REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Sebastian Ghiţă susţine că se simte ameninţat de Florian Coldea!

Sebastian Ghiţă susţine că se simte ameninţat de Florian Coldea!

Replica API 7 aprilie 2018 | 23:25 365

Fugarul Sebastian Ghiță susține că se simte amenințat după declarațiile lui Florian Coldea, care a vorbit despre trădare și trădători de țară. Ghiță consideră că acel mesaj este unul direct pentru el și afirmă că se teme inclusiv pentru viața lui.

”Evident că la astfel de cuvinte, spuse de altfel de oameni mă gândesc la ce-i mai rău. Mai ales pentru relația pe care am avut-o, pentru că ne întâlneam, ne-am crescut copiii împreună.

Practic, acel ”destinul îi va sfârși tragic” sunt cuvinte cât se poate de amenințătoare (...) M-a îngrozit și pe mine, am stat, am tras aer în piept. Am fugit de acolo tocmai pentru că am simțit astfel de lucruri și poate acum unii înțeleg de ce am ales să plec din România. De astăzi, mie îmi este frică să mai ies din casă, să mă întâlnesc cu oameni. Vedeți ce se discută în toată lumea, cu acel caz de la Londra cu uciderea spionilor.

Îmi este frică, nu știu ce se va întâmpla începând de astăzi. Iată că această strategie de a pune pumnul în gură celor care știu lucruri nu se mai face pe ascuns, se face public.

Vreau să vă întreb despre ce trădare vorbim, despre ce Iudă vorbim? Eu nu mi-am trădat prietenul, că nu eu i-am făcut lui dosare, el mi-a făcut mie!”, a spus Sebastian Ghiță, la România TV, conform stiripesurse.ro.

Sebastian Ghiță a explicat că va discuta cu avocații pentru a găsi o soluție legală prin care să se protejeze.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si nenorocitul Acela de la exifarma se simtea amenintat si pana la urma se spune ca a fost ajutat sa se sinucida ..la cate ai facut e normal sa iti vina si nota de plata .
1
1
De ce nu face plingere penala? Sau isi arata pisicile?
3
1
Cand furai cu ei nu iti era frica,de ce ai fugit,esti adevarat tradator,Codlea are dreptate aste sunt regulile juramantului,pentru voi nu sunt valabile numai pe cetateni saraci ai Ro.
4
2
Nu iti este rusine ai facut parte din sistem si ai facut bani pe spatele lor si acum ti-e frica?! asuma-ti faptul ca ai fost prins furand, fii barbat si apara-te in justitia creata de voi, legile sunt facute de voi parlamentarii!!! a stiu legea-i ptr prosti!!!
7
5
Pana aici ti a fost fraierica...stiai ca armele sunt in mana sinceritatii.dna egal sri iar prostimea la picioarele noastre.
11
0
La cate furaciuni au fost facute acum va este frica?? Sa spuna ce au facut unii de prin PSD
8
5
Sexipharma,Hexipharma...ce e asa greu de inteles pt nea ghita cum sta treaba cu destinul...
11
4
dute draku de hot.
8
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614