REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Sebastian Ghiţă îl trimite pe Ion Iliescu „la pensie” şi sugerează suspendarea lui Radu Mazăre!

Sebastian Ghiţă îl trimite pe Ion Iliescu „la pensie” şi sugerează suspendarea lui Radu Mazăre!

Replica API 28 noiembrie 2014 | 23:04 71

Deputatul PSD atacă tema „corupţii din partid”

Deputatul PSD atacă tema „corupţii din partid”

Sebastian Ghiţă

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă a declarat, imediat după şedinţa conducerii PSD, că Victor Ponta trebuie să reformeze în profunzime PSD. El a cerut, potrivit evz.ro, retragerea din partid a lui Ion Iliescu. În plus, deputatul a făcut referire şi la liderii din PSD care au probleme cu Justiţia, el nominalizându-i, printre alţii, şi pe Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu. „PSD şi restul partidelor trebuie să se schimbe! Trebuie să arate că au un răspuns la acuzaţiile de comunism, corupţie şi ineficienţă. Victor Ponta nu a fost în PCR. În anul 2014 era singura şansă ca PSD să arate că propune românilor un lider tânăr, ca s-a rupt de trecut. Tineri care nu au fost în PCR îl acuză pe Ponta de comunism! Trebuie să ne rupem de cei 25 de ani de după Revoluţie. Într-un fel, tinerii au dreptate: cât timp Ion Iliescu se aşează la fiecare şedinţă lângă preşedintele PSD avem o problemă. Nu una personală, una de percepţie. (…)

Cred că e momentul ca Ion Iliescu să se retragă. Nu mai poate fi un simbol al PSD”, a spus Ghiţă, potrivit evz.ro.De asemenea, mai notează evz.ro, în opnia lui Sebatian Ghiţă, „toţi cei cu probleme cu arestări preventive şi situatii grave trebuie suspendaţi din PSD”. „Nimeni nu e deasupra legii. DNA a demonstrat eficienţa şi tratează o problemă gravă. Corupţia este fenomenul care ucide competiţia şi dezvoltarea. PSD şi Victor Ponta sunt cei care au înţeles primii şi care au propus această echipă la DNA. Toată echipa de conducere. PSD trebuie să fie primul partid politic care arată societăţii ca are încredere în munca procurorilor şi a judecătorilor. Că a înţeles voinţa românilor. (…) Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu, Bunea Stancu, Adrian Duicu, Mocanu, Tudor Pendiuc, Viorel Hrebenciuc, dar şi alţii sunt exemple vii ale percepţiei că PSD ar fi un partid corupt. Toţi trebuie să se suspende din PSD sau să fie suspendaţi (…)”, a mai spus Ghiţă, conform evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614