REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Şedinţă la PNL: tensiune şi nerăbdare pentru desemnarea candidatului la Primăria Constanţa

Şedinţă la PNL: tensiune şi nerăbdare pentru desemnarea candidatului la Primăria Constanţa

Replica API 10 ianuarie 2020 | 03:07 611

George Niculescu (mijloc)

Liberalii constănţeni se întrunesc vineri, 10 ianuarie, în şedinţă, urmând să discute şi pe tema candidaţilor pentru Primărie şi Consiliul Judeţean Constanţa. Sau, cel puţin aşa se aşteaptă anumiţi liberali nemulţumiţi de una dintre variantele care se vehiculează în prezent şi care ar fi, spun aceştia, cea agreată de preşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Bogdan Huţucă. Varianta este: alianţă cu USR pentru Primăria Constanţa, cu senatorul Stelian Ion pe post de candidat, respectiv Septimiu Bourceanu la Consiliul Judeţean.

Preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, susţine că nu a fost luată încă o decizie referitoare la candidatul pentru Primăria Constanţa: „Rezultatele cercetării vor fi discutate la Bucureşti”. Dar, a reiterat Huţucă, există şi varianta candidatului comun cu USR.

O altă variantă de candidat vehiculată pentru Primăria Constanţa este actualul prefect George Niculescu. „Dacă voi primi vreo propunere din partea PNL Constanţa, voi analiza”, a declarat acesta.

Ovidiu Cupşa

Cristian Radu

Şi Ovidiu Cupşa doreşte să candideze din partea PNL la Primăria Constanţa, chiar dacă, din câte a dat de înţeles conducerea judeţeană, nu este dorit.

Interesant că potenţial candidat la Constanţa poate fi şi actualul primar al Mangaliei, Cristian Radu. Chiar dacă liderii de la judeţ spun că nu au luat în calcul o asemenea soluţie, agenţi economici care îl ştiu pe Radu de când era şef al Gărzii Financiare la Constanţa spun că l-ar susţine. Care ar fi şansele lui la Constanţa? Probabil că nu de peste 40%, ca la Mangalia.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ionut Rusu PRIMAR! Ne-am saturat de hoti !
0
0
Ar fi bine pentru el sa nu fie in vreo organizatie eretica anti-constitutionala conform ART 40 alin.4 ,v a lasat "tatal vostru"Iorgovan buba in constitutie si ati dormit,sa nu cumva sa modificati la articolele privitoare la "dreptul la asociere"
0
0
Mult succes domnule Rusu!!!
5
2
Succes Ovidiu!
5
3
Unde mama naibii apare ionut-rusu in articol? Postacilor! Va grabiti. Sunt apele facute? Ati impartit functiile? Cooperativa pnl PSD... Succes Ovidiu Cupsa! Le-ai stricat manevrele. O sa castigi!
6
2
Succes Sorin Ovidiu Cupsa !
5
3
Succes Ovidiu Cupsa!!
7
3
Singurul candidat al PNL care are competente in administratie si stie, cunoaste este dl Cupsa! Votez Cupsa Ovidiu! Lumea il cunoaste in acest oras! Acela de la Stargate este doar un director de shipping si atat, care cere spaga pt a intra in firma lui! A avut vreo contributie prin consiliul local Cta, s-a remarcat prin ceva in acest oras? Aaa, a venit sa pupe in dos pe Hutuca, Dragomir si Hasotti la PNL, gen Vergil Chitac in 2016, doar pe interes omul, e clar ce urmareste si ceva bisnisuri ca nu-i ajunge ce ia!
7
4
Votez Ionut Rusu
9
7
Succes ovidiu! Suntem alaturi de tine!!!
9
3
Radu sa ramana la Mangalia, mai are destule de facut acolo, George abia a ajuns prefect, e cazul sa demonstreze ca si poate face fata, iar Ovidiu Cupsa poate candida sa ne arate ca si in Constanta SE POATE!
9
4
Succes Ovidiu Cupsa !!!
9
3
Succes Ovidiu Cupsa
9
3
Succes Ovidiu Cupsa !!!
8
3
Sorin Cupsa, cea mai buna propunere posibila si cea mai de incredere.
8
3
Singurul candidat cu sanse de castig este Ovidiu Cupsa. Restul sunt inventati, iepuri. Ceilalti intra in jocul pnl - PSD.
7
3
Cupsa, singurul candidat cu sanse reale de castig!
6
3
Votez Cupsa! Din punctul meu de vedere este singurul candidat pertinent avansat de PNL Constanta. Ionut Rusu baiat ok dar fara experienta. Pacat de el ca se baga intr-o chestie din care va iesi foarte sifonat fara sa merite asta...
8
2
Votez IONUT RUSU! Un om cu determinare.
