REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

‘Seară de balet’: Succes după succes, de la Constanța la Londra!

‘Seară de balet’: Succes după succes, de la Constanța la Londra!

Replica API 10 iunie 2018 | 00:00 320

Publicul constănțean a fost încântat de spectacolul ”Seară de balet”, care a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, pe 20 mai și a cerut bi.

Următorul spectacol, în coregrafia lui Ross Freddie Ray, are loc luni, 11 iunie a.c., la London Coliseum, una din cele mai mari scene din Londra Prim soliști și soliști ai Operei Naționale București și-au demonstrat talentul și pasiunea pentru dans în fața constănțenilor la spectacolul ”Seară de balet”, care a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, pe 20 mai.

Oaspeții din București și-au sincronizat pașii de balet în repetate rânduri cu aplauzele publicului, care a solicitat bis.

„În timpul sezonului estival este extrem de important să atragem evenimente, dar deja nu mai vorbim doar de sezonul estival, ci de identitatea turistică a unui oraș emblemă așa cum este Constanța, care se transformă tot mai mult în destinație turistică de 12 luni pe an. Seara de balet oferită de Ross Freddie Ray Productions a fost un adevărat regal. O poveste fantastică despre grație, atitudine, măiestrie și sentimente, exprimate prin muzică și dans. Un spectacol de excepție, care m-a impresionat. Ne dorim cât mai multe Seri de balet la Constanța și cât mai multe evenimente de cultură și culoare. Felicitări Francescăi Baciu și artiștilor balerini pentru emoțiile pe care ni le-au oferit!“, a precizat Corina Martin, președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), prezentă la spectacol.

”Balerinii și-au demonstrat, într-adevăr, valoarea, dansând cele mai renumite și complicate pasaje, atât din punct de vedere tehnic, cât și artistic, din repertoriul international. Rezultatul a fost peste așteptări, sala fiind în picioare iar publicul solicitând repetarea spectacolului”, declară Francesca Baciu, managing partner și fondator al “Ross Freddie Ray Productions”, compania care organizează evenimentul. Pe lângă momentele artistice, publicul a fost surprins de atmosfera elegantă în care a fost primit înainte de reprezentație, cu covor roșu și șampanie, iar acest aspect va deveni emblema spectacolelor. Printre coregrafi s-au numărat: Ross Freddie Ray, Marius Petipa, Gheorghe Iancu, Renato Zanella, Vasily Vainonen, Joseph Mazilier, Ben Van Cauwenbergh.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108