REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Secretarul CJC, Mariana Belu, nu va fi suspendată. Țuțuianu și Palaz au un mesaj dur pentru PNL Constanța

Secretarul CJC, Mariana Belu, nu va fi suspendată. Țuțuianu și Palaz au un mesaj dur pentru PNL Constanța

Replica API 12 august 2017 | 13:05 623

Conducerea Consiliului Județean Constanța a precizat, astăzi, printr-un comunicat de presă, că secretarul Mariana Belu, nu va fi suspendat din funcție, așa cum solicitaseră reprezentații PNL Constanța. „Este nelegal și inoportun să se procedeze conform solicitării reprezentanților PNL Constanța și să demarăm procedura de suspendare a doamnei secretar Mariana Belu”, se subliniază în comunicatul semnat de președintele CJC, Horia Țuțuianu.

„PNL Constanța, în disperare de acumulare de capital de imagine politică, calcă legea în picioare. Atâta timp cât instituțiile abilitate nu solicită Consiliului Județean Constanța face astfel de măsuri, potrivit art. 86, din Legea 188/1999, privind Statutul funcționarilor publici, suspendarea contractului de muncă al unui funcționar se face în momentul trimiterii în judecată a acestuia și până când instanța competentă pronunță o sentință definitivă și irevocabilă, iar Consiliul Județean Constanța nu va dispune altfel, doar de dragul jocurilor de imagine ale PNL”, au atras atenția reprezentanții CJC.

„Nu este corect să sacrificăm și să terfelim un funcționar public, doar din disperarea de a puncta politic și să arunci cu noroi într-o instituție publică, fără a preciza punctual ce lege încalcă demersurile acestei instituții. PNL trebuie să înțeleagă că legea trebuie respectată și asigurăm că în condițiile în care legea va impune asemenea măsuri, vom acționa în consecință”, a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele CJC.

„Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța susține că menținerea secretarului județului în funcție are accente puternice de incompatibilitate. Cerem public președintelui PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, fost prefect al județului Constanța – funcție pe care a exercitat-o întemeindu-și activitatea pe principiile legalității, imparțialității și obiectivității, să precizeze actul normativ până la nivel de articol care se încalcă în actualul context. Jocurile de imagine ale PNL Constanța arată doar disperarea de a reface o imagine tamponată, ca urmare a morții clinice a PNL Constanța pe scena politică”, a susținut Claudiu Iorga Palaz, vicepreședinte CJC.

„Nu mai suntem pe vremea în care imaginea politică era mai presus de lege. Aceste practici au încetat o dată cu anul 2016, de când la conducerea Consiliului Județean Constanța se află o nouă echipă. Conducerea Consiliului Județean Constanța este și va rămâne un partener al instituțiile statului și va aplica întotdeauna legea, chiar dacă îi va fi afectată imaginea publică, lucru pe care îl recomandăm și celor de la PNL”, a mai punctat vicepreședintele CJC.

F.D.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stiti ca asteia i se spune vecina? dc? pt ca a fost la registrul agricol navodai si si a tras terenuri pe NASPA . asa ca e vecina cu toti proprietarii de drept din navodari. d na? daca nu te bate militia, nu te o bate d zeu?
0
0
Smecheri asa mai mai vedeam zilele trecute palaz presedinte pmp cta retrage sprijinul politic primarului si consilierilor pmp cogealac pt propunerile de salari astia abia asteptau sa mute tabara la psd ca pe aia nu-i intereseaza decat putere si cum sa fure la urmatoarele alegeri alexa candidat di n partea psd cu tot cu consilierii si- o sa ramana miu palas si doctorita reformatori psd cogealac la mana lui macavei care deja le-a tras dreptul dandu-le locuri intravilane in centru lui miu bani ca-i paduche s.a.m.d
1
0
Normal ca nu este suspendata caci face parte din mafia la putere. Ce credeati ca exista bun simt la mafioatii astia. Huuoo jigodiilor; la puscarie cu voi.
6
0
la oii....neam de kkt ce sunteti
7
0
Mariana , fata , mai ai putin timp la dispozitie : mai stai acasa la cratita , acolo un menaj , mai freci cate o ridiche , mai barfesti cu rudele , ca in urmatorii ani , la Targsor , toate astea vor fi poveste ... Si , exista posibilitatea sa iei peste zece ani !
7
0
tutuianu si palaz - COMLICI - acuzatie de favorizarea infractorului.
6
1
Cum sa o suspende pe machedoanca lor ,cum sa micsoreze numarul cipanilor din functii.
7
0
Si uite asa CIPalaz s-a transformat in aparatorul unui pion important din sistemul PSD. Inca odata, a cata oara,Palaz dovedeste cine este cu adevarat
6
0
in disperare de a puncta politic-- tehnica mentinuta cu ardoare de coalitia de guvernare, nu fac nimic din convingere in folosul omului care i-au votat ci numai si numai spre imbuibarea lor, lasati textel, nici la astea nu va pricepeti. Incetati lupta salvarii unui penal dovedit, cand va justifica imensa avere din bani de bugetar- lucru imposibil. Deci, opriti-va pana nu faceti si mai mult rau, incercati salvarea de la moarte a multora, moarte agravata de voi prin inconstienta voastra si goana dupa averi, pe lumea cealalta, daca nu ati aflat inca, plecat cu mainile goale
3
0
Nu o cunosc pe aceasta dna Belu, dar mariti-i poza si observati cam cate sute grame de aur ii indoaie degetelele si incheietura mainii! Mariana, te iubim - Noi ca tine nu gasim!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218