasul nostru pana la finalizarea proiectului.succes si asteptam cu nerabdare inceperea tuturor proiectelor prezentate pana acum
4
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614