9
5
VOTEZ IONUT RUSU! PENTRU UN ORAS DECENT UN OM DEOSEBIT SI PROFESIONIST!
8
6
Votez Ionut Rusu. Votati un om serios, muncitor si bun.
12
6
Votez Ionut Rusu, merita sa avem un primar cu initiativa si cu calitati deosebite
12
8
Votez Ionut Rusu. Votati Un om serios si bun.
11
6
La un spital nu va ganditi? Sper ca Ionut Rusu sa aibe un plan pentru un oras CA-N AFARA. Asa cum il stiu si prin ce a trecut la fel de mult sper ca Ionut Rusu sa aibe un plan si pentru un Spital CA-N AFARA . Votez si votati Ionut Rusu
16
7
Degeaba le stergeti ca si au facut treaba,si au atins tinta...s au facut screenshoturi,in rest stim ce sunteti,deci nu vreti ca cei ce ies in "fata la vedere" sa fie verificati?numai lup paznic la stana va place ,o aveti in sange!Toti aveti ceva "afaceri cu statul"mai o evaziune etc...peste 30 de ani isi revine tara daca nu RECUPERAM PREJUDICIUL NASTASE,VOICULESCU,MAZARE,plus tot ce nu se poate justifica cu acte!Ceasuri de la Patek si fite,Vacheron...prin casa sa nu va prind MATISSE uri cica luate de la o matusa...vai de pula voastra...vreti in fata...ce bine ca mai stiu si alte state trecutul
7
1
Catre Maimutoi Tolomacii de mai Jos:Nu Sustin Deloc Prostii de la PNL sa-i Fut in Cur de idiotii Cretini Si Nu Sustin Nici pe ceilalti 2 candidati la Primaria Constanta sai fut in cur idiotii Nenorociti Ba Maimutoi Tolomacii de mai Jos Tot Domnul Decebal Fagadau Va Castiga sigur si cel de al doilea Mandat de Primar si Fuck PNL su Usr Nu-i sustin! BAI Maimutoi Tolomacii de mai jos stati cuminte in banca voastra Ca data urmatoare dau de pamant cu voi bai Maimutoi Tolomacii!
2
10
E timpul sa avem un primar care vine din randul cetatenilor, neafiliat politic vreodata si in plus nici macar UTC-ist Uniunea Tineretului Comunist dar care are dorinta , ambitie si cunoastere de a face lucruri bune pentru orasul sau si locuitori asa cum a facut si cu afacerea sa cat si pentru angajati si colaboratori. Nu ezitati si sustineti Ionut Rusu!
16
7
sa ma cac pe voi
9
7
Daca PNL vrea cu adevarat sa faca o schimbaree in bine la Constanta, dupa atatia ani de amagiri si nemultumiri, are sansa sa propuna si sa sustina o persoana ce a dovedit deja ca prin munca, devotament si corectitudine se poate realiza ceea ce pentru cei din jur pare imposibil. Desemnandu-l pe Ionut Rusu candidatul PNL la primaria Constantei ar fi nu doar o decizie inteleapta dar si cea castigatoare.
13
7
intrebare pentru dnul Rusu: sunteti sau nu membru al unei LOJEI MOSANICE?
10
7
Ori esti mega dobitoc ori ii crezi pe altii imbecili! Pt ca daca ai fi real, ar fi suficiente 3 minute pt a fi identificat! Salutari lu' pedofilu vopsit de Cupsa! PS: CAT E PARANDARATUL LA HOTELUL CERONAV NENE CUPSA?
5
5
Mare iti mai e gradina...
3
1
Votez Ionut Rusu!!!
23
8
Ce hotarati in cazul primarului eforian? E trimis in judecata. Eforienii l-au votat pe neamt, nu pe Serbanica. Procurorii i-au pus lacat pe un teren si pe o casa. Am vrea sa stim si noi ce suprafata au si cat valoreaza. Mai toti consilierii au terenuri. Procurorii sa se ocupe de toata problema. NU poti sa faci toate de unul singur. Vrem dreptate totala. PNL Constanta, il sutii pe Serbanica in Eforie?
6
1
gata copii va mancat liberali alocatia ,,votati bavarezu.
2
4
Sa se limiteze si la primari numarul de mandate la doua. Ajung. Altfel se cred ceva mosieri.
3
1
Buna seara! Se zice ca in spatele unui barbat puternic este o femeie veritabila. Cunosc familia Rusu de foarte multi ani si am vazut cum au crescut si s-au dezvoltat frumos pastrand discrectia bunului simt. Sotia este un om minunat si ar fi minunat ca dl Rusu Ionut sa poata face o echipa functionala la primaria Constanta . Eu l-as vota Primar si cred ca are suficienta experienta si maturitate sa faca functionala administratia publica.
