REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Secretarul executiv al PSD Constanţa, Gheorghe Donţu: Dau nota 11 la deszăpezire; a fost o deszăpezire pe placul constănţenilor

Secretarul executiv al PSD Constanţa, Gheorghe Donţu: Dau nota 11 la deszăpezire; a fost o deszăpezire pe placul constănţenilor

Replica API 17 ianuarie 2017 | 04:05 724

De la o scară la 1 la 10, secretarul PSD Constanţa, Gheorghe Donţu (fost viceprimar al municipiului), consideră că deszăpezirea în oraşul de la malul mării merită nota 11. "A fost o deszăpezire la timp, eficientă, pe placul constănţenilor. Nu s-au creat aglomerări şi munţi de zăpadă. Felicit decizia primarului Decebal Făgădău. Nu putem cheltui, după părerea mea, banii constănţenilor numai pe mutatul zăpezii. Nu putem cheltui bani pe apa sâmbetei", a apreciat Donţu.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce sunteti rautaciosi? Dontu se referea la deszapezirea lacului Constanta, din Elvetia, nu la orasul nostru!
2
0
ce comentarii rautacioase...
1
0
Comunicatul,este,din,dubai,probabil,-tot,orAsul,este,,ca,in,poza,articoolului
1
0
Tu nu cunosti cifrele...nota 1 nu este nota 11...analfabetule.
5
2
Du-te dracu
3
2
ai pensie de revolutionar de mananci ce nu trebuie, vino in zona dacia si lapusneanu ca si azi la intersectia cu hasdeu erau pb cu circulatia....nnu induce lumea in eroare esti om batran si minti cu nerusinare, esti platit cred de cineva sa mananci c.....
4
0
Dezapezire pe drq. Daca crede ca este o dezapezire de nota 11 e dea dreptul un idiot, sa ma ierte Dumnezeu. Eu sunt student si imi place sa merg pana la Campus si de-a lungul drumului sunt gramezi de zapada imalte de 2 metri! Si noi, pietonii, trebuie sa mergem pe strada ca trotuarele nu sunt curate ori pline cu gheata!
6
0
Nea dontzulica lasi cam multe urme de ruj pe cocosel...nu de alta dar inrosesti materialul...
4
0
zapada s-a oprit de 4 zile pseudo-intelectualule pacalit
5
0
Am venit din Anglia si vad munti de zapada, gheata si isterie in trafic. Domnu, cum te-o chema... incearca sa urci intr-un mijloc de transport fara a ascalada Everestul sau fara a te da pe patinuar... nu inteleg cum niste retardati pot sa isi dea cu parerea
8
0
unde esti tu radule sa vezi ce a ramas in urma ta ! da-le lectii , GABI STAN arata-le cum se face deszapezirea .
3
2
Oameni prosti, cetateni ai Constantei. Intelegeti va rog ca zice bine cu cheltuiala.. Daca e sa faca cum vrea fiecare se ajung la datorii din deszapezire. Eficienta 0 ! Prefer sa faca frumos orasul pe vara, sa reabiliteze ceva, sa mai faca o pista de biciclete decat sa cheltuie aiurea ca e lumea proasta. INTELEGETI CA ATUNCI CAND AFARA VISCOLESTE, PANA NU SE OPRESTE NINSOAREA SI VISCOLITUL.. NU AI CE SA FACI.. DOAR DISTRUGI RESURSE ! Calmati-va, putem circula toti cu masinile azi. Asta conteaza oricum.
2
6
Mai nene,tu esti sanatos la cap ?? In ce oras locuiesti ??
5
0
minti ?sau maninci k...?PRIMATULE !!!!!!!!!!!!!
4
0
nu mai bea boule toata ziua.in carciuma este dezapezit.un comunist retardat bagat prea mult in seama
4
0
Daaaa ce ce da un bot in testicole posibil. Altceva nu ii in masura.Tre intrebat cite audiente a primit pina azi.Stiu un neica nimeni care inocent fiind mai asteapta mai spera sa fie primit.Deci prost fara masura.
