REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Sebastian Ghiţă: Pe Vlad Cosma l-au dus cu cagula pe faţă la ÎCCJ

Sebastian Ghiţă: Pe Vlad Cosma l-au dus cu cagula pe faţă la ÎCCJ

Replica API 26 martie 2018 | 01:31 389

Sebastian Ghiță a dezvăluit, la Antena 3, că Vlad Cosma, fost deputat PSD, a fost dus de procurorii DNA Ploiești, la ÎCCJ, pentru a depune mărturie într-un proces cu o cagulă pe cap.

”L-au luat cu cagulă și l-au amenințat că, dacă nu spune ce l-au forțat să spună ce auscris, în dosarul cu Băsescu, îl sună pe Onea. Și l-a sunat”, a spus Ghiță, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
domnilor din familia cosma, at furat un milion de euro, depuneti banii la ANAF, si apoi puteti fi axchitati, dar ceea ce a in cercat ministrul justitiei in a va ajuta, nu este corect. Sper sa fiti condamnati toti trei la ani grei de puscarie si sa nu uitati ca Romania nu este vaca vioastra de muls, iar ptr tanara cosma , catapultata in parlament, decenta, inteligenta sunt net superioare unui compromis rusinos si murdar in acelasi timp, v-ati descalificat ca om, prin acceptul a ceea ce ati afirmat pe post
2
1
De limbisti ca voi avem noi nevoie care dau limbi ptr mine
0
2
Catusele si pentru taica-su si pentru pocnitoarea de sora. Daaa... CATUSELE, pentru toti trei!
5
1
trebuea cu flori
3
1
S-a lasat cu paradeala la fam.cosma.Aoleu ce distrusi !Da sa va zic de la aricolul cu hotul porc felix. Ca Replica nu ne da voie sa mascarim jigodia. Pai cum sa pedepseasca hotul dragnea Constanta ? Nu l-a dus prietenul lui hotul mazare in Brazilia ? Nu i-a nivelat drumurule la Fortaleza ? De, hotii jucause...intre porci. Aloo,pe banii nostri !!! Huooo !!!
7
1
inchiriata limuzina cu sampanie cu alea-alea,ce sa ne miram la noi porcii guita la guitza-tv in loc sa mearga spre abator.deunazi alt porc local nicusor guita pe la tv.daca s-ar organiza C.M al infractorilor am fi la fiecare 4 ani in semifinale cel putin.
6
2
La parnaie te duci sigur boratura
6
2
Asa va trebuie hotilor.
6
2
Eu sunt nomber one in Roumania si ma pis pe romani.Daca ma suparati va fac dosare de nu mai scapati niciodata din parnaie.Am la picioarele mele pe Johannis Klaus Werner si Augustin Lazar.
5
4
Apai cu figura pe care o are, se cam impunea.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369