REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ședință de îndată la Eforie

Ședință de îndată la Eforie

Replica API 10 mai 2017 | 00:22 553

Consilierii locali din Eforie au fost convocați în ședință, unicul punct de pe ordinea de zi referindu-se la amenajarea obiectivului turistic natural de utilitate publică - Lacul Belona, mai exact la aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai investiției și a cheltuielilor legate de proiect.

La ședință a fost prezentă și o locuitoare a orașului, care a expus o problemă legată de strada I.C. Brătianu, explicând administrației locale de ce este nevoie să fie montate limitatoare de viteză. Femeia a arătat că unii șoferi circulă cu viteză pe stradă, lucru care poate fi extrem de periculos, iar primarul Robert Șerban i-a promis femeii că se vor monta acele limitatoare pe strada indicată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un primar mincinos. Udrea un mosin calduri care ii asigura pe eforieni ca are priza la primar si le rezolva problemele. Vai de capul nostru este mai ca pe timpul lui Brailoiu, Oameni lui brailoiu sau urcat in barca lui Robert,. Spaji la greu TOTO GELMAMBET ghinion pentru eforie ca au ales un drogat
2
0
Sunt si alte prioritati de rezolvat,doamna sa limiteze sticlele de bautura
0
0
Doamna cu limitatoarele era bauta bine ca este cunoscuta ca o campioana in golitul sticlelor spirtuase
0
0
buey sclavilor...Toto e fireman...de aia sta acolo...ptr a prevenii incendii...ca-i dati voi lovele asta e altceva...e ptr faptul ca-i handicapat de gradul 3...
3
1
Ne-am lamurit si cu Serban asta.a plecat dracu si a ramas Mikiduta la conducere! un golan ieftin ce e marioneta unor personaje dubioase! L-a pus pe Toto inspector Sa adune spagile! De la alba neagra e inspector in primarie domnilor! Nu intra nimeni in primarie fara indicatiile acestui Toto. Asa am ajuns? Tara de cacat!
2
2
Si Piticul de Melcea ce face acum daca a turnat gunoi in laca sa-si mareasca suprafata ptr Aquapark, il pune cineva sa curete lacul sau sa darame unde s-a intins pe vrajeala lui Brailoiu?
2
3
Primarul din Eforie pe strada mugurilor incalca dispozitiile legale din 2014 de demolare a unei porti si a unui gard care se afla pe domeniul public abuziv...refuza sa le duca la indeplinire, in 2017 inca se poate sa faci ce vrei.
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108