REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Şedinţă fulger la Ministerul de Interne. Marcel Vela l-a demis în lipsă pe şeful IPJ Vâlcea

Şedinţă fulger la Ministerul de Interne. Marcel Vela l-a demis în lipsă pe şeful IPJ Vâlcea

Replica API 31 decembrie 2019 | 00:00 296

Ședință fulger cu prefecții și sefii de Poliţie din țară la Ministerul Afacerilor Interne. Marcel Vela a tăiat în carne vie în ultima zi din an. În videoconferinţa din această dimineaţă l-a demis pe șeful poliției din Vâlcea și i-a certat pe toți ceilalţi sefi de structuri din județ după ce o ambulanţă în care se afla o fetiță de 11 ani a ratat întâlnirea cu elicopterul SMURD.

"Spuneţi-i că pentru că nu e la videoconferinţă, nu a managerizat bine actele de ultraj, pentru că circulă cum circulă, am înţeles că e a doua oară. Spuneţi-i că acum, aici, l-am demis. Prima demitere online pentru un inspector-șef. Domnul Minoiu de la resurse? Luaţi măsuri: ordin, inspectorul de la Vâlcea destituit", i-a spus Vela adjunctului.

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, comisarul Sorin Oară, a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins în ziua de Crăciun de poliţiştii din Horezu circulând cu o viteză mult peste limita legală.

Inspectorul şef al Poliţiei Vâlcea a fost înregistrat de radar cu o viteză de 125 km/h, deşi limita legală pe acel sector de drum este de 70 de km/h.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De instante cu repuneri pe functie ai auzit?
4
0
Fi pizdos ! Sper ca n.ai sa fi mai mult pizda decat os !Ei te.au ales , acum arata.le cine.i seful :D
1
1
Marcel vela sa il sugi pe iohanis
3
1
Ala de la Valcea rade cu lacrimi. Cica a fost demis pentru goneta si lipsa la apel si ca nu e bun manager la talharii. Ha ha ha. Rad si curcile de Vela. E ca o panza batuta de vant care se crede drapel si e doar o vela. Cu atitudine de manivela.
6
1
Un ministru incompetent si ipocrit, orice ar spune oricine. Marii corupti de la varful ministerului pe care il pastoreste sunt foarte foarte bine infipti in scaune, cu sprijinul politicienilor colegi si prieteni cu acest personaj. Omului ii place sa faca pe el la tv, dar va realiza curand ca miroase urat. Rusine pnl pt acest om, macar daca tacea din gura si nu se dadea mate ca e cel mai frumls mai corect etc. Rusine
8
1
... adica un INCOMPETENT !
12
2
asa e cand pui un taran ministru ... ma vela nu impresionezi pe nimeni cu aceste asazise demiteri si atitudinea asta de mistret in calduri ... ia zi ai ceva o strategie, un plan de restructurare la Mai? ca subordonatii tai isi fac de cap si nu mai au nici o autoritate
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614