REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Şedinţă la Cernavodă: a fost aprobat bugetul. Construcţia unui bloc pentru tineri - RESPINSĂ!

Şedinţă la Cernavodă: a fost aprobat bugetul. Construcţia unui bloc pentru tineri - RESPINSĂ!

Replica API 25 martie 2017 | 00:00 683

Consilierii locali din Cernavodă s-au întrunit, vineri, în şedinţă, pe ordinea de zi figurând şi aprobarea bugetului pe anul în curs. Ca dovadă că negocierile politice tot nu i-au adus primarului Liviu Negoiţă o majoritate categorică, proiectele de patrimoniu (vânzări de terenuri) nu au trecut pentru că nu au întrunit două treimi din voturi. În continuare, consilierii ALDE şi PSD au făcut opoziţie.

În schimb, reprezentantul PMP în Consiliul Local, Marian Sava, a demonstrat că înţelegerea cu edilul îi aduce partidului său tot mai multe beneficii. Astfel, deşi se specula că Sava va deveni director la SC Utilităţi Publice, iată că acesta a preferat să nu dea curs oportunităţii; în schimb, director este soţia unui membru PMP - mai exact Otilia Ionaşcu (decizie luată de Consiliul de Administraţie al societăţii).

Revenind la buget, de precizat că aleşii locali ai opoziţiei au propus, ca amendament, construirea unui nou bloc pentru tineri, pe strada Independenţei, însă propunerea nu a fost acceptată.

În altă ordine de idei, de precizat că la Cernavodă s-au încheiat şi concursurile pentru mai multe posturi de directori în cadrul primăriei - rezultatul îl puteţi consulta în document (click pe imagine!):

