REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Şedinţă de weekend la Parlament: Dragnea şi Dăncilă, discuţii cu liderii de filiale, înainte de CEx

Şedinţă de weekend la Parlament: Dragnea şi Dăncilă, discuţii cu liderii de filiale, înainte de CEx

Replica API 18 noiembrie 2018 | 00:00 176

Președintele PSD Liviu Dragnea și o parte din liderii filialelor județene au participat, duminică, la Parlament, la o întâlnire informală înaintea ședinței de luni a CExN al formațiunii, la „socializare” fiind prezent și premierul Viorica Dăncilă, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid, conform stiripesurse.ro.

Potrivit surselor citate, la întâlnirea de la Parlament a fost discuții despre remanierea Guvernului, dar și despre activitatea politică din ultima perioadă a primarului Capitalei, Gabriela Firea.

Referitor la sancțiunile pentru Gabriela Firea, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, că la ședința de luni a CExN al partidului ar trebui să fie luată o măsură „cât mai drastică”, și anume excluderea din formațiune sau retragerea sprijinului politic pentru primarul general al Capitalei.

Despre subiect a vorbit și secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, spunând, pentru MEDIAFAX, că este „obligatoriu” ca formațiunea să tranșeze cazul primarului general al Capitalei, care prin declarațiile sale „afectează întregul partid”.

Și liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, că speră să nu continue „cursa excluderilor” la ședința CExN de luni, dar depinde și de ce își dorește Gabriela Firea, el menționând că s-ar putea ca primarul Capitalei să vrea să-și piardă calitatea de membru de partid.

Pe de altă parte, Gabriela Firea a spus că își așteaptă „sentința” la Comitetul Executiv Național al PSD și că nu vor fi surprize în privința situației sale, întrucât știe că „se dorește” să fie înlăturată de la conducerea PSD București și Ilfov pentru că cei care sunt în dezacord cu liderul PSD sunt „decapitați”.

Comitetul Executiv Național al PSD începe luni, la Parlament, de la ora 11.00, discuțiile privind remanierea guvernamentală.

Despre schimbarea miniștrilor, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a explicat, pentru MEDIAFAX, că la ședința CExN vor fi stabilite „coordonatele remanierii”, iar prim-ministrul va prezenta raportul de evaluare a miniștrilor.

Încă din data de 21 august, liderul PSD Liviu Dragnea anunța că este nemulțumit de unii miniștri și că o discuție în prezența premierului, despre activitatea echipei guvernamentale, va avea loc în prima ședință CExN.

Reuniunea destinată remanierii guvernamentale a fost însă amânată, timp de peste două luni de zile, din mai multe motive, precum deplasările externe efectuate de șeful Executivului referendumul pentru familia tradițională, precum și tensiunile interne generate de scrisoarea anti-Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand veti dispare ptr totdeauna din politica- adica prin trecerea voastra la puscarie, pe viata. Ceea ce ati facut voi intrece orice imaginatie- numai niste minti bolnave si persoane labil psihic pot proceda asa. Doi analfabeti, inculti agramati, unpuscarias si un viitor puscarias considera ca noi poporul- suntem simple piese pe o tabla de sah. Aceasta haita de hoti- este enorm ne mare- va disparea odata cu disparitia puscariasului draknea
2
3
Aceste personaje, Viorica Dancila adica The Penguin pt ca este leit poleit Danny deVito si cu acest inspector Gordon dintr o lume paralela pt ca el spre deosebire de personaj e aliat cu hotii si fura jucand tenis in Lacoste cand romanul e luat de prost...N au de gand sa isi mai incheie rolul?Aceste fosile macabre numai bune de pus la sare ca bacalaua n au si ele frica ?de mititica?pana pica...s a vazut cum tremura aceasta Viorica cand era sa o suga penal,nu isi mai controla emotia in fata camerei chilotii ei si au reamintit de tinerete si de vremea cand se udau la simplul zambet de mustacios
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920