REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Sebastian Ghiţă a fost ARESTAT. VEZI unde a fost PRINS!

Sebastian Ghiţă a fost ARESTAT. VEZI unde a fost PRINS!

Replica API 15 aprilie 2017 | 00:20 528

Fostul deputat, Sebastian Ghiţă, a fost prins, transmit televiziunile de ştiri. El a fost reţinut la Belgrad, potrivit sursei citate. La jumătatea lunii martie au apărut informaţii că Sebastian Ghiţă, dispărut din 21 decembrie 2016, ar fi fost localizat în Serbia. Informaţiile au fost negate inclusiv de premierul Sorin Grindeanu. În urmă cu câteva zile ministrul de Interne, Carmen Dan, susţinea că poliţia a alocat resurse suficiente pentru a-l localiza şi a-l prinde, potrivit ştiripesurse.

UPDATE 08.01 Ghiţă este în custodia poliţiei din Belgrad, urmând să se desfăşoare procedurile de extrădare, dar după ce autorităţile sârbe vor finaliza anchetă privind actele false folosite de fostul deputat, a declarat ministrul de interne, Carmen Dan, la Realitatea TV.

"În urmă activităţilor investigative complexe şi a informaţiilor furnizate de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, în cursul acestei nopţi, în Belgrad, a fost localizat şi reţinut, inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian. Mulţumim reprezentanţilor instituţiilor de aplicare a legii din Serbia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Turcia, Muntenegru, Croaţia, Austria, Italia şi Franţa, precum şi partenerilor interni, pentru cooperarea în acest caz. Schimbul de date şi informaţii a avut loc prin CCPI, ENFAS şi PNR", scrie un comunicat la IGPR.

"În momentul depistării, cel în cauza a prezentat pentru legitimare, documente false, care prezintă însemnele unui stat din U.E.", mai precizează comunicatul. Sebastian Ghiţă era sub control judiciar şi avea interdicţie de a părăsi ţară. Omul de afaceri urmează să fie extrădat. Surse judiciare su declarat pentru News.ro că a fost urmărit fratele lui Ghiţă, care inbitial s-a aflat la Istanbul, după care a plecat către Serbia. Conform surselor citate, când Ghiţă a fost prins erau împreună. Omul de afaceri avea permis de conducere şi buletin sloven şi a fost dus la un birou de poliţie din Belgrad, potrivit hotnews.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ptr ca dl Ghita va da pe binga totul...
13
1
De faptGhita este vanat cu inversunare, ca sa i se opreasca robinetul dezvaluirilor. Oamenii regimului mafiot care conduce Romania independent de guvern si parlament,l-ar dori mort,dar inca nu au reusit s-o faca. Sigur va fi santajat cu vietile membrilor familiei,asa poate Ghita va pastra ,,mucles'' in multe privinte.Tu, ,,cetatean'', esti cam indobitocit de propaganda regimului amintit,dar se iarta,oricum nu contezi.
8
3
Ghita sau mielul de paste sau,cel mai probabil,calul troian din PSD.Sigur nu va tace si la multi le tremura genunchii.Melodia zilei:,,Ghita ,mai vino seara la ...Pontita".
14
5
Ati sters comment-urile postate acum o ora la articolul privitor la prinderea lui Ghita!Asa ati primit ordin?Ati fost amenintati ca vi se taie publicitatea?Am scris ca acum aproximativ o luna Grindeanu a negat cand a aparut zvonul ca Ghita se afla in Serbia.Oricum initiatii stiau asta.Pentru negarea sa lipsita de argumente ii ceream lui Grindeanu sa-si dea demisia,oricum nu ma astept la asta tinand cont de obrazul sau gros si de cat de arogant este!Nu a ocupat vreo functie inalta inainte de a fi prim-ministru,motiv pentru care consider ca este unul care se califica la locul de munca!Demisia!
11
6
Nu va bucurati, circul abia acum incepe. Zine domnu' Ghita, zine tot ce sti tu despre sistemul corupt din Romania,despre cucuveaua mov, despre Coldea, despre toti mafiotii care cred ca tara se poate guverna in stil mafiot. Fi tara pana la capat, nu ai ucis pe nimeni, nu ai facut trafic cu droguri, ai spus doar adevarul despre sistemul ucigas tip balena albastra din Romania. Spune tot ce sti tu despre criminalii tarii care si cat a furat ! Oricum esti un erou ca ai avut curajul sa spui ce sti despre ei. Se lauda ca te-au prins, dar ei nu stiu ca tu te-ai lasat prins de moment ce circula zvonul
14
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614