5
1
Bai nenee in ce oras ai facut evaluarea??? Mai bn taceai drc din gura ca ieseai cu bazma curata!!! :X
6
0
Daca mai erai la PCR te zburau aia in prima sedinta pentru o asemenea apreciere. Se vede ca a cam obosit.Asta e constantean?
8
0
Asta-i cu capul !
7
1
Acest om traieste probabil, in alt oras. In acel oras sa decida dumnealui cum se cheltuiesc banii constantenilor. Este rusinos pentru acest domn sa ne creada prosti pe toti si sa ne sfideze pur si simplu!
5
2
bai idiotule, bai senilule de PSD-ist Dontu. Unde mata ai dezapezit? nici acum nu am scos masina din zapada pusa cu maiestrie de volele voastre. Rusine. Si la Constanta ca si la Bucuresti unde este tot o retardate PSD-ista
10
1
poate nota 11 la tine, nu la constantenii care inoata in zapada si acum .Sunteti niste porci nesimtiti
8
2
asta da test de oftamologie...sa nu vezi ca ne caram zapada cu remorca si ca arata constanta ca in anii 1980 dupa cinci zile de la ninsoare domnule Dontu va recoman si d-voastra si domnului Fagadau un control la doctor
7
1
inseamna ca tu te ai plimbat numai cu elicopterul de nu stii ce e pe drumurile din c ta s au n ai iesit din casa?
12
1
Delirul unui batranel rupt de realitate.
12
1
De cand isi permite soricaru de Dontu sa vorbeasca in numele constantenilor ?
8
1
oare cat poate judeca acest dont ? Exista nota 11 ? si este oare atat de multumit ptr. ceeia ce vede pe str. pe trotuare granezi cat casa de zapada murdara ce asteapta soarele sa o topeasca, asta nu cumva asteapta demisia d-nule prefect !
6
1
in aparatul tau bucal retardatu dracu. Unde dezapezire eficienta bai schizofrenicule. Si acum dupa o saptamana in care nu a mai nins oamenii circula pe sosea nu pe trotuar.
9
2
Niste penali care nu au macar bunul simt sa taca cand vorbesc!Ar trebui bagati cu capul in zapada poate le ar veni mintea la cap!
10
1
Nici nu ma surprinde parerea secretarului PSD Constanta,doar nu vroiati sa dea o nota proasta pentru actiunea de deszapezire,Mai bine zis - sa-si bata singur cuie in talpa...
13
1
Corect administrativ ar fi sa se deszapezeasca noaptea. La fel si strangerea gunoiului. Astazi, 16 ianuarie, orasul era plin iar utilajele de deszapezire si masinile de gunoi blocau strazile. Domnule Fagadau, dar de spalatul strazilor ati auzit?
13
1
Rusine sa va fie domnule Dontu ... cum puteti sa spuneti asa ceva ... doar bulevardele au fost curatate ... am dat la lopata anul asta cat nu am dat in 10 ani !!!
20
1
cretinii au votat cretini.
22
1
Nu ne mai mintiti Constanta e ingropata in mormane de zapada iar voi stati la caldura si ne furati rusine la primar care a promis nu mai minciuni
21
1
Il umfa in pene pe Lungoci, vrea sa-l propulseze prefect, Dontu ii sufla in panze, doar e ca si copilul lui, nu? Daca Dontu e in draganele cu ma-sa...
17
1
asta i drogat clar cica nota 11 dezapezirea au facut o constantenii cu proprile lor lopeti energie ori tigani platiti
22
1
VOTATI PSD FOREVER TAMPITILOR
23
3
nota 11,5 fraiere coclit.
22
1
un borfas si un jegos cu fata aia sa mearga gu spatele
18
2
Bai nene esti idiot! Bine ca nu te mai poti reproduce... Dumnezeule, ce cretin!
26
2
De ce il bagati in seama pe taranul asta oparit? Un neica-nimeni, a supt cocosheii mai-marilor zilei si s-a imbogatit pe spinarea votantilor proshti.
25
1
domnule dontu, nu mai inspirati din rezerva de "zapada" a domnului mazare, va afecteaza vederea asupra deszapezirii orasului.
22
1
Un distrus
19
1
Un sah prin Balada Plaza, pe cand?
11
1
Chemati repede salvarea!!! Omul un este caz de spitalul 9!!!
