REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Secția de Radioterapie va fi FUNCŢIONALĂ din această toamnă

Secția de Radioterapie va fi FUNCŢIONALĂ din această toamnă

Replica API 3 iulie 2019 | 01:50 661

Horia Țuțuianu, președintele CJC anunţă:

Horia Țuțuianu, președintele CJC anunţă:

Veşti bune pentru Constanţa: secţia de Radioterapia va fi funcţională! "Secția de Radioterapie a Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” va fi funcțională din această toamnă, așa cum am și promis!", anunță președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.

Lucrările de reabilitare și modernizare sunt aproape de finalizare, iar proiectul decurge conform planurilor. "Suntem la etapa în care se montează sistemul de ventilație, în paralel cu racordarea la rețeaua electrică a acestei secții.

De asemenea, Computerul Tomograf Simulator a fost deja montat, urmând să ajungă și acceleratorul linear de particule, probele cu aceste aparate fiind programate după finalizarea lucrărilor la rețeaua de energie electrică. Suntem optimiști că vom primi autorizația de funcționare a acestei secții din partea Comisiei Naționale pentru Controlul Activităților Nucleare în următoarea perioadă, astfel încât, din toamnă, Secția de Radioterapie să fie redeschisă", mai transmite președintele CJC.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce fata de fraier are ala cu ochelari.Parca sa kkt pa el asa o expresie a fetei are.Nici nu e de mirare ca ii vb doar colegul de partid.Sluga cu siguranta stiu toti constanteni ca este.Dar in asa haaaal mai greu.Ce ar mai fi de adaugat aici o urare doar si doar.SA DEA DZ-EU SA AI BUBE LA .UR SI MIINI SCURTE.Nefericitule.
1
0
CE FATA DE TIMP ARE A CU HALAT ALB.CRED MAI DEGRABA SA FIE UN SLUGOI DE PARTID.NU NU II MEDIC A FOOOOST O DATA IN PANEOLITC.ACU II DOAR O SLUGA A PSD.PACIENTI CEI CARE AU AVUT NE SANSA SA DISCUTE CU MOLUSCA EUGLENA VERDE STIU CE ZIC.IN REST SA NU AVETI NEVOI IN CEA CE TINE DE JUD CTA.II GRAAAAV ALTFEL.ACEST PASTOS II NEEESETUL SPAGA PESTE SPAGA NU II PASA CA NU AI.SA AMINTESC DE PUNGA CU EURO PUSA IN BAZINUL DE LA WC.NU NU ARE SENS
1
0
Ce fata de sluuga are aici fecala de meneger.Cum cum care CATALIN ii numele de botez al slugoiului PSD-ist.Facator de nimic retribuit strasnic.
2
0
Dupa cum sunt agatate acele cabluri se vede lucrul de mantuiala. Golanie psd cu parandarat!!! Grasa a luat parnosu!
4
0
ce fata de prost are al cu ochelari. banuiesc ca si acu doarme cum s-a intimplat la asa zisul control al colegeisale de part dna min al sanatati.greeeeu mai gaseste psd cta o asa sluuuuga.in fapt ce ar putea face nimic de operat nu mai opereaza de ani buni
6
0
nu trebuie sa fii electrician pentru a vedea ca acolo e o buleala maxima. La fel ca papagalii hoti tutuianu si grasa. Muie cu cacat la amandoi !!!
13
0
Dupa cum sunt pozate cablele alea se vede ca acolo au lucrat numai amatori
6
0
Bravo! Asteptam inaugurarea!
1
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218