20
4
Votez Ionut Rusu!!! Constanta are nevoie de un om ca el !!!
26
6
Un om capabil, care a reusit tot ce si-a propus. Un om care a muncit din greu, plecand de jos, dar cu o ambitie pe care o admir! Votez Rusu Ionut!!!
25
2
Votez Ionut Rusu, un om potrivit pentru asta. Sa ridice acest oras cum a ridicat si firma lui , Bravo Ionut si bravo Sorina pentru sustinere!!!
24
3
Imi doresc ca orasul meu sa devina unul dintre cele mai frumoase si curate orase din Europa. Da, votez un om care cu siguranta va reusi sa faca don Constanta ceea ce ne dorim cu totii. Ionut Rusu
20
3
Cristian Radu este cel mai indicat !!!!! Are o experienta mare ca primar.Stie ce trebuie facut.Votam Radu Cristian
4
18
Nu este vorba despre salariile pe care le primesc angajatii de la Ceronav sau de la Stargate. Este vorba despre cat de apreciate sunt aceste persoane de catre oamenii cu care au avut contact. Domul Ionut Rusu este o persoana care a realizat foarte multe, atingandu-si mereu scopurile prin implicarea desavarsita pe care a dobandit-o de la inceputul carierei sale.
24
5
Buna seara!In perioada 2016 septembrie-2019 august am muncit la societatea GSP ca personal navigabil,stewart,societatea GSP al carei patron este Comanescu.Din anul 2017 din primavara am fost repartizat de firma de crewing pe yachtul domnului Comanescu.In perioada petrecuta pe yacht am surprins o petrecere la care au participat domnul Comanescu,domnul Chitac si domnul Popescu,pe care de altfel il si votasem pentru mandatul de consilier,si nu va spun ce au petrecut cei 3 impreuna bineinteles cu cateva balerine din Ucraina,si desigur ca nu au lipsit bauturile fine servite in halate de satin
19
4
Dl. Rusu a fost si continua sa fie rampa de lansare a multor tineri aflati la inceput de drum! Un om de milioane si un profesionist ! Cu siguranta se va dedica intru totul pentru oras. Votam!!
21
3
PNL Constanta a facut mereu blat cu pesedeul local. Vor simula lupta si de data asta. Lehamite!
11
7
Votez Ionut Rusu, un om al Constantei de maine!
25
4
Ioaneeee, ai innebunit?? te bagi in gura serpilor???Stii ce cloaca e politica?Ce-ti trebuie tie mizerii? Ai atatea lucruri de facut pentru navigatori fara sa-ti sufle lichelele in coasta. La naiba cu jigodiile...
23
2
Nu il cunosc pe dl RUSU. Daca sotia lui este dr.RUSU, jos palaria pentru aceasta familie. E cazul sa avem si oameni care iubesc oamenii si nu bani, bani si iar bani. Hai Constanta!!
28
3
Hai prietene baga-te. Ca avem nevoie de unul care stie ce inseamna munca 24 din 24 pentru oameni. Hai, astept sa ne dai semnalul de adunare!
23
3
Vad ca toata lumea il vorbeste de bine pe Rusu. Eu il stiu tangential si recunosc ca am ramas impresionat de dedicatia si dragostea pentru orasul asta cand putea sa o taie de aici de cand haul...Hai Dl.RUSU.Hai cu un om care iubeste orasul asta!
29
2
Votez IONUT RUSU !!! Ii va pune la punct mai ceva ca Trump
29
3
Constanta ar fi trebuit sa fie pana acum mult peste Cluj, Oradea, Brasov. Suntem oras cu port la Marea Neagra, cu potential economic foarte mare! Dl Rusu va rog sa le aratati in urmatorii ani ca se poate si la noi un oras ca in Ardeal! Votez IonutRusu!
24
3
Votez Ionut Rusu
26
3
1.Rus nu e iepuras,pentru ca este un nimeni 2.Cupsa este carciumar nu este iepuras 3.Popescu este iepuras,dar nu al lui Fagadau,al lui Banias,cu care impreuna cu Vrabie vor sa faca majoritatea in consiliu,oamenii masoneriei
8
8
O schimbare este necesara pentru ca orasul nostru sa se ridice cel putin la nivelul altora din tara sau chiar sa le depaseasca, cum ar fi Cluj,Timisoara,Sibiu,Oradea. Asa ca eu votez cu un OM ce pune in practica ceea ce promite. Votez si votati IONUT RUSU!
24
4
Prietene, iepurasii sunt Cupsa si Popescu. Nu ii pune in aceiasi oala cu Ionut Rusu care s-a dovedit un afacerist de succes prin fortele proprii. Cine plm e Cupsa asta si cam cu ce s-a ocupat in ultima vreme??
