REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Seară magică! După 'Lacul lebedelor' pe lacul Siutghiol, primarul George Scupra ar face şi Festivalul de la Mamaia în Ovidiu!

Seară magică! După 'Lacul lebedelor' pe lacul Siutghiol, primarul George Scupra ar face şi Festivalul de la Mamaia în Ovidiu!

Replica API 24 iunie 2019 | 01:02 525

A fost o seară magică la Ovidiu, pe scena de pe lacul Siutghiol, în Parc Faleză Lac Ovidiu! Un eveniment în premieră în România s-a derulat sub ochii a peste 3 mii de oameni, din oraşul Ovidiu, din municipiul Constanţa şi nu numai. Artiştii de la Teatrul de Balet Oleg Danovski (TNOB) au interpretat piesa "Lacul lebedelor" în aer liber, pe scena de pe lac, iar cei prezenţi au fost transpuşi în frumoasa poveste pe muzica lui Ceaikovski, în coregrafia lui Mihai Babuşka, scenografia - Adriana Urmuzescu, asitenţă coregrafie - Corina Dumitrescu şi Monica Cherecheş.

Evenimentul de excepţie a fost pus la cale de Primăria Ovidiu, iar artiştii de la TNOB au fost răsplătiţi cu ropote de aplauze pentru prestaţie, la final existând şi un moment dedicat coregrafului Horaţiu Cherecheş, căruia publicul (peste 3 mii de suflete!) i-a cântat "La mulţi ani" de ziua lui.

În numerosul public s-au numărat şi câţiva colegi de partid ai primarului din Ovidiu, aceştia declarând, în pauza spectacolului, că George Scupra ar fi candidatul ideal al partidului pentru... Primăria municipiului Constanţa, pentru că: "Dă clasă administraţiei publice din Constanţa cu acest spectacol şi nu numai!". Întrebat dacă ar da curs provocării de a candida la Constanţa, primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, a fost ezitant în răspuns, însă în final a precizat că a promis colegilor de la Ovidiu că va continua şi al treilea mandat aici (2020-2024), în plus: "Nu mă lasă soţia", a precizat edilul. În schimb, a spus Scupra: "Dacă oraşul Constanţa nu poate face festivalul de la Mamaia, la anul îl facem la Ovidiu!".

De precizat că, încă din debut, Primăria Oviduu a anunţat că intrarea la spectacol este GRATUITĂ şi că sunt 1.700 de scaune disponibile şi care se vor ocupa după principiul "primul venit, primul servit"! La spectacol a venit lume peste aşteptări, mult peste numţărul de scaune disponibile: peste 3 mii! Cei care nu au mai prins locuri pe scaune, au stat pe iarbă sau pe mobilierul urban din parcul amenajat cu fonduri europene!

Alexandra CUCU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/scupra-il-critica-pe-fagadau-pentru-parada-de-ziua-constantei-poate-ca-unii-au-ramas-cu-nostalgii-din-vremurile-de-dinainte-391871/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti tradatorii stau pe langa primar, un primar devotat pe care ovidienii il injura....am vrea noi la navodari sa avem asa primar gospodar ! Felicitari Scupra
2
0
Pandichii si Dan Radu parca al sustineau pe actualul primar,sau si-au vazut sacii in caruta,si acum il critica ?Dan Radu este cv pe la clubul sportiv iar Dan era si el pe la primarie-dar cn drk stie ce fac ei
4
6
Bv ovidiu bv primare, suntem mandrii nu baga in seama toti haiterii deALDE iulica, dan radu, pindichi, barsan si compania care te vorbesc de rau pe unde apuca! Pacat ca ii tineti in echipa si ei pun frane si va injura
4
7
.... dupa tartacuta ta , mai bine ai organiza la Ovidiu concursul festival Floarea din Gradina ! Iar daca tot iti bese mintea cum sa ne futi banii ca sa iti faci tu campanie electorala propunem sa organizezi la Ovidiu festivalul Cerbul de Aur ca brasovenii s-au plictisit de el !...
1
2
Fascinant ! Felicitari si la cat mai multe initiative de acest gen !
5
3
Despre conditiile de vizionare a spectacolului nu se spune nimic ? De ce nu ati chemat artistii in privat ,ca doar neamurile voastre erau pe scaune . Electoratul -in piciare . Poate va veti odihni si in alta parte !
6
1
Comuna Ovidiu,mai apoi oras l-a ridicat Gica Hagi cu academia lui de fotbal . Cu multi ani in urma era o conglomerare de case batranesti de tara. Aceasta inseamna dezvoltare.
6
1
de b.o.ratii de la str Frunzelor cu str Amurgului, de la calea ferata, care ne gazeaza mai ceva ca la Copsa Mica, arzand in fiecare seara plasticul de pe cablul furat pentru recuperarea cuprului, fum care ajunge pana la sediul Politiei Locale, cand ne scapati?
9
1
Bravo Ovidiu! Nota 10
12
3
MASCATI NU VENIM.DORIM SPECTACOL CU PROCURI SI COPII TARATI PE JOS.ACEASTA ESTE IMAGINEA JUSTITIEI DE CACAT CONDUSA DE UN ALT CACAT NUMIT KLAUS WERNNER JOHANNIS SI EL TOT UN PRADUITOR DE COPII.STA ASCUNS CA IN TOT TIMPUL PRECUM CACATUL IN IARBA.NE PLACE SA VEDEM SPECTOCOLE CU MASCATII.GUNOAIELE ACESTEI TARI CONDUSA TOT DE GUNOAIE !!!.
5
18
Ce am vazut azi in Ovidiu nu credeam ca se poate face in Romania, am ramas impresionat in adevaratul sens, sunt din Tulcea si am venit special, o locatie superba si organizare de top! Felicitari primarului si artistilor , avem nevoie de cultura
26
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218