REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Secretarul de stat Tudorache, în vizită la Oil Terminal: Este o companie foarte bine cotată, cu rezultate foarte bune

Secretarul de stat Tudorache, în vizită la Oil Terminal: Este o companie foarte bine cotată, cu rezultate foarte bune

Replica API 9 februarie 2018 | 00:00 194

Aflat într-o vizită de lucru la Constanța, secretarul de stat din partea Ministerului Energiei, Iulian Robert Tudorache, a punctat că a discutat cu conducerea de la Oil Terminal și că ia în calcul o posibilă extindere a spațiilor de stocare, asta în funcție şi de concluziile pe care le va trage în urma unei vizite în teren.

„Mă bucur că sunt astăzi aici în Constanța. Motivul vizitei mele este una de lucru la compania aflată în subordinea Ministerului Energiei, Oil Terminal. În cursul acestei dimineți a avut loc o ședință operativă de lucru având ca protagoniști conducerile societăților Oil Terminal și încă o companie de la Ploiești. Este început de an.

Este momentul în care ne propunem proiectele de investiții pentru anul în curs. Astăzi (ieri – n.r.) am considerat o vizită de lucru aplicată, acum urmează vizita de teren, unde vom vedea oportunitățile de dezvoltare ale ambelor companii în această zonă.

Ambele companii, dar în special că suntem în Constanța, și după cum probabil știți – cel mai mare terminal la Marea Neagră este și se află aici, iar compania se numește Oil Terminal, o companie, din punct de vedere al ministerului, foarte bine cotată, cu rezultate foarte bune. Felicit pe această cale conducerea și directorul general pentru rezultatele deosebite. Ne bucurăm că avem astfel de oameni aici, la Marea Neagră, care gestionează atât de bine astfel de activități”, a punctat Iulian Robert Tudorache.

Acesta a precizat că va exista posibilitatea unei extinderi a spațiilor de stocare, însă este vorba doar de o idee pe care o ia ministerul în calcul, iar implementarea acestei idei va fi realizată doar dacă există premise bune și factori favorabili acesteia.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vitejii pamantului in spatele tastaturii! Catelusi cu coada intre picioare in realitate!
1
2
Prostia lui este generata de aroganta, se crede buricul pamantului si are senzatia ca le stie pe toate, sunt destule specimene de acest gen.
5
2
Avem nevoie de un sef de salon la et.5 psihiatrie.Stoenescu are profilul nebunului timpit si idiot.Sotia si copii sunt rugati sa ne contacteze la tel.22 22 22,pina nu e prea tirziu pt. ei.
5
2
De ce permite "replica" astfel de postari de altfel respingeti comentariile "belicoase"?!!!
1
4
Eu l-am trimis in port...nu-l mai suportam cat de prost era...mi-e dor de el...spunea niste prosti si ne distarm ce-i drept.
8
3
O sa vezi tu ce gust are lesia... Stoenescule..nu asa faci treaba..asa faci dusmani!
8
2
Stoenescu a plecat din nord cu toti lingaii si cateii dupa el, nu stie sa lucreze cu oamenii si da in ei fara motiv, nu uita ca sunt oameni nu animale ca tine! nu uita ca cineva o sa iti rupa picioarele!
7
2
Stoe poreclit Stoenescu zis Visinescu copil avortat care consuma din pastilele nebunului de Wagner !
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614