REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Seara NEAGRĂ a Constanţei: cinci accidente rutiere într-o oră

Seara NEAGRĂ a Constanţei: cinci accidente rutiere într-o oră

Replica API 6 februarie 2015 | 00:04 237

O fetiţă de 5 luni a ajuns la spital!

O fetiţă de 5 luni a ajuns la spital!

Seara de miercuri, 4 februarie, a fost presărată de evenimente rutiere nefericite. În interval de numai o oră, poliţiştii s-au deplasat la 5 accidente, în diferite zone ale municipiului Constanţa. Din fericire, nici o persoană nu s-a ales cu răni grave, însă o fetiţă de numai 5 luni a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Alarma se dădea prin 112 începând cu ora 19.17. Astfel, potrivit poliţiştilor rutieri, un bărbat de 38 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism, pe strada Soveja din Constanţa, pe banda nr. 2, dinspre Baba Novac către bulevardul Tomis şi ajungând la marcajul pietonal din dreptul magazinului Profi, a surprins şi accidentat uşor un bărbat, de 83 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea stângă a conducătorului auto. Însă, culmea!, la aceeaşi oră era semnalat un alt accident rutier, în aceeaşi zonă. Aici, o femeie de 39 de ani, din Constanţa, a codus un autoturism pe Soveja, pe banda numărul 3, tot dinspre Baba Novac către Tomis şi, ajungând la marcajul pietonal din dreptul magazinului Profi, a surprins şi accidentat uşor un bărbat, de 61 ani. Tot în jurul orelor 19.00, o femeie de 35 de ani, din Călăraşi, a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, pe banda nr. 2, dinspre I.C. Brătianu către Baba Novac şi ajungând la trecerea la nivel cu calea ferată, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă, a intrat în coliziune faţă spate cu un autoturism condus de un bărbat, de 28 ani, din Constanţa, în aceeaşi direcţie de mers şi care oprise la trecerea la nivel cu calea ferată. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei fetiţe de luni, pasageră în al doilea autoturism. La orele 20.00, un alt accident avea loc, fiind vorba de o tânără de 25 de ani, din Bărăganu, care a condus un autoturism pe bulevardul Tomis din Constanţa, pe banda nr. 2, dinspre Aurel Vlaicu către strada Tulcei şi ajungând la marcajul pietonal din zona restaurantului Rustic, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă, a intrat în coliziune faţă spate cu un alt autoturism, care oprise la trecerea pentru pietoni, iar în urma coliziunii a fost proiectată către înainte, unde a surprins şi accidentat o femeie, de 54 ani, din Constanţa, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal din partea stângă a conducătoarei auto. Tot la orele 20.00, o şoferiţă a intrat cu maşina într-un showroom situat pe bulevardul Ferdinand. Din câte se pare, aceasta a vrut să parcheze, dar a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat prin peretele de sticlă. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită, şoferiţa fiind acum bună de plată.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218