16
6
Un candidat care vine din privat, care a razbit prin fortele proprii si si-a construit afacerea cu mult efort este o buna alegere. Acesta este omul muncitor caruia trebuie sa ii acordam toata increderea ca va transforma Constanta in orasul pe care il dorim de foarte mult timp. Ma bucur ca s-a hotarat Dl Rusu sa candideze, are votul meu!
21
3
Da dragi constanteni, Fagadau are nevoie de iepurasi in alegeri: Cupsa, Rusu, Popescu, Ionescu etc. Voturile se impart. Replica sondaj de opinie. Cupsa actionar la ziar.
9
10
In sfarsit PNL CONSTANTA are o strategie demna de luat in seama, un om din mediul de afaceri, un om cunoscut din cate observ in comunitate si apreciat la superlativ, asa ca succes PNL Constanta!
15
3
Ionut Rusu,un om perfect pentru primaria Constanta! Muncitor si cu o firma care straluceste numai prin munca lui.
31
6
Candideaza Dl. Rusu? Sper ca este serioasa postarea si suntem norocosi sa o faca pe bune.
29
4
Dl Rusu de la Stargate? Daca e asa, va felicit. Sunt unul din cadetii care care au gasit de munca doar aici si care este ca un tata pentru noi. Nu cred ca este un tanar student care sa nu gaseasca un sfat, o vorba buna si in final sa inceapa cariera sub umbrela Stargate. Hai Constanta!
27
4
Colegul nostru Ionut se baga? Ar fi prea tare. Ionut, noi navigatorii si in special cei care au trecut prin compania ta te sustinem 1000000% Hai in sfarsit unul care nu a stat cu mana intinsa si munceste pentru noi ca un caine
30
4
Vad ca lumea tot scrie de Ionut Rusu,ar fi o varianta buna pentru Primaria Constanta...implicat in multe proiecte pentru Constanta. A facut multe pentru navigatori, sigur poate face si pentru Constanta. Ne-am saturat ciurucuri si de machedoni care au capusat orasul si primaria. Poate deschid ochii si constantenii, sa nu mai voteze pui si ulei.
30
3
Da ma,hai sa il votam pe Lascu acuma,ca si el tot mediul privat vine si el are angajati sa scrie comenturi la articole!Hai sa fim seriosi,inteleg ca sunt salarii bune la Ceronav,la Stargate dar mai bine sa ramana acolo unde sunt si sa va plateasca salariile in continuare
6
15
Votez Ionut Rusu !
32
1
Un om de suflet,care a facut atatea pentru navigatori !Votat Ionut Rusu! Sa faca la fel si pentru constanteni!
26
2
Il cunosc pe dl Rusu si pe sotia dansului, dna Rusu, niste oameni de buna credinta, o familie frumoasa care au ajutat si ajuta
26
2
Ionut Rusu care are firm de crewing Stargate? In sfarsit un om serios care a facut bani pe muschii lui!
29
2
Corect, ne trebuie un om din privat care lucreaza cu oameni si pentru oameni! Dl Rusu a facut atatea lucruri frumoase pentru noi navigatorii, sunt sigur ca asta ar face pentru toti cetatenii Constantei! Votat Ionut Rusu
25
2
Cea mai buna optiune pentru orasul Constanta! Votat Ionut Rusu!
28
2
Votez Ionut Rusu ... omul vine din privat si nu are afaceri cu statul ...
27
1
Eu votez Ionut Rusu
25
2
Eu votez Ionut Rusu!
28
1
Votez pe dl Ionut Rusu la Primaria Constanta.
25
2
Votati Ionut Rusu!
25
1
Principiul egalitatii intre cetateni, al excluderii privilegiilor si discriminarii sunt garantate in special in exercitarea urmatoarelor drepturi dreptul la un tratament egal in fata instantelor judecatoresti si a oricarui altui organ jurisdictional dreptul la securitatea persoanei si la obtinerea protectiei statului impotriva violentelor sau maltratarilor din partea oricarui individ, grup
4
0
Votez pe dl Ionut Rusu la Primaria Constanta
35
5
Si cum a ramas: Fagadau va fi propunerea PNL?
7
3
Popescu nu e in comisia de urbanistica, e in comisia juridica. Iar ca idee, Popescu nu a votat niciun PUZ si nu va vota pana nu se va reglementa noul PUG!
2
2
popescu - acel consilier care s-a bagat in comisia de urbanistica - cel care da autorizatii? si a ajuns unde a vrut si s-a cotit?
0
3
Asa este Aihan,ai dreptate!!Popescu este o varianta foarte buna si din cat vad ca este de marginalizat sigur nu este omul nimanui.Avem nevoie de o schimbare si fara suparare Cupsa sau Stelian nu pot reprezenta o schimbare,sunt din acelasi sistem bolnav
1
3
Dar pe tanarul ala Popescu de ce nu ii dam o sansa ? A luptat pentru noi constantenii . Cand lumea mergea la plaja el strangea semnaturi pentru taxa de liniste . Vad ca nici un partid nu il agreeaza . Normal ca nu e pion din ce vad . Hai cu tinerii !
