REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Sechestrată şi violată de mai mulţi bărbaţi! A scăpat punându-şi viaţa în pericol!

Sechestrată şi violată de mai mulţi bărbaţi! A scăpat punându-şi viaţa în pericol!

Replica API 12 februarie 2015 | 22:33 238

Oroare în Tomis Nord! A scăpat pe fereastră, coborând de la etajul 4

Oroare în Tomis Nord! A scăpat pe fereastră, coborând de la etajul 4

Este incredibil dar se întâmplă în Constanţa! O tânără de 22 de ani a venit în urbea de la malul mării după ce a vorbit mai mult timp pe Facebook cu un băiat, dar aici a trecut prin clipe de coşmar. Mai exact, bărbatul a sechestrat-o, şi-a chemat câţiva prieteni şi au violat-o. Ulterior, găsind un moment în care a fost lăsată singură, fata a ieşit pe geam şi a coborât de la etajul 4, la 2, acolo unde a primit ajutor.

Din câte se pare, tânăra de 22 de ani este din Vaslui şi, în urmă cu ceva timp, a cunoscut un bărbat pe Facebook. A vorbit cu el, după care au stabilit să se întâlnească. Astfel, fata a venit în Constanţa, fiind condusă în apartamentul individului, situat în Tomis Nord, acolo unde locuia singur. Însă, ceea ce părea a fi frumos s-a transformat în clipe de coşmar. Bărbatul şi-a schimbat imediat atitudinea şi şi-a sechestrat invitata. În plus, acesta a chemat şi nişte prieteni, care au violat-o. Când a prins o clipă de singurătate, victima nu a stat pe gânduri şi a ales să fugă pe fereastră, chiar dacă apartamentul era situat la etajul 4 şi risca să pice în gol. Astfel, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi, la data de 10.02.2015, ora 13.25, de către o persoană, respectiv proprietarul apartamentului de la etajul doi, cu privire la faptul că, o tânără a coborât, prin exterior, dintr-un balcon de la etajul 4, pe acoperişul unui balcon de la etajul 2. La faţa locului au ajuns atât oamenii legii, cât şi un echipaj al Ambulanţei, fata fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale. După ce au demarat cercetările, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au identificat 4 tineri, din judeţul Constanţa, bănuiţi de diferite forme de participare la comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate şi viol. Se continuă cercetările pentru a stabili cu exectitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul, urmând a fi luate măsuri legale prin unitatea de parchet competentă. Însă, fata ar fi declarat că a fost violată de şase bărbaţi.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614