REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Şedinţă la nivelul FC Farul Constanţa, înainte de meciul cu Argeş Piteşti!

Şedinţă la nivelul FC Farul Constanţa, înainte de meciul cu Argeş Piteşti!

Replica API 19 octombrie 2018 | 15:40 282

Clubul FC Farul Constanța va organiza sâmbătă, 20 octombrie 2018, o conferință de presă. La intâlnirea cu reprezentanții mass-media ce va avea loc de la ora 11:00, la sala Remus Opreanu din cadrul Consiliului Județean Constanța, va participa Ciprian Marica în premieră de la preluarea clubului FC Farul Constanța și îi va avea alături pe noul director sportiv Ionel Dănciulescu, pe antrenorul principal Petre Grigoraș și pe brand managerul Lorand Balint.

Vor fi discutate proiecte actuale si viitoare ale clubului și va fi prefațată partida cu FC Argeș de duminică, 21 octombrie, ora 12.00 de pe stadionul FARUL.

Clubul FC Farul Constanța va transmite conferința de presă în format Live-Video pe pagina oficiala de Facebook.

"Cu 20 de minute înainte de primul fluier de începere a meciului de duminică, FC Farul Constanța - FC Argeș, fostele glorii alb-albastre vor înălța câte un steag personalizat după care vom lansa și noul logo al echipei FC Farul Constanţa în cercul de la centrul terenului.", au declarat reprezentanţii FC Farul Constanţa.

Înainte de fluierul de start, căpitanul echipei FC Farul Constanța împreună cu managerul Ionel Dănciulescu, vor duce fanionul personalizat de la colțul terenului.

O parte dintre Legendele alb-albastre printre care enumerăm pe Marian Tufan, Ilhan Mustafa, Ion Constantinescu, Ştefan Petcu, Constantin Gache, Cristian Camui, Ioan Anton, Paul Peniu şi Petre Buduru au confirmat prezența la stadion.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum a reusit Cluj Napoca sa aiba , ditamai stadionu , de ultima generatie ? Iar orasu , ce sa mai comentam , arata ca afara...Si nu au Mamaia , nu au ditamai portu , nu Canalu Dunare - Marea Neagra !!!! Binenteles , este radical alta gandire , de la primar , pana la omu de rand....o gandire diferita radical de Constanta .
0
0
Poza e mai veche stadionul arata lux acum daca l vezi e ruina totala! Si orasul asta in care traim chiar e o ruina pt ca are o ruina de primar pe nume Magadau Fatalau
2
0
trist stadion, patetic oras.
2
0
Hai Faruuuu!!!!!!!
0
1
ANALFABETI! CHIAR ASA NICI UN TITLU NU SUNTETI IN STARE SA SCRIETI CUM TREBUIE?SEDINTA LA NIVELUL FC FARUL?SERIOS?NIVELUL MA-TII!
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218