4
5
luati-l pe radu la kustengje,scapati-ne.problema e ca trb sa doarma la nevasta, cu alinutza ce va face? cine o mai fute pe alinutza?Filip?Maganu? Borbel?Foleanu? Eu? Ma bag daca interesele partidului o cer.Ma bag si la primarie ca altfel nu cadreaza
3
4
Unu' nu e...toti au ceva,ala nu e bun ca fost secu' celalalt era vandut,altu' era nepotu' lu' secu' daca nu facea partea din vechea conducere s.a.m.d.PRIMAR X Y Z SI degeaba...nici in ziua de azi nu se stie pe unde ati "tirat" banii lu' Mazare!Ne trebuie unul ca Donald Trump sa i scuture si sa le zica in fata acestor...politicieni ca in primul rand se va controla averea dobandita si apoi mai stam de vorba,asta daca vrem in primul rand la"vedere" sa facem ceva pt ORAS,nu?sa speram ca nici rudele prezinta"suspiciuni" de mici fraude cu Statul Roman...momentan un PERSONAJ UTOPIC in tipologia RO.
7
0
Misiune Istoria este o parte din noi. Nu trebuie sa ii uitam pe cei care au fost si datorita carora azi ne bucuram de anumite drepturi si privilegii ale societatii civilizate. Pentru a ajunge aici a trebuit sa existe un Avram Iancu, o Alexandrina Cantacuzino, o Sarmiza Bilcescu dar si un Thomas Jefferson sau un Martin Luther King.
4
0
Fara pitici prosti la primarie, sau securisti
7
2
Dispozitia de a discrimina persoanele pe oricare dintre temeiurile prevazute la alin. este considerata discriminare in intelesul prezentei ordonante. Sunt discriminatorii, potrivit prezentei ordonante, prevederile, criteriile sau practicile aparent neutre care dezavantajeaza anumite persoane, pe baza criteriilor prevazute la alin. fata de alte persoane, in afara cazului in care aceste prevederi, criterii sau practici sunt justificate obiectiv de un scop legitim, iar metodele de atingere a acelui scop sunt adecvate si necesare.
0
1
Potrivit prezentei ordonante, prin discriminare se intelege orice deosebire, excludere, restrictie sau preferinta, pe baza de rasa, nationalitate, etnie, limba, religie, categorie sociala, convingeri, sex, orientare sexuala, varsta, handicap, boala cronica necontagioasa, infectare HIV, apartenenta la o categorie defavorizata, precum si orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrangerea, inlaturarea recunoasterii, folosintei sau exercitarii, in conditii de egalitate, a drepturilor omului si a libertatilor fundamentale sau a drepturilor recunoscute de lege, in domeniul politic, economic,
0
2
dreptul de a infiinta sindicate si de a se afilia unor sindicate dreptul la locuinta; dreptul la sanatate, la ingrijire medicala, la securitate sociala si la servicii sociale dreptul la educatie si la pregatire profesionala dreptul de a lua parte, in conditii de egalitate, la activitati culturale si sportive dreptul de acces la toate locurile si serviciile destinate folosintei publice. Exercitarea drepturilor enuntate in cuprinsul prezentului articol priveste persoanele aflate in situatii comparabile
0
0
oua fierte, porumb copt, floricele de porumb, nasturi, ulei de floarea soarelui, sapun de casa, cuie, agrafe, dopuri de pluta, caiete studentesti, patrunjel, boabe de mustar, vin varsat, salam din carne, mici framantati fara bicarbonat de sodiu, sare de ocna, ciorapi de dama, biscuiti cu crema si oale de inox. Sustin candidatura lui Septimiu la CJC.
0
10
drepturile politice, si anume drepturile electorale, dreptul de a participa la viata publica si de a avea acces la functii si demnitati publice drepturile civile, in special dreptul la libera circulatie si la alegerea resedintei dreptul de a parasi tara si de a se intoarce in tara
0
0
Principiul egalitatii intre cetateni, al excluderii privilegiilor si discriminarii sunt garantate in special in exercitarea urmatoarelor drepturi dreptul la un tratament egal in fata instantelor judecatoresti si a oricarui altui organ jurisdictional dreptul la securitatea persoanei si la obtinerea protectiei statului impotriva violentelor sau maltratarilor din partea oricarui individ, grup sau institutie
0
1
Prin Decizia Curtii Constitutionale nr. 1.325 din 4 decembrie 2008 referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 137 2000 privind prevenirea si sanctionarea tututor formelor de discrininare, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 872 din 23 decembrie 2008, s-a constatat ca dispozitiile Ordonantei Guvernului nr. 137 2000 privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare sunt neconstitutionale in masura in care din acestea se desprinde intelesul ca instantele judecatoresti au competenta sa anuleze ori sa refuze apli
0
1
alianta cu USR este singura decizie inteleapta pt indepartarea psd-ului din Constanta.
