REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ședință de Guvern: OUG 13 A FOST ABROGATĂ!

Ședință de Guvern: OUG 13 A FOST ABROGATĂ!

Replica API 6 februarie 2017 | 08:29 349

Guvernul condus de Sorin Grindeanu s-a întrunit în ședință duminică, 5 februarie. A fost abrogată OUG 13/2017 privind modificările codului penal și al codului de procedură penală. Modificări au fost aduse pentru a implementa 15 decizii ale Curții Constituționale.

Modificarea va produce efecte după publicarea în Monitorul Oficial.

Prin aprobarea unui memorandum vor putea fi date publicităţii stenogramele şedinţei din 18 mai 2016 când guvernul Cioloş a modificat cele două coduri şi a şedinţei în care guvernul Grindeanu a făcut acelaşi lucru pe 31 ianuarie.

Ordonanța de urgență pentru abrogarea OUG privind modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală a fost publicată, tot duminică, în Monitorul Oficial.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comunismul este batran, are peste 86 de ani,are metastaza,cancer genarilizat,batranul comunism nu mai are forta sa invinga cancerul,metastaza ,sunt ultimile clipe de viata ale batrinului comunism,va muri curand,vom scapa de comunism, de comunismul lui iliescu care are aceeasi varsta cu batranul cuminism,de comunismul lui ceausescu,de comunismul lui dej si al ana pauker.
2
0
JOS TEODOSIE !!! DA-TI DEMISIA !!!
3
0
esti atat de prost ibat ar trebui sa le fie rusine profesorilor tai ca te-au promovat.Presupun ca ai doar sase ani de-acasa!
1
1
Mai este o urgenta. Sa o futem pe ma-ta!
2
4
Acum inca o urgenta : Demisia acestor reptile ! Si , la puscarie !
3
3
la Cotroceni, IMPOTRIVA LUI IOHANIS de ce nu spune acest ziar si tace? Sa vedeti acum cu cine aveti de-a face hotilor!!!
7
8
In mata si in tot neamul tau de Hiltlerist numit Iohannis
8
11
Sa pleceeee acest guvern
8
8
TRENU SPRE BUCURESTI PLEACA LA 17.00
7
4
sa te lasi manipulat si sa protestezi ca sa iti fie din ce in ce mai rau, asta inseamna sa fii dobidoc ! pentru defrisari ilegale nu iesiti in strada, pentru penalul de Johanis cu 6 case laut illegal nu iesiti in strada, pentru dezapezi nu iesiti in strada, pentru modificarile facute la codul penal facut de Ciolos nu iesiti in strada, pentru OUG data de Ciolos pentru ca SRI sa aibe puteri sporite nu iesiti in strada, ASTA INSEAMNA SA FITI CRETINI ..
10
7
Adevarata ROMANIE ne arata cati protestatari sunt la Cotroceni, si cati protestatari sunt in Piata Victoriei. Alta intrebare?
11
6
Rusine, rusine, rusine, asa om tanar in loc sa priviti cu demnitate spre viitor faceti jocurile panalilor din PSD- Dragne, Ponta, Olguta Vasilescu etc
8
9
Mori dracu de bou
9
8
urmeaza adevaratele alegeri ! se va alege neghina de grau si pleava va fi vanturata. daca vreti sa stiti cum se termina, psd va fi dizolvat si vom trai fericiti pana la adanci batraneti. dragnea si compania vor scrie o multime de carti.
9
7
la cotroceni manifestantii au ma multe bastoane decat jandarmii !!!!!!! doar imbecilii bolsevici sunt in stare de asa ceva
13
10
Care hai si noi, PSD este in degringolada, nu mai are aer si a pierdut startul
10
9
Sa dispara comunistii din Romania. Altfel Se vor intoarce si mai hidosi.
9
8
Voi oricum gaseati alt pretext, vreti de fapt sa cada guvernul sa faca iohanistii majoritate prin frauda. Tineti minte toate se platesc pe pamant si primii care vor suferii vor fi cei care actioneaza cu rea credinta. Ati vazut cm alina Bica a cazut la belea exact pe codul penal stramb pe cate l-a facut.
10
10
dar daca este asa, acum hai si noi in Piata Victoriei si la Cotroceni ca ne-a venit randul. dupa aceea mai discutam
7
7
Guvernul Grindeanu,guvernul Dragnea!Sa plece acasa la ei in Oltenia!
10
11
hai cu demisia aia ! si alegeri anticipate, dupa mai vedem....
10
9

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102