REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ședință cu scandal! Țuțuianu: 'NU dezinformați! Asta ați făcut 4 ani!’

Ședință cu scandal! Țuțuianu: 'NU dezinformați! Asta ați făcut 4 ani!’

Replica API 6 iulie 2020 | 15:57 2086

În cadrul ședinței de Consiliu Județean de luni, 6 iulie, s-a iscat un scandal pe baza repartizării sumelor peentru unitățile administrativ-teritoriale din județ.

Atacurile la persoană dar și cele legate de partide nu au lipsit de la această ședință. Mai exact, consilierul Marian Crușoveanu a fost „atacat” de președintele CJC, Horia Țuțuianu. „Asta ați făcut timp de 4 ani! Ați dezinformat! Există o comisie și o Direcție Economică care analizează aceste cereri, nu Țuțuianu decide. Nu mai dezinformați. Mergeți și mai faceți o facultate...” a declarat Horia Țuțuianu. La această replică, Crușoveanu i-a răspuns acid președintelui CJC: „Eu am făcut-o la timp, nu ca alții!”.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O panarama de presedinte CJ
0
1
Patru ani de zile PNL nu a deschis gura,odata cu trecerea PMp in barca din dreapta,au prins glas...
1
0
cum o fi dar muistul hot tutuianu nu mai are mult si ajunge coleg cu mazare !!!
6
0
Deocamdata Zebranos, mai incolo Zabreles
3
0
Da-l dracu pe Crusoveanu: e un soi de Gigi Chiru. Prost, slugoi cu sefii, iubitor de sinecuri
3
3
Domnule Crusoveanu, lasati circul politic! Sunteti Gigi Contra la tot ce are legatura cu interesele comunitatii acestui judet. Tupeul dumneavoastra nu le tine de cald cetatenilor.Rusine!
6
7
Dece va certati ca niste tzatze ma Crusovene si Tutuianule,cheama ma Crusovene D.N.A.ul sa faca un control la C.J.C.control in urma caruia sa vada toti Constanteni cati bani s-au cheltuit si pentru ce de C.J.C.cu dl.TUTUIANU presedinte,lucrul asta ar putea sa il ceara si dl.TUTUIANU pentru ca sa le arate tuturor ca el nu are nimic de ascuns si ca poate sa justifice fiecare leu care s-a cheltuit cat timp a fost el presedinte al C.J.Constanta.
3
1
Nu este baiat rau dar a tradat de doua ori.
4
2
Bravo. Puneti piciorul in prag. Regulile nu trebuie regulate.
0
3
Incercati voi pnl sa il deviati pe Tutuianu de la drumul bun si drept...dar, nu va iese!!! Omul stie si se vede ca ii pasa de noi ai orasul asta!!!
4
9
Tutuianu a fost un presedinte de consiliu excelent, chiar s a vazut ca au inceput sa mistw treburile in judet in ultimii 4 ani. Uitati va numai la drumurile judetene, toate au fost reabilitate. PNL istii stiu doar sa faca scandal, n au venit cu un proiect fezabil in ultimii 4 ani. Mai lasa ti ne cu mahalaua voastra, ne-ati pacait la europarlamentare, ne-ati pacalit la prezidentiale, ajunge!
7
13
Toti saracii ies sa comenteze. Apare in sfarsit un presedinte care asculta de reguli si imediat vin slugile liberale sa dea din clont. Mai puneti mana la treaba, ca de scandal ne am saturat...
4
10
Crusoveanu, un politician de mahala, care face circ. Ca altceva nu stie. Acest individ ar trebui sa se ocupe cu orice altceva, numai cu politica nu! Un exemplar total dezagreabil!
7
6
Rusine PNL......!!!!
5
10
In loc sa ne aloci mai multi bani Crusovene la Eforie sa ia tata tau socru banii pe faleza, te ai cacat in palarie...tentativa esuata de interlop ce esti
5
3
Cred totusi ca ar fi bine sa vina mai multi bani la Eforie, ca mai vreau si eu sa incasez pinca.... de la roby teparu
2
0
Circul traditional de final de mandat , pe cine credeti ca mai pacaliti dupa 4 ani de cardasie cu psd? Acum va pasa de primari? Demagogie
3
0
Crusoveanu rusineeeee
4
4
Legenda spune ca Marean a micsorat dobanda practicata la banii dati cu camata!
5
1
cata scoala sa aibe un hot de buzunare fiu de bisnitar ? crusovene ai impartit banii dupa contractele personale asa-i ?
4
3
Ginerica lui Comanescu betoane a incurcat santierul cu plenul consiliului judetean. Domnule consilier judetean, unde ai fost dombule pana acum? De ce au, domnule, localitatile pnl mai multe drepturi decat tot ceilalti? Nu avem toti dreptul la dezvoltarea localitatilor noastre, domnule santierist?
5
4
Sunt cioban nu am ce sa fac !!!!
7
5
data viitoare votez un liberal,poate da bani si la comuna mea natala,ca avem primar liberal,am facut o socoteala zilele trecute cind aparus
4
4
Crusoveanu este obisnuit santierele si se comporta la sedintele de Consiliu Judetean la fel ca pe santier....
6
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367