5
2
Trebuie sa eliminam bancurile veninoase de pe Internet si alte mijloace mas media.
0
3
Vazand sustinerea lui Cupsa la rubrica comentarii nu pot sa nu observ faptul ca toti angajatii de la Ceronav vor sa scape de acesta.
16
2
SMART TV Tehnologia SMART este acum mai aproape de tine. Urmareste serialele, videoclipurile si emisiunile online preferate direct pe televizor la o calitate vizuala si audio superioara. Relaxeaza-te in timpul liber asa cum vrei tu.
1
6
va oferim servicii profesionale de curatenie orientate catre nevoile fecarui client in parte. Aducem pe piata curateniei un concept nou, flexibil, personalizat pentru diverse domenii; garsoniere, apartamente,
0
2
SERVICII DE CURATENIE SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE PENTRU PERSOANE FIZICE, SOCIETATI COMERCIALE, SPATII COMERCIALE, SPATII DE BIROURI, PENSIUNI, MOTELURI, GRADINITE, CABINETE MEDICALE, CABINETE DE AVOCATURA, ECT
0
4
Mediere Uzamint impreuna cu colaboratorii locali organzieaza cursuri formare mediatori in fiecare Judet si Resedinta de Judet. Va rugam selectati din lista de mai jos locatia dorita, completati formularul de inscriere si veti fi contactat de un reprezentant Uzamint in cel mai scurt timp posibil.
0
3
Vand balast ,nisip , sorturi, la preturi cuprinse intre 60-90 ron mc. Asiguram transport. Cubaj corect , seriozitate si profesionalism. Raspundem prompt conform dorintei clientilor. PAMANT NEGRU.
2
2
Reclame LED de cu intensitate de mare putere,cu rama de aluminiu. Reclamele Led cunoscute si sub numele de Panouri de afisaj electronic Led au devenit tot mai intalnite in ultima vreme aducand incasari ridicate firmelor ! Beneficiati permanent de Publicitate ! -livrare gratuita in BUCURESTI. -produsul este asigurat pentru livrarea in afara Bucurestiului prin curier. -instalarea softului pe calculator la livrarea in Bucuresti, sau prin teamviewer pentru provincie. -la cerere putem face programarea mesajului inaintea livrarii LISTA DIMENSIUNI, CULORI SI PRETURI : INTERIOR: 70cm x 20cm Rosu
1
2
Septimiu Bourceanu este omul perfect pentru Consiliul Judetean.
5
19
Pe Cupsa il recomanda mai intai de toate omenia...el poate fi director la Ceronav, primar sau vanzator in piata...nu ca ar fi un lucru rau, dar oamenii cred ca e laudat fals datorita functiei pe care o detine. lumea care l-a cunoscut o sa vorbeasca intotdeauna frumos de el, a stiut mereu sa se comporte cu oamenii si si-a lasat amprenta in institutiile in care a lucrat.
8
14
dinrre toti doar Cristian Radu are experienta in administratie. de aceea Mangalia are cele mai multe proiecte europene, in timp ce la Constanta bate vantul
4
17
Constanta are nevoie de un om care sa stie ADMINISTRATIE.
12
1
Dupa nivelul de exprimare al celor care comenteaza negativ despre Dl. Cupsa, se vede si cine este impotriva lui. Cupsa este cel mai bun cadidat pentru Constanta in acest moment.
7
12
care lucreaza la CERONAV si i-au salariu de la stat s-au apucat sa ii sufle un poale lui Cupsa. Bai, amaratilor, ce il recomanda pe vopsitu-n par Cupsa? Iluzia ca ar fi poet? Ca altceva nu a mai facut in urbe. Stiu tineri care au mai mult voluntariat in folosul urbei decat voi toti la un loc, lua-v-as CERONAVu-n pula!
13
18
Succes domnu Cupsa
10
17
Radu Cristian viitor primar al C-tei ! Sa mai mananca si gura noastra ceva bun !
4
15
Nu te stresa, asta e realitatea! Cupsa e profesionist. Zic ca cetatean
11
17
Cupsa Ovidiu cel mai bun candidat pentru primaria Constanta! Mult succes!
10
17
Cupsa pentru Constanta
11
17
Popescu acela de care spune ti acolo..pai ala e omu lu banias,astia,hotii astia,vor sa puna mana pe consiliu local,judetean,astia vor sa acapareze constanta doamna,astia sunt mai rau decat mazare doamna..Cupsa primar!restul!?niste hoti marunti!!
