REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Secretar de stat din guvernul Cioloș, acuzat de evaziune

Secretar de stat din guvernul Cioloș, acuzat de evaziune

Replica API 3 martie 2017 | 00:00 332

Horațiu Anghelescu, fost secretar de stat în Ministerul Comunicațiilor în perioada guvernului Cioloș, a fost ridicat de polițiștii buzoieni joi dimineața pentru a fi adus cu mandat pentru audiere, la locuința sa din municipiul Buzău având loc și o percheziție.

Aceasta a fost desfășurată sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice a Poliției Române într-un dosar de evaziune fiscală, potrivit unor surse judiciare, potrivit Agerpres.

Horațiu Anghelescu, care este și președintele Asociației Pro Democrația Buzău, a fost dus pentru audieri la sediul IPJ Buzău, iar de la locuința sa au fost ridicate mai multe documente, potrivit surselor menționate.

În dosarul respectiv este vorba de operațiuni fictive cu cu materiale de construcții, achiziții și prestări de servicii, au mai precizat sursele judiciare, conform Digi24.

”Activitățile se desfășoară la locuințele unor persoane și la sediile unor societăți comerciale din județele Buzău, Vrancea, Suceava și din municipiul București. Din cercetări a reieșit că, în perioada 2012 — 2014, patru persoane, având calitatea de administratori ai unor societăți comerciale, ar fi constituit un circuit infracțional în vederea eludării obligațiilor fiscale datorate bugetului de stat. Circuitul ar fi avut la bază un sistem financiar-bancar fraudulos, în care ar fi fost angrenate societăți comerciale controlate de către persoanele bănuite”, se precizează într-un comunicat de presă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta a venit sa salveze Romania ...fura tot ce prinde.
0
0
Nu se poate,daca a fost cu Ciolos este in sfant! Alo, Piata Victoriei,repede in strada,uite ce fac pesedistii lui Grindeanu! A acuza si gunoiul aruncat de Ciolos ca pute,este o grava atingere la democratie.
0
0
Tehnocacatii au avut cei mai sinceri si cinstiti oameni, asa cum sunt si in USR, PNL sau PMP! Sigur este o facatura!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614