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa te duci sa o reclami pe ma-ta la DNA si sa te duci sa te plimbi la Rasova ..pt ca mananci kkt aiurea.De d-astia ca tine este satula lumea, paranoici si cretini...nu te ameninta nici sulea...dimpotriva!!primarul ar trebui sa puna oasele tuturor la treaba, nu sa stea si sa manance kkt ca tine.
0
0
Auzi mai analfabetule, cand o sa ai tu diplomele fetei aleia Sorina absolvite la universitati de stat si o sa muncesti ca ea 12 ore pe zi, o sa ai dreptul sa comentezi.Este javra ca a adus o facultate in oras si a mai ajutat o suta de prosti ca tine sa isi termine studiile.
2
2
Se suceste ne-a mitica in mormant ca a falimentat un imperiu si ei o pum sefa.... ne ducem usor si bine!!!
4
1
Suntem un oras dezbinat! In loc sa aratam spre prezent aratam cu egoism spre trecut! Baa! Ne batjocoreste negoita, iordache , marcu, nu mariana nu, hemes,nu hansa, nu sava! Va injurati ca prostii pentru interese personale in loc sa exprimati realitatea . Mergi si vorbeste cu sava sau mariana , sau hristea o problema. O sa vezi ca nu stau cu mainile in san. Mergi la primar . Te asculta de zici ca ai dat de cel mai super primar. Cand colo iei muie mai rau decat in filmele porno! Voi ati vazut ce fete sunt in primarie? In afara de cativa oameni capabili sunt ori curve , ori din campanie ori pensi
6
1
Nu va fie frica Negoita pica
5
7
Da mai du te in mortii mati de frustrat coclit .Muie tie cat cuprinde cu hansa si MM ta si psd ul tau Da te n gura matii de cacacios .Mai controleaza ti capul golane Cap de pui
3
5
PRIMARULUI,ViCELUI ,CONSILIERULUI IORDACHE,CURVELOR UJB ISTE SI CONSILIULUI LOCAL O GRAMADA DE PROSTI.SA MA CAC CU BOLTA PE CONDUCEREA ORASULUI CERNAVODA CEI MAI MARI ESCROCI.
6
4
si uite asa se va duce dracului Gospodaria Comunala cu alde d'astia adusi de pe drum.Pai ce voi credeti ca Sava e prost?
10
1
De Croitor......numai de bine! daca ne conduc cei cu 5 clase tot inainte!
8
3
Daca esti mai buna ca Sorina draga vino si afirma te .Momentan face cea mai buna treaba de pana acum la casa de cultura.Poate ca nu e cea mai frumoasa din lume dar face treaba .Cat despre muie si alcool fiecare face ce vrea in viata privata.Respect Sorina
8
6
Pe vremea Marianei Mircea erau mai multe futelnite plus de asta erau su betive.
9
7
unde toate magariile vin de la cocostarca si de la nepoatasa barzuca ,o sa vezi tu Livache cum iti pui lumea in cap si o sa te duci in cap inapoi la marina motorina,cocostarca te vinde si te cumpara asa a facut cu toti numai cu Mariana nu ia mers .Mai Mariana vin o odata la Primarie ca faci curat sa dai futelnitele afata.Hai Mariana te sustin o sa vezi
14
2
Chiar pe aceasta POPA SORINA ati gasit sa o puneti la o functie asa de mare, o analfbeta si o javra care vine mereu la tirziu la serviciu si care isi arata CRACI aia uriti ,o muista ,betiva...
8
2
Ati bulangerito cu concursurile pana va iesit ! Bataie de joc Livache ! Stai pe camera si nu semnezi nimic , asta nu inseamna ca esti nevinovat esti partasi la TOATE golanelile baiete !
12
3
prostul moare de grija altuia...
1
2
sunt o proasta asa ma striga taticul meu hansa care m a lansat in politica si in muzica
2
2
Pt 85 pct as Suge si Eu ceva.Ceva AL aceluia cu epoleti.imputiti Mai sunteti.si tu si ei.
2
0
Sugi piticul fraiere coclit...gingii la ujb...isti adica la uniunea javrelor batrane aflate la conducerea orasului Cernavoda.
8
0
Eu vin la primarie cu tocuri si cu fusta mini sa se uite Iordache la craci mei de tiganca...
10
0
Mafia PNL - ista nu are limite ! La sport dezastru , la Asistenta Sociala crima , la Utilitatii carnagiu ,la Scolii uitati-va sc gen nr 1 o firma agreata a facut tot fara proceduri ! De ce ? Ca asa se vrea ! De ce ? Opozitia e de vina ! E!!!!!!!!!!!!!!
17
6
Nu o sa se sesizeze nici o agentie daca cei care au fost efectiv la examene cu diferenta de punctaj atat de nesimtit nu fac ei sesizare catre organele abilitate. Ma amuza cainii credinciosi ai primariei care sar pentru o bagare in seama. Una doua sa moara mariana.cine dracu ne vinde acum orasul? Cine ne batjocoreste??? Mariana ? Dragi consilieri nu mai va vimdeti in functie de interes. Uniti-va si pentru noi . Si dusmanul daca are proiect pentru oras ganditi pentru noi nu doar orgoliile voastre!
13
1
Bai sulica sterge te la gua ca ai bale rosii si ia hai baga vot in continuare la esd.I-al pe gherasim dr nicola MM si saruta i pe gura
4
8
Sorry ! Cum pot niste golance sa fie directori decat in conjunctura cu Negoita Iordache si Silvica ! Agentia va fi sesizata pentru REExaminare !Plus bosorogii din primarie care isi trag basinile in loc sa fie pusi niste tineri pregatiti !Huo Negoita ciuma galbena Holera Cernavodei !
22
1
Aia lu Burnaz a falimentat tot ce i-a lasat nea Mitica! ATENTIE.....!
18
1
Multumiri pentru aceste apartamente domnului Hansa. El a cumparat acel bloc ca noi sa putem locui in el.Deci proiectele dansului vor fi continuate de actuala administratie.Veniti cu noutati...
12
4
Ce tineti ma in pula mea. Bloc pentru tigani muistilor
7
1
Buna Vestire se numeste si ziua CUCULUI, si se spune ca CUCU te poate spurca cu gura lui interesata. Marianooo, cata ii dai te pupa n cur, cum nu i mai dai e mai rau ca tiganii, CUCUL !
6
1
cat kakat ati mancat putina apa ati baut din bugetul local normal ca nu veniti cu apa de acasa.
8
0
Plimba ursu golane scarbit
4
6
UNIUNEA JAVRELOR BATRANE...MAFIA DIN ITALIA MICI COPII PE LANGA ESCROCII SI ESCROCHERIILE DIN ORASUL ACVARIILOR...
17
1
Primarul cu conducerea se cred dumnezeu! Calca pe cadavre sistematic ameninta oameni din primarie sa isi caute de munca ca nu sunt agreati. Angajeaza dupa bunul plac . Haita lui formata din Iordache, silvia, carmen marcu batjocoresc angajatii si cetatenii ! Pana cand aveti de gand sa rabdati???? Se pot face sesizari sub protectia anonimatului la D.N.A. Nu mai acceptati iobagia!!! Ganditi-va ca lasandu-i o sa fie si mai rau. Peticesc sosele din oras si tronsonul cobadin cernavoda este reabilitat total. Dc??? Sa faciliteze culoarul catre crama exclusivista de la rasova. Nu mai stati nepasatori!!
22
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218