11
16
Ovidiu Cupsa este cea mai buna varianta pt PNL.
11
20
Domnule presedinte Bogdan Hutuca de ce nu va asumati functia si obligatia de a candida la Primaria Constanta?Radeti parinteste si asteptati locul cald de pe urmatoarea lista la parlamentare?Nu fiti las si meschin.Daca tot va e frica lasati pe cei care isi asuma cu adevarat lupta.Sunteti prea ieftin.
16
2
Pe ovidiu ar fi cel mai indicat sa il sustina pnl. De unde pana unde prostia asta sa il sustina PNL pe stelian ion. Asa a ajuns PNL constanta? Sa se bazeze pe alte partide? Doamne fereste..
9
13
Eu il votez pe domnul Popescu,pentru ca doar cu oameni noi putem sa traim vremuri noi si sa speram ca o sa fie mai bine la noi in oras!
9
7
Stelian Ipocrit Ion sustinut de PNL?Ar fi o greseala imensa!Nu are partidul un candidat?Voi aveti idee ce cloaca e la filiala locala USR Cta?Caragheorghe, paris, Ochiulet niste hrapareti fara realizari notabile in viata. cum sa il sustii pe un ipocrit la stelian care nu gaseste o explicatie pt relatiile cu mazare?
16
4
Radu Cristian are proiecte pentru Mangalia. Constanta sa isi puna pe altcineva.
10
5
radu cristian e varianta cea mai buna
2
24
voi habar n-aveti ce jigodie e cupasa. nu face nici un curs la UMC. doar trafic de influenta. Chitac e singura varianta castigatoare a PNL
13
17
Radu la primarie e tare . Epava asta nu stie pe ce lume traieste . Ar fi bun ...un Mazare jr ca si asa zicea ca este fanul lui acum cativa ani.
15
4
valentin vrabie la cj constanta
11
13
la Constanta ar trebui sa vina cu un nume necunoscut pentru ca absolut toti muistii de azi sunt oxiurii din curul pesedeilor de ieri. Iar pt.cupsa muie cu cacat !!!
11
4
Ovidiu Cupsa, singurul cu o vasta experienta in management ul unei institutii publice. Merita ales Pt a fi candidatul partidului
10
17
mah dar labagii mai sunt astia de la PNL Constanta, se caca pe ei cu studiul lor de la Bucuresti, care de fapt nici nu exista, ei de fapt nu stiu cum sa vanda posturile, pai mah tampitilor cum sa lasi primaria pe mana USR ului, decat pt. bani bineinteles, Bourceanu a luat o pe urmele lu Dragomir, cauta sa incaseze bani la 4 ani, dar acum cauta si functie la CJ , pe prostul ala de Niculescu l au pus prefect ca platise loc eligibil si luase muie si acu au zis sa se achite, dar ma8 merge muls putin de bani, pe Boroianu l au facut si pe ala de bani si acu i au dat muie, asta i pnl. constanta
25
2
Datorita lui Cupsa 30000 de marinari au servici si azi, altfel spargeau seminte. a scos Romania de pe black list la IMO. Septimiu ce a facut in viata lui ? Hutuca ce a facut in viata lui ? Prefectul vietii ce a facut in viata lui ? Pe bune....... Cupsa primar.
10
29
Sunt cetatean al orasului Mangalia, s au inceput foarte multe proiecte si voi vreti sa l luati la C ta ca sa nu se termine nimic aici? Primarul orasului trebuie sa ramana sa termine ce a inceput.
7
3
daca ati fi avut un candidat credibil ar fi facut opozitie in tot mandatul lui fagadau ca avea la ce si acum era cunoscut, asa o sa piedeti iar si o sa dati vina pe pensionari!!!
19
0
Varianta aliantei cu USR, Cu Stelian Ion candidat este singura fiabila, altfel Fagadau va avea cale deschisa catre un nou mandat. Din pacate PNL-ul local nu poate furniza un candidat cu sanse reale. Sa nu uitam ca acelasi PNL a trimis in Parlament un gunoi numit Robert Boroianu.
12
17
m-am lamurit cu pnl Constanta daca ati ajuns sa il luati in calcul pe Cristian Radu care nu a facut NIMIC in cele doua mandate la Mangalia. Un trantor, nesimtit, tupeist, hot.
21
1
un primar ca Radu este o propunere interesanta, de luat in calcul. dar el trebuie lasat sa continue la mangalia proiectele incepute. parerea mea
4
11
Cu Stelian Ion sau Chitac veti pierde la sigur.
25
7
Hotarati-va mai repede pentru ca cetatenii sa aiba timp sa-l cunoasca si sa aiba incredere in candidat.