16
2
Dontule esti senil!Iar ai inghitit supozitoarele cu apa?Nota 11 pe o scara de valori de la 10 la 3000 probabil!Daca tot vedeti orasul asta asa bine deszapezit mergeti sa vedeti zona din jurul Cimitirului Central,perimetrul delimitat de strazile Th.Burada,Baragan,Corbului si I.L.Caragiale.Nici nu ai pe unde sa treci ca si pieton sau sa parchezi ca si conducator auto!Ce sa-i facem,mortii nu pot sari gardul sa deszapezeasca!A cui este treaba?Fagadau,Polaris,Draghici?
23
1
Asta ori e idiot ori e drogat.....cum sa dai 11 cand orasul e o hazna....niciodata nu a aratat in halul asta..... ne conduc niste retardati care habar nu au ce trebuie facut..... si asta vine de la unu cu fata de cioban...
26
1
exista lumi paralele astfel nu inteleg de ce unii percep realitatea altfel decat se prezinta. constanta noastra nu seamana cu constanta lor.
27
2
Wtf?!whatwashesmoking?!
18
1
Sa va dau la gurita la tot PSD si toata conducerea Constantei
20
1
ati votat PSD , na luati!Ei baga in buzunar voi ....!Caraibe,Maiami,mergem la munte,ne doare in ... de Constanteni..lasa ca ei sunt...,gigacaloria o mai crestem,mai scumpim gazele,vedem ce impozite mai marim ,si mai mergem si prin Thailanda ca ne place bine rau de tot!Hai ce mai facem cu Constantenii nostri..poi ce sa mai se mai gandesc la alte taxe,lasa ca vine iar ninsoarea , lasa ca Constanteni astia ies din casa doar vara in Mamaia ca na bagam si acolo taxe si mai facem ceva plimbari prin SUA.
22
1
Pai ,comunistii astia daca nu se lauda ei intre ei,cine dracu sa-i laude.
19
1
Suntem mintiti cu nerusinare de niste incompetenti care cred ca au cheltuit banii pt dezapeziri pe luminite. Domnilor , circulatia a fost dificila datorita muntilor de zapada necuratati. Consideri ca ne jigniti inteligenta cu aceste declaratii .Alegerile sau terminat demult lasati naiba lobby-ul si apucati-va de treaba .
19
2
asta are o fata de iti vine sa inchizi gainile
23
3
Poate 1 ai vrut sa spui. A fost jalnica dezapezirea la Constanta. Poate in judet a fost mai bine dar in oras a fost jale.
18
3
Voi l ati ales, asa ca nu mai plangeti
19
3
ati vrut revelion ati vrut lumini de unde bani si pentru zapada noi cu ce mai raminem cred ca ne meritam soarta aici la marginea europei pacat ceam fost si ceam ajuns
17
3
Astia ne prostesc asa pe fata cu un tupeu inimaginabil!
18
2
ESTI UN BOU SI TU SI PSD
20
2
cine maieste si idiotil asta...! Fagadau doarme s au este plecat in Africa nu vede ce este in oras,,! RUSINE sa va fie
15
3
Ori e bou, ori e bou.
17
2
Un jeg de om. Mai bine tacea
18
3
De betiv notoriu are si Dontu asta! Si sigur nu era treaz cand a vorbit!
17
3
Nu ne psd vin
4
5
Probabil domnu' Dontu n-a fost astazi pe Tomis de la Capitol pana la Dacia. Sau pe Lapusneanu de la Casa de cultura la Dacia! Sau n-a intrat pe nicio straduta. Nici macara pe aia din fata primariei, str . Dragos Voda. E dus cu capu'! Ce cauta oamenii astia la conducerea orasului? Eu una nu i-am votat! Toti au impresia ca ne-am nascut ieri! Sunt toti niste inconpetenti!!!!
19
2
Dobitoc de-a binelea!
19
2
asta-i tampit!
17
2
Serios ? Poate nota 11 din 1000 . Domnului gheorghe dontu, poate esti in alt oras , ca aici in Constanta dupa o saptamana de la ultima zapada ati reusit sa dezapeziti partial . Nesimtitilor ..
28
2
mori date dracu de cacat infect , a fost pe placu lu mata ....
