REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Se vorbeşte despre reforme în PSD

Se vorbeşte despre reforme în PSD

Replica API 31 iulie 2015 | 00:59 135

Liviu Dragnea a prezentat, joi, în conferinţă de presă, la sediul PSD, priorităţile pentru partid şi elementele care vor sta la baza reorganizării formaţiunii.

Printre măsurile care vor fi implementate, liderul interimar al PSD a amintit de o fişă de date profesionale ce va fi creată pentru fiecare membru de partid, realizarea unei platforme online de dezbateri, reactivarea cluburilor social democrate, realizarea unei fişe pentru fiecare localitate care să cuprinda nevoile fiecărei localitaţii, reluarea videoconferinţelor.

Dragnea a trasat şi alte direcţii pe care PSD le va urma, acesta susţinând că oameni de valoare în România trebuie ajutaţi pentru că nu au unde să se exprime şi că o atenţie deosebită vor primi tinerii care vor să se implice politic.

"Sunt mulţi tineri care vor să ajute PSD, dar nu vor să se regimenteze politic. Pregătim o nouă geeraţie tânără", a arătat liderul PSD.

Dragnea arătat un ministru care merge la o emisiune şi care comentează alte teme decât ceea ce face el nu ajută pe nimeni.

Este nevoie de o nouă abordare cu societatea civilă, a mai spus politicianul, care a aratat ca avem “în România ONG-uri care desfăşoară o activitate deosebită şi este păcat să nu beneficiem de experienţa acestora”.

“În perioada următoare împreună cu Institutul Social Gheorghe Şincai vom lucra pentru consolidarea politicilor PSD”, a mai sustinut liderul PSD.

Unul din programele mele de suflet este modernizarea, reînvierea satului românesc, a mai spus Dragnea, care a arătat că va fi reluat programul de modernizare a satului pentru ca fiecare persoană de la sat să beneficieze de un pachet minim de utilităţi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102