14
1
Observ pe aici cum ca dl. Cupsa le-a trimis ordin cateilor sa comenteze de bine. Baieti, mai usor, sunteti penibili, miau, miau!!!
20
10
Este momentul cel mai bun al partidului PNL sa castige alegerile. Ar fi gresit sa sustina un alt candidat al dreptei. Partidele de dreapta ar trebui sa sustina candidatul PNL-ului. Greseala partidului este ca isi anunta candidatul mult prea tarziu. Ei ar fi trebuit sa isi pregateasca din 2016 candidatul. Din punctul meu de vedere Ovidiu Cupsa are toate sansele sa castige.
9
17
Alo ? Fabbrica de trolli ? Mai usor cu Cupsa.Asta e vopsit si in cap si pe cap.Cum drk el e director pe toate guvernarike? Un corupt,un frustrat,.Ia sa nu mai fie la Ceronav si sa l vedem cate comentarii mai are
22
11
Fara ciuma galbena, se da in ciroza . Asta ucide. Hai sa prevenim decesele in oras. Daca ciuma galbena la nivel national a inceput sa creeze frisoane, ba vor sa elimineze inechitatile, ba vor sa initializeze alegeri anticipate, ba propagheaza stiri ca se va iesi la pensie la 70 de ani. In fiecare zi se propagheaza traznai. Hai sa evitam sa initializam un asemenea proiect cu gripa galbena in combinatie cu ciuma neagra. Fagadau primar.
15
10
Ba' voi sunteti nebuni?Daca nu gasiti un contracandidat bun voi ramane primar fara sa fac campanie electorala.Sa vezi ce ma rad atunci ca va foot cu dansa-ndoita cu popici si sensuri unice de o sa migrati in creierii muntilor!
9
4
Lasati orgoliile . Nu exista contracandidat pt Cupsa in PNL dar in alte partide , castiga detasat . Succes ovidiu Cupsa domn primar
9
19
Hai cu Cupsa la primarie. Cea mai buna varianta. Singura, de fapt.
13
23
Domnule AMBASADOR MARITIM IMO , Domnule PRIM VICEPRESEDINTE IMO ALES Ovidiu Cupsa aveti votul meu si al familiei mele la alegeri.
12
27
Hai ca e tare asta cu Niculescu! Hahaha! Septimiu Bourceanu face ce face si iar fuge de votul oamenilor, vrea presedjnte de consiliu judetean sa il aleaga baietii indirect cu combinatii pe sub masa! De cand il stiu e asa! Cea mai buna optiune pentru Constanta este Ovidiu Cupsa - dl. Profesor.
14
18
Lumea a innebunit cu acest Cupsa.Asta umbla cu cioara vopsita de ani de zile. Mai bn Fagadau decat asta.
25
11
Dragi liberali, daca nici acum, in al 12-lea ceas, nu lasati orgoliile de-o parte, veti pierde definitiv. Varianta optima este un singur candidat de dreapta, dar nu Stelian. Pai ce, PNL a ajund marioneta USR? Primarul este al constantenilor, nu al unui partid sau altul. Ca atare, dupa cum se exprima constanteanul prin media, singurul viabil este Ovidiu Cupsa.
16
26
In Constanta niciun un partid, din '89 incoace, nu a obtinut majoritate. Mazare a castigat pt ca, desi escroc, avea priza la babe si mosi si la tineret. Avea si o televiziune in spate, acum omu'i la puscarie iar Tv Neptun e varza. Partidele nu inteleg ca, intre timp, romanul a devenit analitic, e mai atent la istoricul candidatului, nu mai pune botu' usor. PNL nu va castiga daca nu face campanie din usa in usa. Credeti ca Fagadu va dormi,nu,se va misca din ce in ce mai bine. Are parghiile administratiei iar PNL nu. Asa ca, porniti la trap, baieti, ca altfel nu aveti sanse. Convingeti oamenii !
18
5
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
5
16
Cupsa, da, si il voi vota. Dar nu Stelian Ion. Este bine intentionat dar este slab, nu are un caracter asa puternic. PNL....fii intelept, fara orgolii si aveti toate sansele sa castigati. In mod cert, ceva trebuie schimbat.
15
30
Cupsa te votam
14
29
Cu Chitac sau Cupsa pnl va castiga. Ideea este daca se trece de orgolii si pnl intelege ca e momentul lor favorabil. Cupsa este mai vizibil mai hotarat, probabil ca e mai tanar. Chitac este militar are imagine dar mai greu cu administratia. Stelian Ion este o poveste cu sfarsit, nu prinde la oamenii simpli! Succes tuturor!
17
26
Succes Ovidiu! Esti om de partid si cu siguranta daca va dati mana veti castiga tot. Cv ul tau este impresionant si poti castiga sustinut de partid primaria!
15
31

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218