25
2
A fost o deszapezire pe placul pizdii ma-tii de idiot notoriu! Noroc ca au mai crescut temperaturile si s-a topit de la sine......
30
2
Sigur are actiuni la Polaris ...
25
3
Dontu, o fosila scuipata de Mazare si care, ca si cretinul de Iliescu, face comentarii. Bai boule, pe lume traiesti? Poate la tine acasa Polaris a dat cu matura, ca in rest, e varza tot orasul. Draga mos senil, stai dracu la pensie si recunoaste ca esti depasit sau crezi ca Gagadau iti va face statuie? ! Concluzia: un pesedist expirat si comunist care ar trebui sa isi vada de nepoti, nu sa manance rahat aiurea.....
26
3
si tot mai stati pe facebook si nu faceti nimic? pai e bine. data viitoare sper sa ramaneti si fara curent o saptamana....poate asa veti iesi din case.....
18
4
Mosu asta e tampit! Numai el putea sa debiteze o asemenea clasificare. Da,stai bre,ca tataie este secretar general,poate sa spuie ce vrea!Cum sa nu-l gadile la oua pe Deci,cand asta este in biroul permanent si poate sa-i strice apele la numiri!Aaaaa
19
2
este clar, a bagat nasul la "zapada"!
16
2
In traducere libera omu' a zis ca PSDul se pisha pe noi! Ne meritam soarta!
35
2
Muistuleeeee....in numele caror constanteni vorbesti tu futute in gura de obosit?
23
2
Prietene esti de-a dreotu cretin
18
2
Cretinule ..nu vezi cum merg oamanii
16
3
Hai sictir...
18
4
toata declaratia relicvei Dontu este in antiteza totala cu realitatea , nu s-a facut nimic la timp. nu eficienta, a fost inexistenta in multe zone !!! Ce decizie a lui Fagadau? Asta e ascuns de la revelion
22
2
Nerusinatule, probabil la antipa s-a facut deszapezire denota 11!!!!
22
3
Cred ca vrut sa zica nota 1 dar parkinsonul a lovit exact in acel moment, a iesit 11. Sau probabil s-a referit la anumiti cetateni de pe anumite strazi nu la voi paduchiosilor!
27
2
Dement, dementa, demential!
20
4
PETRE TUTEA;comunistii nu trebuie tratati ca infractori politici,ei trebuie tratati ca infractori de drept comun;ca hotii de buzunare,ca tilharii,ca violatorii de dame.
21
3
mosu e senil
21
4
Nu va mai drogatz !!
23
3
Mai nea Gheorghe , despre care constanteni multumiti vorbesti bre ?Poate despre constantenii din Alba sau Timisoara . Daca taceai necunoscut ramineai .
26
4
cred ca dvs. aveti cataracta sau sunteti rupt de realitate!
23
4
Nu va agitati spune si el asa sa agite spiritele care se agita. Nici el nu vorbeste serios
18
4
Unde mortii vostrii a fost de nota 11????? Baaaai... voi ori sunteti drogati ori va arde de spanzuratoare!
24
3
Doamne,Dontule esti praf,tu dimineata inseamna ca erai in alta lume,in oras e prapad si tu zici ca a fost pe placul constantenilor?RUSINE!!!
20
2
Bai fosilatule, carcasa ambulanta, erai fumat cand au vazut deszapezirea ? Nu ai facut un raport de activitate sa-i predai prea maritului felix ? Uuuuu , comunistuleeeee !
27
5
Tataie, ori esti prost, ori senil.
30
4
Sa-ti fie rusine,in Faleza nord jumate din strazi sunt infundate
29
5
CU 3 LEI PE luna platiti pentru gunoi cum vreti sa care toata zapada,,mai puneti si voi mana pe lopata si la munca puturosilor,,
15
24
Bai Prepeleac zis si Dontu, esti ... nu imi gasesc cuvintele si nu vreau sa-ti jignesc mama si neamul...Esti... Doamne cum lasi asemenea specimene libere printre noi? Atentie!!!... Asta s-ar putea sa muste! E nebun Doamne! Auzi dumneata... nota 11...
29
8
Un nesimtit Dontu asta Uaaaaaa
32
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367